Kuidas teha pahtliga zimmeriiti
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
ma tellisin endale AFV-Club-i zimmeriidirulli. täna siis üritasin ühe katsepolügonirühma kuuluva 1/72 panther-i peal sellega kätt harjutada.
kasutusel siis Humbrol-i Model Filler ja mainitet zimmerirull. Lühidalt: sittagi ei tulnud välja. põhiline lust kulust rulli puhtaks nokkimisele.
mis ma siis tegin:
variant a: hõõrusin hambatikuga seda fillerit katselooma peale laiali. lasin paar sekundit kuivada ja lõin rulli sisse.
tulemus: ootuspärane - rull sodi täis ja tanki külg fillerist puhas.
variant b: tikuga osa sama, aga rulli tegin liimiga kokku (lootuses et ei kleebi).
tulemus: vt. varian a, lisana seik, et rull hakkas libisema mööda tanki külge.
variant c: varaint b tagurpidi - liim mitte enam rulli külge vaid mudelil oleva pahtli peale.
tulemus: same shit, different method.
mis ma valesti siis tegin ? kas peaks selle Humbroli toote teisteks tempudeks jätma ja muretsema miskise muu pahtli ?
aidake inimesed !
kasutusel siis Humbrol-i Model Filler ja mainitet zimmerirull. Lühidalt: sittagi ei tulnud välja. põhiline lust kulust rulli puhtaks nokkimisele.
mis ma siis tegin:
variant a: hõõrusin hambatikuga seda fillerit katselooma peale laiali. lasin paar sekundit kuivada ja lõin rulli sisse.
tulemus: ootuspärane - rull sodi täis ja tanki külg fillerist puhas.
variant b: tikuga osa sama, aga rulli tegin liimiga kokku (lootuses et ei kleebi).
tulemus: vt. varian a, lisana seik, et rull hakkas libisema mööda tanki külge.
variant c: varaint b tagurpidi - liim mitte enam rulli külge vaid mudelil oleva pahtli peale.
tulemus: same shit, different method.
mis ma valesti siis tegin ? kas peaks selle Humbroli toote teisteks tempudeks jätma ja muretsema miskise muu pahtli ?
aidake inimesed !

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Üpris huvitav riist peaks olema! Aga arvan ,et oleksid pidanud natsi oodanud ,et pahtel taheneks ja siis rulliga üle käima.
Ise kasutasin Tamiya zimmeriidi kamme. Ja Revelli pahtlit. Lasin pahtlil kuivada , proovisin näpuga ja siis tõmbasin üle. Ja proovisin ka nii, et määrisin pahtli nagu maaler, kammiga mööda külgi laiali. Jäin rahule. Aga siit ka järeldus , harjutamine teeb meistriks
Lugupidamisega
Üpris huvitav riist peaks olema! Aga arvan ,et oleksid pidanud natsi oodanud ,et pahtel taheneks ja siis rulliga üle käima.
Ise kasutasin Tamiya zimmeriidi kamme. Ja Revelli pahtlit. Lasin pahtlil kuivada , proovisin näpuga ja siis tõmbasin üle. Ja proovisin ka nii, et määrisin pahtli nagu maaler, kammiga mööda külgi laiali. Jäin rahule. Aga siit ka järeldus , harjutamine teeb meistriks

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist