Mõned asjad
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
AddressUnknown kirjutas:Pandla eest Peaks heal juhul oma 200 euri saama, vähemalt kuskil välismaa saidil oli selline hind, ega ma midagi ei garanteeri.
Väga heal juhul võib ka 1.000000 eurot saada

Umbes 300-500 krooni.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kood: Vali kõik
Mis nende asjade väärtus ka olla võib?
Et kuidas keegi hindab? Kas rahas, või emotsionaalselt?
Emotsionaalselt - sõltub esemest ja isikust, kellele. Näiteks see samune pannal. Kui ma pole koguja ja ma asjast mitte vähematki ei huvitu ning sellel pole minevikuseoseid ei minu enda (ega mu tuttavate-sugulastega), ega ka mingi minule tähtsa sündmusega, siis - oleks see minu jaoks täielikult väärtusetu metallitükk, mille eest ei annaks sentigi. Teine, kellele need eelpoolmainitud seosed olemas on maksaks tõenäoliselt, ja mitte vähe. Annaks võib-olla viimase hinge tagant ära.
Nii, et rahalise väärtuse kohta pole absoluutseid kriteeriume.
Kui huvitab konkreetselt, et mis raha eest seda ja teist asja maha müüa saab, siis nii ka küsi!

Toon ühe näite. Veel praegugi on mul alles üks esimesi asju, mille ma kunagi leidsin. Üks MG lindikarp vanaisa aidatagusest vanarauahunnikust oma 45 aastat tagasi. Need, kes sellel mingeid isiklikke seoseid ei näe ütleksid, et - vanaraud. Minule on see aga väärtus omaette ja see peaks ikka kordades suurem summa olema sellest, mida selle eest rahas keegi maksma soostuks, et ma ta ära annaks.
Seega - väärtus on suhteline.

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Nagu Ove mainis, 300 - 500 krooniga neid ikka osta.ee peal liikunud.
http://www.osta.ee/9628191
Varsti saad hinna teada!
http://www.osta.ee/9628191
Varsti saad hinna teada!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline