Italeri 1/72 Jagdtiger

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
KolmKaru
Liige
Kontakt:

Italeri 1/72 Jagdtiger

Postitus Postitas KolmKaru »

Sain valmis oma neljanda 1/72 mudeli ja soovin koguda kriitikat ja nõuandeid arenemiseks, selles küsimuses loodan täielikult teie peale. Laske aga tulla.

Pilt

Pilt

Pilt
Viimati muutis KolmKaru, 16 Sept, 2009 19:29, muudetud 5 korda kokku.
Kasutaja avatar
KolmKaru
Liige
Kontakt:

Sain tööle
Viimati muutis KolmKaru, 16 Sept, 2009 19:29, muudetud 1 kord kokku.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

ükski pilt ei avane mingi valemiga.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

"Kuuldes tootest Zvezda 1/35 ulatub mu käsi kabuuri järele"

Ohoh.. Zvezda tooted mõjuvad kuulmise kaudu käte pikkusele?
Mees on lahinguväljal ja vaenlane läheneb.. aga käed on lühikesed ja mitte kuidagi ei ulatu kabuurini.. aga niipea kui vaenlane karjub: Hurraaaaa.. Zvezdaaaa 1/35.. nii kohe käte ulatuvus paraneb, kabuur on kättesaadav ning olukord päästetud.. :wink:

Kriitikast niipalju, et masin oleks justkui musta tindiga üle valatud.. aga puhast musta ja valget kasutatakse mudelismis üldiselt suht vähestes kogustes..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

tundub kuidagi rasvane või õline. Musta on liiga palju või on viga Zvezda mudelis üldiselt. Sellises mõõtkavas võiks detailsust küll rohkem olla. Aga ma ei ole maismaa tehnikaga nii kursis et võiks väga näpuga näidata. Üldpilt asjast lihtsalt tundub selline
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

mulle meeldib. läigib ainult jah natuke. ehk peaks laskma mingi matt/poolmatt lakiga üle...

muidu on kaunis, arvestades et se eon 1/72 vanker
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Musta pesuga tundub pire ülepakutud.

See kui läikiv või matt mudel välja paistab, sõltub suuresti vaatajast ja on väga subjektiivne kriteerium.
Konkreetne mudel näeb kindlasti effektne välja kehva valgustusega vitriinkapis, aga näiteks ereda päikese käes jääks läikiv üldpind häirima.
Abi saaks jah poolmattlakist. Võib ka lihtsalt heledama pastellipuruga üle käia.
Kamo on täitsa hästi välja tulnud. Ainult kummilindid näevad natule haledad välja. Kas tal eraldi plastiklülisid kaasas ei olnud?
Muidu on täitsa kobe.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Ainult kummilindid näevad natule haledad välja. Kas tal eraldi plastiklülisid kaasas ei olnud?
Muidu on täitsa kobe.
mina isiklikult olen ehitanud 1/72 roomikuid üksikutest lülidest. paras töö surmamõistetutele. tuletasin kolmkordsete ja muude heade sõnadega meelde kogu Saksa relvastusministeeriumit, mudelitootjaid, oma kasse, esimese korruse naabreid ja kõiki muid enam või vähem asjasse puutuvaid...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kena ju , see kolmevärviline maskeerimisskeem on täitsa kiftilt välja kukkunud. Mustaga oled küll tiba üle pingutanud, muidu tipp topp elukas.

Roomikutest ma ei räägi muud , kui et kummipaelte kohta on nad täitsa kenasti välja kukkunud. Lihtsalt kummipaela paremaks eriti ei saagi.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

minule ka meeldib, õige dioraam ümber ja usu mind, päris ehe asi!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Üldilme on tugevalt mõjuv, kuna nii palju musta annab hirmsuure kontrasti, variant oleks korralikult üle tolmutada, kasvõi eelmainitud kuivpastellidega. Muidu on igas mõttes tipp-topp tulemus, eriti kui silmas pidada 1:72 mõõtkava.

Urmas.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

vabandust minu kommentaari pärast detailsuse pärast. Vaatasin et 1:32 aga tegelikult ju 1:72. Nii et jutu kehva detailsuse kohta võtaks tagasi kui härrased pahaks ei pane.
Kasutaja avatar
KolmKaru
Liige
Kontakt:

von manstein kirjutas: Kas tal eraldi plastiklülisid kaasas ei olnud?
Oli, kuid nende detailsus kummiroomikutega võrreldes triivis seal kusagil kohutava ja olematu piiril.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist