Sääsevastane võitlus
-
- Liige
- Kontakt:
See suvi sai Diffusili proovitud. Kui peale lasta, siis igasugune vaenulik elutegevus kasutaja lähipiirkonnas küll lõpeb, aga mõju ei kesta kaua. Vähemalt endal jäi selline mulje, et peale poolt tundi paigalseismist tulid nad juba tagasi. Lasin põhiliselt riietele.
Offe pole juba tükk aega proovinud.
Onu on rääkinud sellist lugu, et siberis olid mingid turistid seda sääsemeelitajat kasutanud. Seal lendasid muidugi vähe suuremad loomad, kui sääsed. Moskiitod või misiganes. Tema jutu kohaselt oli hommikuks üks turist surnud. Noh, huvitav jutt, aga kui palju seal tõde on...
Offe pole juba tükk aega proovinud.
Onu on rääkinud sellist lugu, et siberis olid mingid turistid seda sääsemeelitajat kasutanud. Seal lendasid muidugi vähe suuremad loomad, kui sääsed. Moskiitod või misiganes. Tema jutu kohaselt oli hommikuks üks turist surnud. Noh, huvitav jutt, aga kui palju seal tõde on...
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
see on kahtlemata üks äärmiselt tõhus universaalne kõigepeletaja aga vaat...ehkki see kahejalgseid kahtlemata hästi peletab, pole selle toimes sääskede suhtes nii kindel. pealegi on seda ilma pikema planeeringuta üliraske kätte saada. kui just omal lehma pole ja tekib mõte metsaäärselt karjamaalt mõni vissi õnneks võtta, võib pärast kõrvalseisjatele asja äraseletamisega raskeks minna ja ega nad ilmselt vist ei usukski.gvardimatros kirjutas:üks naljamees, ma eeldan, soovitas lehmakusega määrida
"Gvozdika" ek maakeeli Nelk.
Eriliselt vänge haisuga odekolonn...
Asjaolud järgmised:
Aastat 12 tagasi olime Venemaal Vladimiri oblastis looduses kolamas.
Sinna sõites muidugi keegi sääsetõrjevahendite peale ei mõelnud...
Aga seal - nii õelaid pinisevaid peletisi pole vist kuskil maamuna peal enne ette tulnud.
Ja kui palju!
Tasus katmata käsi välja sirutada ja paari kolme sekundiga istus seal juba kümmekond tiivulist ebardit.
Toppisime selga kõik mis selga toppida andis.
Soki ja saapa vahele läksid kilekotid, müts üle kõrvade...oi oli see Augustikuus alles vaatepilt!
Proovisime suitsuga, deodorantide ja veel krt teab millega.
Päeval saab hakkama.
Aga öösel...
Kohalik külapood oma arsenalis loomulikult midagi sääsetõrjeks ei omanud, kuid kaastundlik müüjanna soovitas meile sedasama "Gvozdikat"
Mingil määral aitas kusjuures.
Või vabandage, kasimatuse hais - kujutate ju pilti kui südasuvel "kõik vatid seljas" ringi mütata?
Ja pesta ei saa...
(proovi sa riidest lahti võtta)
Nagu sitahunnik nelgipeenras, ju pani sääsed ka mõtlema
Eriliselt vänge haisuga odekolonn...
Asjaolud järgmised:
Aastat 12 tagasi olime Venemaal Vladimiri oblastis looduses kolamas.
Sinna sõites muidugi keegi sääsetõrjevahendite peale ei mõelnud...
Aga seal - nii õelaid pinisevaid peletisi pole vist kuskil maamuna peal enne ette tulnud.
Ja kui palju!
Tasus katmata käsi välja sirutada ja paari kolme sekundiga istus seal juba kümmekond tiivulist ebardit.
Toppisime selga kõik mis selga toppida andis.
Soki ja saapa vahele läksid kilekotid, müts üle kõrvade...oi oli see Augustikuus alles vaatepilt!
Proovisime suitsuga, deodorantide ja veel krt teab millega.
Päeval saab hakkama.
Aga öösel...
Kohalik külapood oma arsenalis loomulikult midagi sääsetõrjeks ei omanud, kuid kaastundlik müüjanna soovitas meile sedasama "Gvozdikat"
Mingil määral aitas kusjuures.
Või vabandage, kasimatuse hais - kujutate ju pilti kui südasuvel "kõik vatid seljas" ringi mütata?
Ja pesta ei saa...
(proovi sa riidest lahti võtta)
Nagu sitahunnik nelgipeenras, ju pani sääsed ka mõtlema

Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
Äkki aitab see, ise kavatsen igatahes ära proovida
http://baltichunter.ee/pood/index.php?c ... c7c0f63d97
http://baltichunter.ee/pood/index.php?c ... c7c0f63d97
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
nagu ma aru olen saanud siis oleksid huviline seda proovima, panen vihikusse kirjaSatakas kirjutas:see on kahtlemata üks äärmiselt tõhus universaalne kõigepeletaja aga vaat...ehkki see kahejalgseid kahtlemata hästi peletab, pole selle toimes sääskede suhtes nii kindel. pealegi on seda ilma pikema planeeringuta üliraske kätte saada. kui just omal lehma pole ja tekib mõte metsaäärselt karjamaalt mõni vissi õnneks võtta, võib pärast kõrvalseisjatele asja äraseletamisega raskeks minna ja ega nad ilmselt vist ei usukski.gvardimatros kirjutas:üks naljamees, ma eeldan, soovitas lehmakusega määrida

Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
Kasutasin sel nädalavahel rohelist OFF-i ja võib tulemusega rahule jääda. Sääski oli küll vähe, see eest helikopteri suurusi parme oli sitaks. Ja hoidis küll neid mingi aja eemal.
Stünde ich wieder am Anfang, würde ich wieder handeln wie ich handelte, auch wenn ich wüßte, daß am Ende ein Scheiterhaufen für meinen Flammentod brennt.
Juuni alguses jäi mulle silma artikel, kus räägiti, et kui võtta tavaline puuseen, see ära kuivatada ja kasutada sama moodi nagu hariliku Offi suitsu küünalt, siis pidi see olema parem kui Off.
Pealegi Off sisaldavat selle artikli järgi enam vähem samu aineid mis on harilikus puuseenes.
Olen proovinud ja tõesti toimib paremini kui Off.
Kuid siit edasi mõeldes, sisaldab toores puuseen ka mingil määral vedeliku. Kui siis selle vedelikuga ennast määrida, vb. toimib ka siis puuseen paremini kui igasugune Off. Peaks järgi proovima
Aga hetkel ei hakka ükski sääsk silma.
Metsas liikudes ma ei pane üldse mingeid putukaid tähele.
Ning kõik puugid olen ma enne kätte saanud kui nad imema on hakkanud.
Juunist saadik kuskil 15 - 20 puuki.
Eriti esoteerilise mõtlemisega inimesed räägivad sellist teooriat, et igasugu verd imevad putukad ründavad neid inimesi kes ise imevad teistelt inimestelt energiat
Selle teooria järgi on peaaegu kõik inimesed energiavampiirid
Pealegi Off sisaldavat selle artikli järgi enam vähem samu aineid mis on harilikus puuseenes.
Olen proovinud ja tõesti toimib paremini kui Off.
Kuid siit edasi mõeldes, sisaldab toores puuseen ka mingil määral vedeliku. Kui siis selle vedelikuga ennast määrida, vb. toimib ka siis puuseen paremini kui igasugune Off. Peaks järgi proovima

Metsas liikudes ma ei pane üldse mingeid putukaid tähele.
Ning kõik puugid olen ma enne kätte saanud kui nad imema on hakkanud.
Juunist saadik kuskil 15 - 20 puuki.
Eriti esoteerilise mõtlemisega inimesed räägivad sellist teooriat, et igasugu verd imevad putukad ründavad neid inimesi kes ise imevad teistelt inimestelt energiat

Selle teooria järgi on peaaegu kõik inimesed energiavampiirid

Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
päris huvitav, millest sa selle suutsid välja lugeda?gvardimatros kirjutas:nagu ma aru olen saanud siis oleksid huviline seda proovima, panen vihikusse kirjaSatakas kirjutas:see on kahtlemata üks äärmiselt tõhus universaalne kõigepeletaja aga vaat...ehkki see kahejalgseid kahtlemata hästi peletab, pole selle toimes sääskede suhtes nii kindel. pealegi on seda ilma pikema planeeringuta üliraske kätte saada. kui just omal lehma pole ja tekib mõte metsaäärselt karjamaalt mõni vissi õnneks võtta, võib pärast kõrvalseisjatele asja äraseletamisega raskeks minna ja ega nad ilmselt vist ei usukski.gvardimatros kirjutas:üks naljamees, ma eeldan, soovitas lehmakusega määrida
http://www.50pluss.ee/moodul.php?moodul ... News&id=53wudu kirjutas:Juuni alguses jäi mulle silma artikel ...
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Raudrohu kohta ei tea, aga proovige sõnajalga. Täpselt samamoodi hõõrud peopesade vahel sõnajala lehed sodiks (käed saavad kohe "töödeldud") ja määrid saadud roheka mahla ihule. Korduvalt järgi proovitud ja aitab!TheCorruptedOne kirjutas:Ma olen ka kuulnud, et raudrohi toimivat kah. Vähemalt sääskede vastu lühiajaliselt, mingi 30-45 minutit. Tuleks ta lehed sodiks purustada ja siis mahla nahale hõõruda. Ise proovinud ei ole (kahjuks või õnneks).
Sai jälle Lavassaares õlutamas käidud ja tiivulised täid olid kohal. Kasutasin jälle diffusili, aga kasutasin siin kuuldud nippi: vähe sellest, et lasin niisama ihu peale, hõõrusin solgi laiali kah. Selleks õhtuks võis sääsed-kihulased unustada, teist korda polnud vaja susistada.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kusjuures sääsed on lihtsalt valusad, aga need silmaga peaaegu nähtamatud lendavad tõprad, keda pühakirjas vist samuti mainitud ei ole ja kes seega saatanast sigitatud, võivad lausa tervisekahjustuse esile kutsuda - nägin hiljuti üht kaasfoorumlast, kelle jalg oli nagu "roosi" põdeval vanainimesel! Loodetavasti juba kepsutab, aga siit hoiatus teistele - kihulased on väga mürgised!
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline