Kõrbepruun.

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Ma pole nagu sedasorti probleemi täheldanud et värv jääks kinni või midagi sellist. Ma ikka vedeldan ka seda alati. Võibolla see päästab. On olnud seda jama et purgi sees olev voolik on jäänud värviseks ja mingil hetkel puhastamise käigus mingi väike tükike eraldub ja kipub ummistama aga siis muidugi peenikese traadiga, mis komplektis oli, käin ava läbi ja toimib jälle. Nüüd sain siis kompressori, seega peaks õhu probleem ka lahendatud olema. Muidu need pudelid ei toiminud ka alati hästi. Surve nagu oli alguses suur ja lõpus jälle liiga madal. See mõjutab ka seda värvimise tulemust kindlasti.
wyrd
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wyrd »

Tere jälle. Öelge mulle kui siin tüütuks muutun. Homme lähen poodi uut mudelit ostma. See tegevus läheb hästi peale. Tekkis mure roomikute suhtes. Kuidas oleks kõige parem neid kokku panna, et jääks ikkagi loomulik? Maadlesin eriti raevukalt osadega mis koosnevad ühest lülist.
wyrd
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wyrd »

Pilt Pilt
palun kõvasti kriitikat.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Kas sa tahtsid kõrbepruuni laua või tanki jaoks ? Selle kamo võiks teha ujuvale masinale :). Miks sinine ? Muidu aga meeldib, las maismaa tehnika fännid kommenteerivad lähemalt :).
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Palusid kõvasti kriitikat?

Masina üldilme kohta ei hakka üldse kobisema, aga veermikuosa on küll ebaõnnestunud.
Linte oleks targem värvida nii nagu nad algul ka välja nägid, metallikuga.
Pärast siis toonida süvendeid vastavalt maitsele, kas roosteseks või pasakarva määrdunuks. Lindiharjad aga oleks kaval veel üle käia ergu metallikuga kuivpintsliga.
Siis oleks üldilme palju vägevam. Sinu masinal on kõik täpselt peegelpildis.

Muidu aga täitsa äge mudel!
wyrd
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wyrd »

See ongi puhas katseeksemplar. Teine on juba töös. Mida rohkem negatiivset selle kohta kuulen, seda parem on mul juba järgmiseid mudeleid teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist