Militaarturism
Militaarturism
Tervist kõik head foorumlased. Asjalood nüüd sedapsi, et mul vaja teha lõputöö koolis, ning teemaks valisin Militaarturism Eestis ja selle arendamise võimalused. Ainulaadne teema ja praegusel juhul minu teada ka esimene sedalaadi töö. Siit tulenevalt aga minu palve, kõik kes oskavad saavad aidata on abi teretulnud. Tean, et Saaremaa mehed hauvad midagi ning kindlalt on veel keda asi huvitab ja kellel infot võib olla. Eriti oodatud oleksid igasugused viited antud teemade kohta kas siis internetipõhised või viited mingile väärt kirjandusele.
Ette tänades
Lauri
Ette tänades
Lauri
Ei pakkunud keegi- ise võtsin. Kuid ega saladuseks ei ole see, et hakkan lõpetama Võrumaa Kutseharidusekeskust ja erialaks on Turismi- Toitlustuskorraldus.
Kirjutada plaanin algul üldisest asjast, et mis see militaarturism on ja siis milline on hetkeolukord Eestis.
Teises osas tahan käsitleda olemasolevaid resursse ning teha omapoolseid arendamise ettepanekuid.
Kirjutada plaanin algul üldisest asjast, et mis see militaarturism on ja siis milline on hetkeolukord Eestis.
Teises osas tahan käsitleda olemasolevaid resursse ning teha omapoolseid arendamise ettepanekuid.
http://www.polmem-mv.de/index.php?optio ... iew&gid=14
Võin hiljem kommenteerida.
Võin hiljem kommenteerida.
Militaarturism
Teema muidugi huvitav ja arendatav.Võib olla Sina saad selle arendamiseks midagi ära teha .Kindlasti kujuneks See mingi marsruudi koostamisega, kus midagi leitud, näha ja saab isegi katsuda.Ma mõtlen militaarkallakuga muuseumid ja erakogud + muud looduses asuvad vaatamisväärsused.Eks leide tuleb ju juurde ja legende leidub, mis vajavad kontrollimist.Eks meie seadusandluses võiks ka midagi muuta ja täiendusi teha.Harrier kirjutas:Kõik komentaarid on teretulnud.
Edu Sulle.
Iseenesest äärmiselt vajalik uurimus ...
Kõige rohkem paelus mind pisike lõik :
Ühe näitena olukorast võiksin siinkohal kirja panna kuuldud soovitust ühele militaarkallakuga museumile, kuidas turismi arendada ...
"Külalistel tuleks võimaldada mägesid "vallutada". Näiteks talvel lumesõjaga - ei maksaks midagi. Suvel võib erandkorras kasutada kas käbisid või kive ... "
Nii räägitakse, kuid küllap see olukord Sulle selgeks saab ja loodame ka meie siis kuulda "teateid tegelikkusest"!
Jõudu soovides
o
Kõige rohkem paelus mind pisike lõik :
Küllap Sa sellest olukorrast saad kiiresti sotti.... ja siis milline on hetkeolukord Eestis.

Ühe näitena olukorast võiksin siinkohal kirja panna kuuldud soovitust ühele militaarkallakuga museumile, kuidas turismi arendada ...
"Külalistel tuleks võimaldada mägesid "vallutada". Näiteks talvel lumesõjaga - ei maksaks midagi. Suvel võib erandkorras kasutada kas käbisid või kive ... "

Nii räägitakse, kuid küllap see olukord Sulle selgeks saab ja loodame ka meie siis kuulda "teateid tegelikkusest"!
Jõudu soovides
o
Viimati muutis oleeg, 18 Dets, 2009 12:45, muudetud 1 kord kokku.
Kahjuks ei sobi ta ründama...Kutsuks geeniuse häämeelega mäge vallutama ...
Aga ideel või selle variatsioonidel on jumet

terv
o
Viimati muutis oleeg, 18 Dets, 2009 12:46, muudetud 1 kord kokku.
Võid ka selle mätta otsast vaadata, kuid algne mõte oli pigem vastupidi: teineteise mõistmiseks ja ajaloolistest sündmustest parema ülevaate saamiseks tuleks tänapäeval pooli vahetada ja mitte ainult üks kord - siis saaks kõigile üheselt selgeks - pole mõtet meie õuele kaklema tulla ...
Ega ma rohkemat ideekavandi edasistest arengutest teagi - see on vast paar aastat vana - tõenäoliselt on asi kaugemale arenenud ...
terv
o

Ega ma rohkemat ideekavandi edasistest arengutest teagi - see on vast paar aastat vana - tõenäoliselt on asi kaugemale arenenud ...

terv
o
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline