Ooberst ajab ise asja.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Abramis
Liige
Kontakt:

Ooberst ajab ise asja.

Postitus Postitas Abramis »

Andres Raid ajab paljudele Eesti meestele tähtsat asja, et sunniviisiliselt okupeeritud riigi sõjaväkke võetuid saaks koheldud kui küüditatuid. Koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Arvan, et Andres vajab sellesks ürituseks igakülgset toetust. Kasvõi mittemateriaalset.
http://www.oldschool.ee

"He also serves, who only stands and waits!"
The New Testament
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Mnjahh, sellisele ideele tulemiseks alkost ei piisa, siin peab juba määnegi narkolaks kuplis liikuma. Venemaa käest või EV poolt peaks see kompensatsioon tulema? Mõned millid üle külje ju maha ei jookseks, mina olen käpp :twisted: :twisted: :twisted:
sitt päev, kellele kurdad
metssiga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metssiga »

Ja za - sa vsemi tshlenami! Võtame ikka Obersti puhul asja uumuriga
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Abramis, 2 toetushäält juba olemas, JÄTKU JÄTKU JÄTKU!!!
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Toetan küll, aga kuidas asjale sisuliselt läheneda, et sundaeg on nagu 25 ja kordusõppused on +5. :dont_know:
Või on juba natuke keerulisem süsteem välja mõeldud juhuks, kui idee kunagi teoks saab, et siis saab ka 100 arvepidajat tööd :write:
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

õige , küüditatuid lasku pensionile 45 aaastaselt ja vast asi ei piirdu mõne kassikullast märgikesega või vimplikesega

mille vaevalt keegi sul maksab :wall: :wall:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/a ... d=18638015
Viimati muutis kalleb, 07 Nov, 2009 22:35, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

http://paber.ekspress.ee/viewdoc/BDB254 ... DD003799AE

annavad sulle märgi rinda ja võid tasuta kala püüda

cool :D

* Represseeritud isikule hüvitatakse sotsiaalministri määrusega kehtestatud määras, tingimustel ja korras: eriarstiabi tervishoiuteenuse osutajatele tasutud visiiditasu; ambulatoorseks raviks vajalike retseptiravimite ostmiseks tasutud summa; taastusravi tuusiku maksumus, kui isikule on määratud vanaduspension; meditsiiniliste abivahendite ostmiseks ja hambaraviteenuste eest tasutud summa.

* Represseeritul ja represseerituga võrdsustatud isikul on represseeritu tunnistuse ettenäitamisel õigus tasuta külastada üldlaulupidu ja üldtantsupidu ning koolinoorte laulu- ja tantsupidu; tasuta külastada riigimuuseume; tasuta tegelda harrastuspüügiga ning neil on õigus kuni 50protsendilisele sõidusoodustusele ühistranspordis.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Et kelle käest selle kompensatsija nüid kätte saab? Kas Kalleb maksab mulle, mina T-62-le ja Jackpuuk Metsseale?!
Arnold
Liige
Kontakt:

Metssiga mulle...
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

ei arnold -sa saad lihtsalt alumiiniummärgi rinda mis lubab sul tasuta kala püüda ja laulupeol käia
Arnold
Liige
Kontakt:

Ma mäletan küll, kui läksime naabripoisiga Võru "tarbijate" kooperatiivi meeste valmisriiete poodi Võrus Tartu tänaval, kus olid mingil imelikul põhjusel müüki paisatud teksapüksid (ehk oli Andropovi käsk :lol: ), siis ei aidanud meid ükski märk.
Jüri oli tulnud just afgaanist ja omas "udostverenije na ljgotõ", seal oli veel kirjutatud, et mingite teenete eest nliidu valitsuse ja rahva ees vms pläma. Korra olime mingil kohalikul rahvakunstipeol eelisjärjekorras jäätist ostnud, aga kui need morskade mõõtmetes viienda kolonni emased, kellele saadaolevad püksid oleks heal juhul külmavõitu muhviks passinud, hakkasid meid ründama, siis leidis Jüri - ja ammugi juba mina, kui lahingukogemuseta keskkoolinooruk - ,et elu on siiski ilus ja väärib midagi enamat, kui higiste vene vanamuttide all lõpetamist :lol: :lol:
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

niiet kogemused märkidega olemas :wall:
Arnold
Liige
Kontakt:

Läbi elu olemas!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Vsjorovno ljgotõ mne nuznõ, ja zdorovje za narod ugrobil 2 goda, i pod sorok mne uze, võ shto ohueli? Gonite monetu sa perezivanie i davaite zit druzno! :twisted:
Arnold
Liige
Kontakt:

A kompot gde?!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 3 külalist