AK4 ja HK G3 erinevused
AK4 ja HK G3 erinevused
Tere,
Ise pole 101% kursis ja seega küsingi.
Kas AK4 ja G3 jupid on 100% omavahel vahetatavad või on siiski mingi erinevus? Konkreetsemalt siis kaba.
Täägi kinnitus näiteks on erinev või vähemalt see tääk, mis mul on, ei passi otsa.
Ise pole 101% kursis ja seega küsingi.
Kas AK4 ja G3 jupid on 100% omavahel vahetatavad või on siiski mingi erinevus? Konkreetsemalt siis kaba.
Täägi kinnitus näiteks on erinev või vähemalt see tääk, mis mul on, ei passi otsa.
- Silmsirkel
- Liige
- Kontakt:
Väidetavalt tegid rootslased G3-le 40 muudatust, et saada AK4. Mina olen kuulnud järgmistest (ei võta mürki, et see kõik tõde on):
1) kaba on pikem, sest keskmine rootslane on pikem kui keskmine sakslane;
2) päästikukaitse on avaram, et mahuks kindaga päästiku kallale;
3) kabas on 2 auku tihvtide hoidmiseks;
4) loobuti 3-se valangu võimalusest;
5) väidetavalt kui valanguga lasta siis viimast padrunit ei "käivitata", et saaksid teha salvevahetuse ja jätkata laskmist ilma laadimisliigutust tegemata. Selle viimase kohta ma ei mäleta täpselt kas see funktsioon on AK4-l küljes või selles loobuti, räägiti seda mulle võõrkeeles;
6) AK4-l on kabal tabel tuulekorrektsiooni tegemiseks. G3-l seda polevat.
Kuulsin seda rootslase käest ja ei vastuta, et see kõik sulatõsi on. Polnud kahte relva käes, et võrrelda ja ka rääkijal oli ajateenistusest jupp aega möödas.
5) väidetavalt kui valanguga lasta siis viimast padrunit ei "käivitata", et saaksid teha salvevahetuse ja jätkata laskmist ilma laadimisliigutust tegemata. Selle viimase kohta ma ei mäleta täpselt kas see funktsioon on AK4-l küljes või selles loobuti, räägiti seda mulle võõrkeeles;
Kuulsin seda rootslase käest ja ei vastuta, et see kõik sulatõsi on. Polnud kahte relva käes, et võrrelda ja ka rääkijal oli ajateenistusest jupp aega möödas.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Lisaks on AK-4 laesäär teistsuguse kujuga, G3 oma on kandilise ristlõikega, AK-4 ümar.alban kirjutas:Väidetavalt tegid rootslased G3-le 40 muudatust, et saada AK4. Mina olen kuulnud järgmistest (ei võta mürki, et see kõik tõde on):
P5 küll tõele ei vasta.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline