Maasika valioga eksida ei saavon manstein kirjutas:palun aita nimelt tellisin gartaago sõtalased ja olen nõutu milliste valio värvitega värvida see neger jasee suur elevant mu bisike pea ei võta kinni
Shoguni urgas..
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
[quote="von manstein"]palun aita nimelt tellisin gartaago sõtalased ja olen nõutu milliste valio värvitega värvida see neger jasee suur elevant mu bisike pea ei võta kinni[/quote]
Kuule von manstein, õpi õigekiri selgeks eks, ja ära minu jutule ja küsimustele tulevikus vahele sega. See on ebaviisakas.
Kuule von manstein, õpi õigekiri selgeks eks, ja ära minu jutule ja küsimustele tulevikus vahele sega. See on ebaviisakas.
-
- Liige
- Kontakt:
Tänud, Joss, ammendava vastuse eest.
Ega sinine elevant pole looduses mingi anomaalia. Elementaarne looduslik valik.
Nimelt aitab see tal savannide avarustel sulanduda horisondiga ühte ja vältida salaküttide vaatevälja jäämist.
Sarnast nõksu kopeerisid ka britid oma kõrbesõja tankidel.
Oma elevandi värvimisel on plaanis kasutada valio suurepärast toodet: limonaadijoket. See mahlapulk koosneb kolmest kokkukülmutatud segmendist, mille helesinist osa ongi plaanis tarvitada.
Neeger on kavas üle võõbata shokolaadimegaga, tõeline laste lemmik.
Kuna Põhja Aafriklaste nahavärv on tiba heledam, kui neegritel keskmiselt, tuleb juurde sulatada paras ports vaniljeeskimot.
Pärast oleks plaanis teha veel pesu, pruukides maasikatuutut vedeldatuna ohtra rasvavaba piimaga.
Kurb on aga see, et valio on kohalikult turult peaaegu täiesti kadunud.
Kaupluste külmkappides laiutavad Balbiino, Külmhoone ja Ingmani kaubamärgid.
Seepärast oleks kodanik Steinerile tagasihoidlik palve:
ehk õnnestuks sul netiavarustest vajalikud tooted välja sebida ja termokastis Saaremaale saata.
Rahas ei ole küsimus.
Ega sinine elevant pole looduses mingi anomaalia. Elementaarne looduslik valik.
Nimelt aitab see tal savannide avarustel sulanduda horisondiga ühte ja vältida salaküttide vaatevälja jäämist.
Sarnast nõksu kopeerisid ka britid oma kõrbesõja tankidel.
Oma elevandi värvimisel on plaanis kasutada valio suurepärast toodet: limonaadijoket. See mahlapulk koosneb kolmest kokkukülmutatud segmendist, mille helesinist osa ongi plaanis tarvitada.
Neeger on kavas üle võõbata shokolaadimegaga, tõeline laste lemmik.
Kuna Põhja Aafriklaste nahavärv on tiba heledam, kui neegritel keskmiselt, tuleb juurde sulatada paras ports vaniljeeskimot.
Pärast oleks plaanis teha veel pesu, pruukides maasikatuutut vedeldatuna ohtra rasvavaba piimaga.
Kurb on aga see, et valio on kohalikult turult peaaegu täiesti kadunud.
ehk õnnestuks sul netiavarustest vajalikud tooted välja sebida ja termokastis Saaremaale saata.
Rahas ei ole küsimus.
Kuna ise nimetatud ettevõttega seotud, siis pean kaaskodanikke kurvastama, et Valio ei tooda ega müü enam ammu jäätist. Ei siin pool - ega seal pool vett.von manstein kirjutas:Kurb on aga see, et valio on kohalikult turult peaaegu täiesti kadunud.

Aga proovida tasuks ehk teiste Valio toodetega. Kakaokreem ??

A.
Liitu meiega http://www.front-line.ee
Nüüd, kui uus 15mm tinaarmee on teel minu suunas, on vanad 1:72 plastikmehikesed lootusetult aegunud.. kogusin enamuse neist tihedasse kuhja kokku ning tekkis võimalus sihukest tellitud pilti teha..skeletondude kirjutas:Tekkis huvi, et kas täissuuruses armeest ka pilti leidub?

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Teenivad reservis surmani.. kus nad pääsevad. Ja nende read isegi täienevad kui Zvezda uusi komplekte välja annab. Lihtsalt nad on nüüd riiulikomplektide iluasjakeste staatuses tänu oma liigsele suurusele.. ja kolisid muude suurte mõõtkavade kappi tankide ja lennukite juurde.. tehes teise vitriinkapi vabaks tinast 15mm tegevarmeedele. Sellest pildilolevast kogusest lähevad kehvemad isendid ilmselt samuti karpidesse-sahtlitesse silma alt ära või siis saavad iluravi..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
-
- Liige
- Kontakt:
Vägev.
Näeb välja nagu tõeline Napoleoni "Euroarmee", valmis venemaale sööstma.
Seda kätetööd nähes tundub, et sul peab olema mingi tööjaotus.
Noh et käsutad tervet loomingulist gruppi, kes ööd ja päevad läbi muudkui värvivad.
Arvestades optimistlikult, et figuurile kulub umbes päev värvimist, peaks sellise armee kokkusaamiseks kuluma aastaid.
Näeb välja nagu tõeline Napoleoni "Euroarmee", valmis venemaale sööstma.
Seda kätetööd nähes tundub, et sul peab olema mingi tööjaotus.
Noh et käsutad tervet loomingulist gruppi, kes ööd ja päevad läbi muudkui värvivad.
Arvestades optimistlikult, et figuurile kulub umbes päev värvimist, peaks sellise armee kokkusaamiseks kuluma aastaid.
..orjapidaja, vaesed väikesed proletaarlased... 

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline