plastmassi liim

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Kas on mingit spets liimi millega saaks värvimise ajaks kabiiniklaasi kere külge liimida ja siis vajadusel lihtsalt eemaldada.

Mina kasutan ajutisteks kinnitamisteks Humbroli Maskoli.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Seersant Steiner kirjutas:ok kas kellegil seda tifti anda on??? natukene oleks vaja ainult
Sina jeerum.. sul pole koduses majapidamises ja mudelivärgi keskel poolemillimeetrist traati elektrijuhtmete kujul?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

mul oleks sellist vaja mis kleepub ja jääb kinni ja sellist poel mul
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Seersant Steiner kirjutas:mul oleks sellist vaja mis kleepub ja jääb kinni ja sellist poel mul
Ahah.. sa siis lihtsalt ei tea, mis tihvt on?
Võtad 0.5mm puuri.. puurid kokkusobitatavatesse detailidesse augud.. võtad jupi 0.5mm traati.. surud ühe traadiotsa ühe detaili auku, teise teise.. surud detailid kokku. Kõik.
Kui detailide vahele jääb pragu.. siis täidad selle suvalise isekõvastuva kuid mittepaisuva pasta või liimiga..
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

ma ei tea kust sellist puuri saada kahjuks ei tunne sellist tehnikat ja nagu sa soovitasid kust seda isekõvastuvat asja saab ???
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Mine Kullosse ja osta.. nii puure, traati kui isekõvastujaid.. minu omad on sealt pärit.. välja arvatud traat.. aga küllap saab sealt sedagi..
Ja tehnika mittetundmisega sa end välja ei vabanda.. ma just kirjeldasin teda sulle ja nüüd sa juba tead ja tunned..
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Steiner!

Tehnilist küündimatust saab ju alati leidlikusega kompenseerida.
Järjekordselt siirdub mõte dioraamile.
Kui rootsi kuningas ei taha kuidagi ühes tükis koos seista, pakuks välja järgmise variandi: Julge mehena on ta liikunud vägede esirinda ja saanud vene kahurikuulist otsetabamuse rindkerre. Jubedast hoobist on Karli keha momentaalselt lagunenud algosadeks.

Kaob igasugune vajadus mässata tihvtide ja epoksiidpastadega, ning heroiline tervikpilt korraliku dioraami näol on tagatud!
von manstein
Liige
Kontakt:

Jäi lisamata, et kuna sul kanderaam juba olemas, saad panna masendunud rootsi sõdurid Karli ihuliikmeid tassima. Kanderaamile loomulikult. Tegelikult soovitaks kuningat veelgi rohkem tükeldada, seda loomulikum tuleb dioraam.
Ajaloolist autentsust pole vaja taga ajada. Loeb efektne lahendus.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

von Manstein, sa oled julm vaese kuninga vastu. austa ometi kuninglikke säilmeid! :lol:
E pluribus unum!
von manstein
Liige
Kontakt:

No näed, vana teema jälle üles upitatud.

Tegelikult sunnib inimlik kaastunne pärima, kuidas lp seersandil see isekõvastumise probleem lahenes.
Omaenda elutarkusest julgen väita, et noorematel mudelistidel ei tohiks probleeme esineda. Isekõvastuja peaks toimima laitmatult ja ilma tõrgeteta.
Kui aga turjal juba rohkem kui 40 eluaastat, võib isekõvastumine teinekord ebaõnnestuda. Sellegipoolest ei tasu meelt heita. Tuleb lihtsalt sammud Kullosse sättida, osta sobiv kogus jäigemat traati, teha sellest raam, asetada sinna sisse altvedanud isekõvastuja ja jälle saab edasi toimetada.
herr harold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herr harold »

von manstein kirjutas:No näed, vana teema jälle üles upitatud.

Tegelikult sunnib inimlik kaastunne pärima, kuidas lp seersandil see isekõvastumise probleem lahenes.
Omaenda elutarkusest julgen väita, et noorematel mudelistidel ei tohiks probleeme esineda. Isekõvastuja peaks toimima laitmatult ja ilma tõrgeteta.
Kui aga turjal juba rohkem kui 40 eluaastat, võib isekõvastumine teinekord ebaõnnestuda. Sellegipoolest ei tasu meelt heita. Tuleb lihtsalt sammud Kullosse sättida, osta sobiv kogus jäigemat traati, teha sellest raam, asetada sinna sisse altvedanud isekõvastuja ja jälle saab edasi toimetada.
Selle pääle ütleks inglise keeles " Oh,the irony!" :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline