Kraenurgad.
Kraenurgad.
Tere-tere!
Kolasin netis ja leidsin siukese asja http://www.ioffer.com/i/NAZI-WW2-WAFFEN ... --91669956 ,kuuldavasti on Eesti kraenurgad väga haruldased ,ja kas asi võib olla originaal,kui on,siis on hind õiglane?
Kolasin netis ja leidsin siukese asja http://www.ioffer.com/i/NAZI-WW2-WAFFEN ... --91669956 ,kuuldavasti on Eesti kraenurgad väga haruldased ,ja kas asi võib olla originaal,kui on,siis on hind õiglane?
Saast ühelt suurimalt saastamüüjalt 
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
-
onemanband
- Liige
- Kontakt:
Paljudele paistab. Seepärast tal ostjaid jätkub.
Võta aga koht sisse
Võta aga koht sisse
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Sellise lähenemisega kundedele neid treitaksegi (vahepeal kerisin allapoole ja Ove juba vastas Sulle), dollarid koos?Minule paistab küll korrektne,siuke vana,veits räsitud välimus
Näide hoopis teisest ooperist: mul kasvab maal künka otsas kaks lehist, üks on üle nelja meetri kõrge, teine kiduram ainult tiba üle kahe, aga see väiksem on vanem suuremast puust. Istutades oli sama kõrge kui praegu, neljameetriseks visanu oli põlvepikkune. Iga mööduja ütleb, et see suur on kauem kasvanud, ehk siis vanem puu ja nad ei saagi teisiti arvata, sest nad ei tea kogu lugu. Kui ma aga neile asja selgeks teeksin, siis ma ei kujuta ette, et keegi uskmatu toomas hakkaks oma joru ajama, et "see ei ole ikka nii ja ma ju näen jne."
Ei ole koopia. Võltsing on, sest müüakse originaalina.General kirjutas:Ehk siis oskate öelda,et koopia,aga ei oska öelda mis nendejuures valesti on....?
Ostma ma toda niikuinii ei hakkaks,raha lihtsalt pole.
Veider, et saab mitu korda üle korrata, et asi pole õige ja jahvatada sealjuures veel kõigest muust, aga ei ühtegi mõistlikku põhjendust asja olemusele, ehk mille järgi te otsustate, et tegemist pole õige asjaga.
Muide, ka mina pole ostja, sest mind selline atribuutika ei huvita.
Muide, ka mina pole ostja, sest mind selline atribuutika ei huvita.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist