Militarneti abil uusi sõpru!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Luciano
Liige
Kontakt:

Militarneti abil uusi sõpru!

Postitus Postitas Luciano »

et siis sellise meili sain täna :)

Hello,
compliment of the day i hope Ur doing fine over there,i will like to introduce my self to you,my name is Jane Saleeby from Monrovia,it is my pleassure to write you for friendship after seeing your contact in militaar.net, if you will have the desire with me, so that we can get to know each other better shear our feeling and see what happened in future.i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication and to tell you more about me and send you my picture,i will be waiting to hear from you thanks and have a nice day, yours new friend.
Jane,
..................................................
Tere,
viisakus päevast Loodan Ur läheb hästi seal, ma tahaksin tutvustada oma füüsilisest teile, minu nimi on Jane Saleeby alates Monrovia, see on minu pleassure kirjutada teile sõpruse pärast nägemata Teie kontakt militaar.net, kui te on soovi minuga, et saaksime teineteist paremini tundma lõikumiseks meie tunne ja vaata, mis juhtus future.i on väga õnnelik, kui saab kirjutada mind mu e-posti jaoks lihtsaim side ja öelda Minust ja saadab sulle oma pildi, räägin ootavad teilt tänu ja on tore päev, sinu uus sõber.
Jane,

tea kas mustanahalistel (et mitte öelda neegritel) on uus petuskeem käivitumas? :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

No mis sa jamad, lase aga pilt saata ja pane aga üles :D.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=19099

Oh pagan! Ja mina juba hellitasin lootust. See ju siis päris l.ts :roll:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Luciano
Liige
Kontakt:

ei märganud OveT sinu teemat mis juba "foorumist" all olemas oli, selle võib siit siis kustutada.
www.aiaimpeerium.ee
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Huvitav teada, mille järgi valik toimub. Millised poisid monroovialannale siis mokka mööda on. Ilmselt avaliku e-aadressiga.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Luciano
Liige
Kontakt:

Sul number ka avalik, nii et vaata ette :)
www.aiaimpeerium.ee
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Avaliku meiliaadressiga ikka.
Kui viiest miljonist meili saanust ka üks näkkab ja tulevikus laekuvate raha palumiste vms peale ka raha annab siis on härrased väga rasvases kasumis.
Ning nagu vahel lehest lugeda võib, neid konksu otsa sattunuid ikka on.

[Edasi siin: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 043#199043 ]
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist