Sinu suuvooder kahtlustab, et ma olen vägagi asjasse puutuv inimene. Ja toomas tyrk mida sa mulle lubad, et kui Arnold tuleb, et siis ta ütleb ja arvab. Kas sa siis ei saanud aru, et "side lõpp" tähendab, et Arnold rohkem ei aruta sellel teemal ja ei täida oma antud lubadusi ega välja käidud veksleid. Samas Arnold kui "side lõpp" miks sa siis ikka käid seda teemat piilumas??? Eeva liigse uudishimu pärast saadeti inimkond ka paradiisist minema....Arnold kirjutas:Mõni tont ei saa kirjutatud tekstist aru - oli öeldud, et "side lõpp"! Ülevaate saavad reaalajas asjassepuutuvad inimesed, mitte suvalised tühikargajad.Arnold nädalake juba möödas, tunneks huvi sinu täieliku ülevaate üle
Kui leian otsingutel inimsäilmed ...
-
- Site Admin
- Kontakt:
Mart, mine puhka veidi.
Ja tee see teabenõue KM-ini ära. Mind ka huvitab, kellel kõigil on hetkel õigus kedagi kusagil ja mismoodi kaevata...
Ja tee see teabenõue KM-ini ära. Mind ka huvitab, kellel kõigil on hetkel õigus kedagi kusagil ja mismoodi kaevata...
Viimati muutis toomas tyrk, 15 Juul, 2009 21:44, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Ohoo, keeleteadlaneNibelungen kirjutas:Nimed kirjutatakse tavaliselt suure...mart69x kirjutas:
toomas tyrk, mille alusel sa mulle tõestad, et Ville enam ei tegele sellega ja Arnold tegeleb ?

toomas tyrk
Site Admin
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Saa aru, et avalikku foorumisse ei hakka keegi seda dokumenti riputama. Kui kontmees olemas, kutsu inimene kohale ja ta näitab Sulle dokumenti.mart69x kirjutas:Tõendatuks peaks ma tõesti dokumenti kus on kirjas, et just Arnold on selleks volitatud ja dokumenti kus on kirjas, et Ville on volitatud mingi kuupäevani ( isegi kui see kuupäev on möödas).
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Ennäe, kellega meil siin tegemist on (õigemini vist oli!)...mart69x kirjutas:Siit ka täiesti arusaadav läbi suhtumine muinsuskaitse poolt - ET OK KÕIK ON VÄGA TORE AGA NÄITA TEGELIK LEIUKOHT KA ETTE. Kui kõik ametnikud on seal sellised kahtlustajad. Siit ka sealsete ametnikega ebameeldivad kokkupuutumised, millest võib lugeda nii siit kui detk. foorumist.

Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
Tuleks vist üldse kriitilise pilguga IP.-d üle vaadata.....Igal liikmel saab olla ainult 1 kasutajakonto.
Sest vähemalt mulle tundub, et mõnel härrasel on kontosid vastavalt provokatsiooni ihale.
Ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuid ma arvan, et pole ainuke kellel selline mõte on pähe turgatanud.!?
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Noh,mõni ühe konto omanik suudab siin rohkem provotseerida kui teised kümmne kontoga seda teha suudaks. Ja seda kõike adminni takkakiitmisel.Feeliks_Jalgraud kirjutas:Tuleks vist üldse kriitilise pilguga IP.-d üle vaadata.....Igal liikmel saab olla ainult 1 kasutajakonto.
Sest vähemalt mulle tundub, et mõnel härrasel on kontosid vastavalt provokatsiooni ihale.
Ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuid ma arvan, et pole ainuke kellel selline mõte on pähe turgatanud.!?
Provotseerin ka natuke üldsuse nimel, nimelt keegi peaks "tööl" just kui ka käima, kuid suht minutiliste vahedega tuleb postitusi? Puhkad?
OT. Täna helistas külamees ja palus abi, kuna tema heinapresilt kadus mingi üüratult kallis vidin, et hää mees kae plats üle. Muidugi esmalt vahtisin sinieid ruute, siis vaid tema maid. Tegelt tegi ise uue virbli tripingis valmis! Kuid küsimus, et kes ikkagit süüdi jääb, kui talumees kaotas oma heinapressi jubina põllule ära ja palus tuttavat detektoristi appi?
OT. Täna helistas külamees ja palus abi, kuna tema heinapresilt kadus mingi üüratult kallis vidin, et hää mees kae plats üle. Muidugi esmalt vahtisin sinieid ruute, siis vaid tema maid. Tegelt tegi ise uue virbli tripingis valmis! Kuid küsimus, et kes ikkagit süüdi jääb, kui talumees kaotas oma heinapressi jubina põllule ära ja palus tuttavat detektoristi appi?
Huvitun maisest rasketehnikast.
-
- Site Admin
- Kontakt:
Kui siin segases teemas midagi selget on, siis see on küll selge, et juba poolest teemast alates polnud mingit juttugi "selguse loomises".Westland kirjutas:Mis Sa Arheoloog kärgid inimese peale,kes püüab asjadesse enese jaoks selgust luua. Tähendab sõjahaudadega tegelevad Eestis Arnold,Ville ja Dima.Postituste järgi otsustades on tegu konkureerivate ''firmadega'' ja inimene on lihtsalt segadusse aetud ning ei tea,kelle poole vajadusel pöörduda.
Inimesele öeldi korduvalt, kust ta saab oma küsimustele pädevad vastused -> kaitseministeeriumist. Nimelt kehtestab nii "pronksimäsu" eel vastu võetud sõjahaudade kaitse seadus.
See, et tegelikult on asi veidi keerulisem (nt eksisteerivad veel ka riikidevahelised kokkulepped, ja et mõne riigiga sellist kokkulepet ei eksisteeri, lubasi väljastab mingi muu ministeerium, jne...), ei muuda seda seadust kehtetuks.
Mingeid "konkureerivaid firmasi" mina küll ei tea ega tunne. Ja ei tunne ka mingit kohustust kellelegi midagi tõestama hakata.
Kui aga inimene eelistab teda huvitava info otsimise asemel "ventilaatorisse s******" (et las lendab, ja laias kaares), siis las teeb seda üksi kodus ja parem kui ka omaette...
Hr. Ludvig! Kui jutt juba modereerimise peale läks, siis soovitan sul teha vastavasisuline ja ülikiire(!) pöördumine oma "kodu foorumi" adminnile või mõnele sealsele modele...Sm. Ville Drevingu viimased "üllitised" siinse alafoorumi teemal lõhnavad juba päris reaalselt trellide järgi...ludvig kirjutas:Noh,mõni ühe konto omanik suudab siin rohkem provotseerida kui teised kümmne kontoga seda teha suudaks. Ja seda kõike adminni takkakiitmisel.
P.S. Palki enda silmis näha on muidugist väega raske...
Arheoloog
Olen proovinud vältida Teiega suhtlemist, kuid tahes-tahtmata tekib küsimus Teie, kui riigipalgalise ametniku, töökohustustest ja käitumis- ning suhtlemisnormidest. Ametnikuna esinedes (seda Te ju ometi tööajal olete) teete Te oma kohati provotseerivate ja laimavate ning pidevalt ähvardavate ja tasakaalustamata postitustega häbi nii Teie isikus esindatavale ametkonnale kui ka riigile, mille teenistuja Te olete.
Rohkem tööd ja vähem loba!- ütlen ühena Teile palga maksjatest
Juhul, kui Te pole riigipalgaline teenistuja, siis palun vabandust ja kustutan antud postituses oleva riigiametiga seostuva osa. Etteheide Teie postituste endi suhtes jääks sellegi poolest.
Olen proovinud vältida Teiega suhtlemist, kuid tahes-tahtmata tekib küsimus Teie, kui riigipalgalise ametniku, töökohustustest ja käitumis- ning suhtlemisnormidest. Ametnikuna esinedes (seda Te ju ometi tööajal olete) teete Te oma kohati provotseerivate ja laimavate ning pidevalt ähvardavate ja tasakaalustamata postitustega häbi nii Teie isikus esindatavale ametkonnale kui ka riigile, mille teenistuja Te olete.
Rohkem tööd ja vähem loba!- ütlen ühena Teile palga maksjatest

Juhul, kui Te pole riigipalgaline teenistuja, siis palun vabandust ja kustutan antud postituses oleva riigiametiga seostuva osa. Etteheide Teie postituste endi suhtes jääks sellegi poolest.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Hr. OveT!OveT. kirjutas:Arheoloog
Ei saa mina aru, mis Te siin "tõmblete"...See teema ei puuduta (loodetavasti!) ju ometigi karvavõrdki Teid või kuidas???
Ma ei ole tõepoolest riigipalgaline teenistuja

P.S. Mina esindan antud juhul peaasjalikult siiski üht Eesti Vabariigi kodanikku, keda häirib ja seejuures 24h ööpäevas meie arheoloogiamälestiste süstemaatiline hävitamine (Meie kultuuri ja ajaloo pärast muretsevaid kodanikke on õnneks siin foorumis teisigi!)...Juhuslikult olen ma ka arheoloogia eriharidusega inimene ning vahetevahel (mündiaaretega seonduvalt) ka arheoloogiamälestiste ekspertnõukogu töös kaasa lööv persoon...Nagu Te OveT väga hästi adute, siis on neid pikanäpumehi ka siinse foorumi kasutajate hulgas...Loodetavasti "lendavad" osad seltsimehed siit kaheksandal augustil, kuid mingi kontigent jääb ju nii või teisti alles...Sestap oleks mõistlik "õige" pool valida või kuidas

Noo? Teenistuja on ju ometi avalik-õigusliku juriidilise isiku palgal olev töötaja. Näiteks siis lepingu alusel tööle võetud või kohale määratud isik.Ma ei ole tõepoolest riigipalgaline teenistuja
Avalik-õiguslikuks isikuks loetakse riigi poolt asutatud ja riigi -kas täielikul või osalisel finantseerimisel toimivaid asutusi. Riigi finantseering sisaldab ka töötajate palgafondi.
Ajaloo instituut on riigi finantseerimisel toimiv ja avalik-õiguslikku funktsiooni kandev asutus.
Kui oled mõnes sellises asutuses lepinguga tööl, siis oled riigipalgaline.
Avalik-õiguslikus süsteemis töötaja ju ometi ongi teenistuja!
Vaata ka Avaliku Teenistuse Seadust(ATS).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline