Kes millega parajasti tegeleb

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

http://www.plasticsoldierreview.com/Review.aspx?id=37 hetkel siis sellise asjaga tegelen püüan tegelema hakata ka muude asjadega aga kuna fotokas endiselt on katki siis ei saa pilte näidata
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Täna postimajas käisin ja ära tõin Ju52 ( :P ) Zis3 AT kahurit ja Briti 8 kõrbearmee Italeri valmisted
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Et keegi ei arvaks, et ma enam mudeleid ei ehita siis viskan siia oma viimase töö pildid, eraldi teemat tegema ei hakka :)

Sedakorda laev ja mõõtkavaks 1/2.
Materjaliks puit ja vineer ja natuke rauda ja köit. Aega kulus ca 300 tundi.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Huvitav vaatenurk mudelismile ja kvaliteet missugune!

Ise tahtsin enne kirjutada, et minu lennukikoda tegelt ka ikka toimib.. veidi aeglasemalt, aga siiski. Nagu rinde tingimistes kolimisega oli tegu ja nyyd on kogu kupatus juba veidi aega uues kohas kastides pakitud..aga tegutsemine ikka susiseb vaikselt.. sobival vabal lauanurgal;).
Hetkel viibin veidi tsikliga eemal riikides, aga kui tagasi, siis tahan kohe uuesti oma laua yles seada ja siis taas uue hooga.
Mis seni valmis saanud ja pooleli saab ehk uue kuu esimesel kolmap. kaeda, siiani pole olnud voimalik piltidega teemasi siia teha..arvuti kah veel ootab kastis..
vot selliste asjadega tegelen mina viimasel ajal.

Kk
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vägev laevuke - kohe näha et mudeliehitaja kuldsed käed on asja kallal olnud - väga kena lõpptulemus!

Urmas.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ja milline on laevukese liivaväljasurve? :wink:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Luciano
Liige
Kontakt:

Hea küsimus :)

Tegu on tegelikult dioraamiga - tänaseks püsti ka sadam ja kerkimas on majakas. Figuurid tulevad mõõtkavas 1/4-1/2 ja kukuvad oma väikeste räpaste kätega seda kõike lammutama :)

Aga viimase kuu mudeliehitusaeg on selle alla ära kadunud küll.
Meeleldi ehitaks selles mõõtkavas mõne tanki aga ilmselt militaarteemaliste mänguväljakute aeg on jäädavalt möödas, kuigi kuskilt justkui meenub, et mingi kirikuõpetaja taotles soomukit mnguväljaku elemendiks oma koguduse õuele, et maast-madalast lapsi kodumaakaitseks kasvatada.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

Hakkasin ehitama vaikselt ME 262 Mistelit. Osad kohe mitte ei taha omavahel ilusti sobida.. Pahtlit läheb palju. Kohati on 1mm vahe sees. Aga enne kui ma ise mäkerdama hakkan siis palun nõuandeid kuidas pahtlit peale kanda
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
No selleks peaks eraldi teema Misteli kohta. Siin teemas nagu rohkem
lihtsalt fakti konstateerimine.
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Ivari, tee jah uus teema siis saab ka jooksvalt pilte nautida kuidas protsess kulgeb :)
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Siin jah konstateerime fakte:)
Minu fakt on selline, et olen ka uue kiilu maha pannud. Seekord siis järjekorras jaapanlane. Ja kuna hetkel on poliitika, et vanema kooli asju tuleb alt ära teha, sest kaasaegsemad asjad kannatavad rohkem sesismist, siis lauale tuligi..
Nakajima G8N1 Renzan "Rita"

Kuidas selle vana Hasegawaga läheb, saab ehk millagi eraldi teemast lugeda.

Kk
Luciano
Liige
Kontakt:

Huvitav kes selle 1/1 töö ette võtab?
Veel on kavas valmistada kunagi Eesti lennuväes kasutusel olnud vesilennuki Short 184 elusuuruses makett, mis riputatkse angaari lae alla. Niisuguse koopia tegemine võtab vähemalt aasta aega, aga see valmib Eestis.
http://www.tallinnapostimees.ee/?id=166806
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
klient
Uudistaja
Kontakt:

algaja

Postitus Postitas klient »

Tere! Olen siin foorumis uus aga mõnda aega juba ringi kolanud ja seoses sellega tekkis ka küsimus. Miks kõik ehitavad tanke, lennukeid ja autosid kuid mitte laevu. Lihtsalt seepärast küsin, et mõned aastad tagasi on paar-kolm erinevat mudelit isegi kokku pandud kuid nüüd tahaks hakkatata sellega aktiivsemalt tegelema. Ja hetkel seisab karbis just laev Revelli 1:225 H.M.S. Victory mis sai suvel Varssavist juhuslikult hetke emotsioonide järel mingist raamatupoe aknast mööda kõndides soetatud. Kõige parem oligi see, et kui poodi sisse astusin siis oli poe sulgemiseni ehk 5-10 min. ja mudeleid oli ikka terve suur sein maast laeni täis. Vererõhk tõusis ja pea oli sassi aetud nendest mudelitest ja siis mõtlesin, et tahan midagi suurt ja keerukat osta. Selle laeva ilusatest ja suurtest purjetest saigi see ostetud 87 zl. eest. Ja nüüd tahtsingi siit foorumis laevade kokku monteerimisest lugeda kuid ei leidnud eriti midagi. :oops:
Aitäh ja edu!
Ma ei tea, mis relvi kasutatakse III maailmasõjas, kuid IV maailmasõjas kasutatakse puukaikaid ja kive.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Tere tulemast foorumisse :wink:
Tegeldakse laevadega ikka, mõnevõrra vähem kui tankide ja lennukitega ehk.Sestap olekski tore kui paneksid oma üllitised siia ülesse tulevikus.Info kohta ei oska kahjuks aidata.

Ise tegelen selle sama panzerhaubitzega mis mul ka teemas olemas on, roomikud ja pruun camo hakkab vaikselt valmis saama.
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Laevamudelite ehitamist pärsib asjaolu, et valmis mudelid võtavad palju ruumi. Endal üks purjekas kapi otsas, mis iga natukese aja tagant taglase remonti nõuab. Tormine vist.
Praegu tahun 1/72 B-25te. Lennuk siis jälle. Laevadest ootab järge näiteks 1/720 CV-9 Essex.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline