Hunnik kollektsiooni!
Hunnik kollektsiooni!
Ühel tegelasel "N" siis selline kollektsioon.

Võeh! Ära topi vastu õhtut selliseid pilte siia üles! Sihuke hunnik koledaid fašistide püsse...
Ja ma oletan, mõne kurikavala USA imperialisti erakogus? Ja veel, ütle võimalusel sellele kodanik Ennile edasi, kasvõi ühe neist torudest võiks mulle kinkida. Temal nii palju ja minul mitte ühtegi
. Mina kui endine oktoobrilaps olen julge ega hakka kartma isegi siis, kui üks selline mul voodi all vedeleks
.

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Plastikust on asi kaugel
Jah, eks see elu ole kord juba nii, mõni kogub pandlaid, mõni kiivreid, mõni tääke ja mõnele meeldivad Saksa tulirelvad. Kogu ametlik ja piiri taga.

Viimati muutis ormsö, 07 Okt, 2009 17:33, muudetud 2 korda kokku.
Njah, meil siin kogutakse seda mis kätte juhtub, liigub ja rahakoti peale hakkab, kalleid ponnistusi tehakse harvaormsö kirjutas:Plastikust on asi kaugelJah, eks see elu ole kord juba nii, mõni kogub pandlaid, mõni kiivreid, mõni tääke ja mõnele meeldivad Saksa tulirelvad. Kogu ametlik ja piiri taga.

Aga kanderihmad on ka huviorbiidist siis väljas, säänses hunnikus lähevad sõlme muidu

Tack!
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline