Siga kirjutas:Küsimus ei ole püstitatud hoopiski mitte suunal " palju pappi ja ruttu", vaid arutleti teemal: miks täiesti seadusekuulekalt käitunud ja leiu leiukohas MK-le üle andnud kodanik jäeti ilma temale seadusega ette nähtud leiutasust.
Vot hea küsimus, et miks jäeti. Isiklikult ei tea kellest jutt käib, kuid siiski ütlen, et paras talle.
Miks ma nii ütlen? Ma ütlen seda sellepärast, et need nii öelda leiutasude väljamaksmise eest võitlevad seltsimehed on üks teatud kontingent, kes on ise väga ülbelt suhtunud teatud ametnikesse(arheoloogidesse), muinsuskaitsesse kui ka meie muinasajaloosse.
Tooksin siin kohal ühe postituste kronoloogia.
marxionu kirjutas:ma jälle kordan ennast, riik kuulub rahvale rahvas ongi riik kõik mis on riigi oma on järelikult rahva oma. Seega võid neid asju oma käes ka hoida.
medal kirjutas:marxionu kirjutas:ma jälle kordan ennast, riik kuulub rahvale rahvas ongi riik kõik mis on riigi oma on järelikult rahva oma. Seega võid neid asju oma käes ka hoida.
See ei ole üldtunnustatud seisukoht. Kui hoiad leidu enda käes ei ole see rahva, vaid ainult ühe inimese oma.
Sellele vastas SM marks järgmiselt.
marxionu kirjutas:aga mina olengi ju rahvas, järelikult ka riik.

Siin kohal avaldasin mina oma mõttekäigu.
nibelungen kirjutas:marxionu kirjutas:ma jälle kordan ennast, riik kuulub rahvale rahvas ongi riik kõik mis on riigi oma on järelikult rahva oma. Seega võid neid asju oma käes ka hoida.
Kui aga sina omades mõnda muinasaegset eset ja väidad, et asi kuulub riigile seega sinule siis ma arvan, et kuskil on mingi tõsine kiiks. Skisofreenia on selline vaimuhaigus, kus inimene tavaliselt kahestub, et kord on üks ja vahepeal on jälle teine kui aga inimene arvab, et tema on koguni terve riik siis on küll midagi väga valesti. Kunagi üks vennike müüs mingit hõbedast sõlge ja tema arvas ka, et tal on õigus seda omada ja müüa kuna seadus ütleb, et need esemed kuuluvad riigile, seega temale aga, kas ta jagas saadud raha ka riigile seda ma ei tea. võimalik, et tema oli ka selline, kes iseennast riigiks pidas ja jagaski raha iseendaga.
Ja sellele saabus ka oodatust veel ülem vastus.
marxionu kirjutas:Katsuks ikka naljast ka aru saada vähe.
Omalt poolt ma mõtlen, et kui inimene peab ennast koguni riigiks ja vahepeal isegi koomikuks, kelle naljadest peab aru saama siis võiks teda ju isegi elavaks klassikuks nimetada.Elavaks sellepärast, et tõelised klassikud on tavaliselt surnud, kuid tema elab. Ja naljast sain ma ka aru, see pärast ma sinu üle irvitangi
Kolme kodaniku riik.
Tõnn kirjutas:marxionu kirjutas:ma jälle kordan ennast, riik kuulub rahvale rahvas ongi riik kõik mis on riigi oma on järelikult rahva oma. Seega võid neid asju oma käes ka hoida.
Njah, Marxionu sa oled kodanik mitte rahvas! Rahva moodustab mingi hulk kodanikke. Ühesõnaga kui sa leiad raha-täis-poti ja jagad selle oma , näitkes, 3e sõbraga . Siis kuulub see pott rahvale ehk riigile! Kui hoiad kõik endale siis , ai ai ai.
Koomikule meeldib ka see kolme inimese riik. kuna ta ei ole eriti kasu ahne, aga siiski, milleks aardeid teistega jagada kui seda saab ju perekonnale põlistada.
marxionu kirjutas:see 3 e sõbra variant on juriidiliselt korrektne ja meeldib mulle väga. Naine laps ja mina. On minu valik.
marxionu kirjutas:see 3 e sõbra variant on juriidiliselt korrektne ja meeldib mulle väga. Naine laps ja mina. On minu valik.
Seal vahepeal oli mõni asjalikum postitus ka aga see ei vääri erilist tähelepanu. Ja siis tuli Jumal ise, kes ütles järgmist.
hall kardinal kirjutas:Mina oma rahapadasid küll Arheoloogi suguste kodanikega ei jaga.Lihtsalt ei anna võrdselt jagada.Sõpradega muidugi saab jagada. Arheoloog on selline tüüp,kes tuleb ja s...b Sulle ukse taha.Siis koputab viisakalt ja küsib paberit.ja siis tahab,et Sa talle veel rõõmsalt naerataksid ka.
Ja siis mingi sipelgas avaldas oma arvamust arheoloog Mauri kohta.
Ehki ma ise Maurit väga hästi ei tunne, kuid seda ma ülen, et mingisugune sipelgas talle näost näkku küll nälkjas ei ütleks.
Sipelgas kirjutas:Olen ka lugenud selle mehe kommentaare, äärmiselt vastik nälkjas, käed hakkavad sügelema. Kindlasti pole ta MK töötaja, minu kokkupuude nendega oli meeldiva alatooniga, see sell situb kõik täis ja siis läheb kaugemalt näpuga näitama. Küsimustele ei vasta ja pritsib muutkui tatti. Rikub suhteid MK ja hobidetektoristide vahel....huvitav kus siin tema kasu on? Kommentaarid olid tal vist milnetis kui ma ei eksi.
Vot sellised toredad seltsimehed siis sõdivad oma õiguste eest. Edu teile!