Kood: Vali kõik
leidsin midagi ka oma brigaadi meeste lehelt

P.S. Muideks! Ei teadnudki, et see must vorm veel käibel on. Välivormina, nagu tookord, seda ju enam ei kasutata. Võib-olla tõepoolest jäi paraadil esinemiseks pruukida.

Kood: Vali kõik
leidsin midagi ka oma brigaadi meeste lehelt
Ehk on väga labane põhjus, kukal kardab rohkem temperatuuri kõikumisi vähemalt mõnel mehel.mutionu kirjutas:Mul tekkis üks küsimus, mis pole küll otseselt vormi ehtimisega seotud.
Kuda krt neil slaavlastel mütsid peas seisavad(nii sõjaväes kui ka linnapildis)? Siin olevatel piltidel pole veel nii hull aga vahel vaatan küll, et füüsikaga ei saa küll mingit pistmist olla.
Ning misjaoks seda mütsi üldse nii kuklasse aetakse?
No ma arvan, et põhjus iseenesest on üsna lihtne ja kokkuvõetav ühe lausega:mutionu kirjutas:Mul tekkis üks küsimus, mis pole küll otseselt vormi ehtimisega seotud.
Kuda krt neil slaavlastel mütsid peas seisavad(nii sõjaväes kui ka linnapildis)? Siin olevatel piltidel pole veel nii hull aga vahel vaatan küll, et füüsikaga ei saa küll mingit pistmist olla.
See müts kuklasse on vasjadel 1 igivana traditsioon.mutionu kirjutas: Kuda krt neil slaavlastel mütsid peas seisavad(nii sõjaväes kui ka linnapildis)? ...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist