Swiss Raid Commando 2009 võit läks eestlastele!

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
USP
Liige
Kontakt:

Swiss Raid Commando 2009 võit läks eestlastele!

Postitus Postitas USP »

http://src.ch/live/

Respekt! Uskumatult vinge saavutus 160 tiimi arvestuses!
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
Jaak
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Jaak »

Seda enam,et eestlased olid esimesed välis võiskond kes selle 44 aasta jooksul võitsid. See annab selle tublisti kaalu juurde ning siit järeldub,et eestlased on ikkagi ikati tublid sõdurid.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

See annab selle tublisti kaalu juurde ning siit järeldub,et eestlased on ikkagi ikati tublid sõdurid.
Õnnitlused võitjatele, aga ma ei oleks sellega nõus, et ma tubli sõdur olen, kuigi jah, puhas eestlane! :?
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Tipi ühikas oli kunagi peaaegu naabertoas Kaido Ruul, kes nüüd võitjameeskonnas. Igati tubli saavutus teades, kui hingega mehed asja kallal on/olid ! Lisaks Kaidole ka aitähh 3kordse nari eest, mis meitele pärandati ! :)
Wiking-Estland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking-Estland »

Arnoldi näol on siis lõppude-lõpuks üles leitud puhas eestlane! :lol: See ka suisa uudist väärt!
Aga mehed muidugi tublid!!!
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Eestlane identifitseerib ennast keelepõhiselt (mitte näiteks nahavärvi või sihvkakoorte sülitamisoskuse põhjal), vaatasin just peeglist - eesti keel! :wink:
Kasutaja avatar
wolfgang
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wolfgang »

Kolmekordne nari, ilmselt siis kolmas ühikas, kardetavasti viies korrus, võibolla, et lühike tiibki ja kas mitte vasakult esimene uks(kurat, või oli teine).
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Esimene või teine oli jah originaalasukoht. kaido lahkumisel pärandati 504 tuppa, kuskil 2003-2004 aastal jäljed narist minu vaateväljast kadusid, kuna kolisin ülemere.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

Ei noh, loen hilisõhtul militaar.net'i ja ühtäkki kirjutatakse Kaidolt pärandatud narist. :lol:
Wolfgang, vasakult teises toas olid eesti naised (krt, oma pliidiga lasid pidevalt koridori elektrikaitsmeid läbi), kolmandas olid vene naised, neljandasse rändas nari edasi.
See selleks, igaljuhul tublid mehed! Kaido oli juba tol ajal tubli kaitseliitlane.
E pluribus unum!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist