vaadake
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Väga kena ju tegelikult ning kui sellisele pildile on kõrvale panna ka mõni sarnaselt relvastatud masina ajalooline foto, siis on ju kõik OK, aga kui vähegi mõelda ja andmeid kõrvutada, siis on too Flakvierling kasti monteerimiseks sutsu raskevõitu - mingi aja ehk kestaks, aga siis oleks poolteljed pooleks nagu pliiatsid. Juhul kui leiad mõne foto reaalsest masinast, vaat siis tõstan käed ja enam ei jaura. Aga seni kuuluvad sarnased mudelid samasse kategooriasse, nagu too dioraam: http://www.missing-lynx.com/gallery/rus ... nmc_1.html
Leidub muidugi ka vingemaid näiteid:

Kunagi öeldi, et paber kannatab kõike
, meie võime vist öelda sedasama plastiku kohta...
Urmas.
Leidub muidugi ka vingemaid näiteid:

Kunagi öeldi, et paber kannatab kõike

Urmas.
Viimati muutis fossiil, 07 Okt, 2009 9:52, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
See uhke pilt mida Urmas siis tõi on tegelikult päris vahva elukas, Begemot oli nimeks kui ma õieti mäletan. Ja mis peaasi , tegija oli hulka vaeva näinud ka ajaloo ümberkirjutamisel, oli ju sel massinal kõik parameetrid välja toodud , meeskond 22 meest + politruk
Kasutusstrateegia, rihime moskvas berliini peale välja ja siis paneb udjama jne...
Miskis lääne foorumis tõsimeeli viidati sinna masinale ja kireti et oioi kui kole
Isegi vaatasin esimest korda silmad punnis et no mis salarelv see sihuke nüüd oli.
Aga selle flaki-veoauto kombo kohta ei oska midagi kosta, kui see nüüd just saksa kuliibinite töö ei ole, siis ilmselt on tegu ikka märja unenäoga.

Miskis lääne foorumis tõsimeeli viidati sinna masinale ja kireti et oioi kui kole

Aga selle flaki-veoauto kombo kohta ei oska midagi kosta, kui see nüüd just saksa kuliibinite töö ei ole, siis ilmselt on tegu ikka märja unenäoga.
nagu too dioraam: http://www.missing-lynx.com/gallery/rus ... nmc_1.html
No andke andeks mu teadmatus.. Aga mis sellel pildil viga on?
No andke andeks mu teadmatus.. Aga mis sellel pildil viga on?
Selle pildi peamine viga on süžee ja materjalosa sobimatuses: kujutatakse momenti Teisest Maailmasõjast, kus Hansud võtavad vangi järjekordse vene sõduri või sõdurid. Kogu trall käib ümber kurikuulsa "Stalini oreli", olgu, masina kukil olev raamistik on küll BM-13, kuid masin ise on selline, millest ei olnud sõja ajal veel haisugi, nii et selles mõttes tühipaljas fantaasia.
Urmas.
Urmas.
noh, Steiner on tagasi - kõik on jälle nagu vanasti, ehk siis normaalne.
jumal tänatud
jumal tänatud

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
No ma arvan, et tahtnuks Seersant 8.8 cm flak'i Blitz'ile peale moodida, leiaks internetiavarustest ka juba mõne sääraselt tehtud mudeli, joonistuse vms. Konteksti süvenemata võiks ju Kübelwagenist tankiveduki ka teha - uhke näeks välja igatahes.
Samuti, kui Urmast, ei veena ka mind enne, kui mõni ajalooline pilt säärasest (ma pean silmas siis flakvierling + Blitz) elukast kuskilt välja ei ilmu.
Samuti, kui Urmast, ei veena ka mind enne, kui mõni ajalooline pilt säärasest (ma pean silmas siis flakvierling + Blitz) elukast kuskilt välja ei ilmu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist