Klubi nimi

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Kas selle IPMS ga on mingi liitumise teema või ? Usun et mingeid hulle kohustusi see ei too :scratch:
Meil on siin nii häid tegijaid et lööks ka suures ilmas enamuses mudeliste "siruli". Kohalikke klubisid ka nagu rohkem pole. Äkki siis on parem olla osa suuremast. Ärge olge nii tagasihoidlikud, ikka EDASI ! Või mis ?
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Ütleks samuti sekka midagi... IPMS on muidugi hea ...seltskond aga see eeldab mingit rahalist tegevust( liikme maks ja veel midagist) aga see on rangelt vabatahtlik ...oli vist nii. Pakuks ka omalt poolt nimeks klubile
"Thulemaa". Et maa meil tuuline, ja mõnelgi peas tuulised mõtted, ja rahvusvaheliselt ei tohiks hull olla..või kuidas?
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

http://www.thulema.ee/

<- ma nüüd ei tea, kas me end päris mööblitootjaga seostada tahame. Mis sest, et too ühe jalaga pankrotis.

Ise pooldan Palatit - lihtne ja selge. Ja kui väljamaalane aru ei saa - no talle on ka suu pähe loodud, eks küsigu.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

üldiselt küll..lihtne nimi oleks parem. Ja otseselt haigust nimesse pookida ala haigete ühendus võib tömbima naljasoonega tegelaste jaoks igasugu teemasi tekitada. Samuiti on igasugu ala mhü lühendid tüütud ja veits nürid. Veelkord.. minuarust me ei peaks üleliia selle välismaa kõla pärast muretsema ja palati teema on igati vahva ja piisava vimkaga nimi.

Kk
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Palat mulle nagu meeldib aga midagi nagu häiriks ka. Kabinet kus me koguneme sobiks imehästi palatiks aga see nimi ei kajasta ju meie tegevust vaid pigem seda kui haiged me oleme. :) Palatis ollakse koos aga meie teeme ju seda iga 30 päeva tagant ja ometigi on kellegil juba mingi mudel valmis nokitsetud. Seega põhitegevus justkui ei ole palatis. Ma oma kodu ja seal olevate karpide sisu kokku kleepimist ei seostaks küll palatiga. See sobiks kuidagi bändi nimeks paremini. See lihtsalt minu arvamus ja kui tulebki see nimi siis ikkagi rõõmustan sest põhiline on ju koosviibimine "palatis". Rumal minust et pole ise siiani midagi välja pakkunud :wall:
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

Eino aga tullaksegi ju iga kuu tagant palatisse kokku, lootes end ravida sel ühel õhtul.

Paraku, vahetades teistega kogemusi, ei tule paranemisest midagi välja ja minnakse uude kuusse uusi hullusi mudelirindel täide viima. Lootes, et järgmine ravikuur palatis siiski midagi muudab. Ehk siis paralleele tõmmates, anonüümsed mudelistid või nii
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

mudelipalat on minu meelest muidu ka siuke knihviga lahe nimi, täiesti oma ja eestimaine. tulnud välja läbi aja poolkogemata ja poolnaljaga. ning samas ka mitmemõtteline. näiteks on ju ka vanas leningradis koht mida nimetatakse relvapalatiks. meie muidugi oleksime just nagu jah AA liikmed kes teavad oma nõrkusi ja üksteiselt moraalset abi otsivad. jumal hoidku kui me oma ühingu dispanseriks ristime, see oleks juba teatud nakkushaiguste kõlaga... aga midagi sarnast annaks ehk sellest veel tuunida-mudelihaiged mudelihullud..mmm ei tea äkki liiga kardinaalne kui siis lühendina MHs-tegelt täitsa muhe siuke eneseirooniline
oeh ega see kerge pole
:wall:
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Eile ei tulnud und ja siis järsku plahvatas et meil on ju oma suur leiutaja ja ehitaja Jaan Tatikas. Tema siis esitles oma suurt leiutist mis lendab ja ka sõidab nii maal kui vees. Nimi oli siis sellel imemasinal Kallewi Boegg NR 1.
Et asi nii hulluna ei paistaks oleks ehk see nimi võimalik Kalewipoeg ! See esindaks meid kui Eestlasi ja kui suured leiutajad ja ehitajad me oleme. Hõlmaks ka kõiki valdkondi maa-õhk-vesi ! Lapsepõlves sai loetud ka kunagi selline koomiksit kus oli samasugune aga toimiv masin MÕV !
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Samas on kõik omamoodi eksperdid seega võiks olla nimeks Mudeliekspert.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Mina olen kahe käega nime Palat poolt. Hea ja lihtne, ja spontaanselt tekkinud ka. Pikem/keerulisem nimi muutuks kohe kõnekeeles lühendatuks ning siis pole nagu asjast tolku. Ei muretseks väga teiste keelte peale, sest eks oleme nagunii eestikesksed. Kui juba praegu käiks igal pool väljamaa näitustel osalemas, siis näeksin mõtet, aga praegu on harvad avalikud hetked olnud Minimaailma üritused, Suure Auhinna klaaskapi taga kokku saamine ja siis heal juhul ka Soome IPMS näitusel väike lauanurk. Kodus ei ole vaja nime seletada ja eks kui mõni üksik soomlane küsib, siis saab ka seletatud ma loodan.
Kui väga vaja täpsustust (tohutu meediakajastuse puhul), siis saab alati lisada nime järgi täpsustava jupikese - Eesti Mudelistid vms.

Ahjaa, mul tekib peas nimega kaks seost. Üks on tõesti seotud selle haigla tüüpi palati pildiga ja teine on relvapalati teemaline. Oleme ju enamus aja aastast kusagil ruumis ja seal, nagu relvapalatiski on palju tapavärki. (Meie puhul siis miniatuurset lendavat, roomavat ja veerevat.)

Siim
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

FW Anton kirjutas:Samas on kõik omamoodi eksperdid seega võiks olla nimeks Mudeliekspert.
pole paha nimi, aga meid ümbritsevad lugematul hulgal firmasid lõpuga mesiter, ekspert, maailm..veits omapära napib selles nimes.

Aga MÕV on omapärane..MÕV Mudelistid.. oleks kõik kaetud..maa, õhk vesi. Võõramaakeelne tõlge ja Olimar Kallase surematute teoste lahti seletamine muidugi jääks:)

Kk
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

MÕVVAME LÄBI..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Kui Palat liiga lühikeseks jääb.. võib kaaluda ka pikemat, väljaveninud versiooni - PlastikaPalat..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
PlasticPalat ...see kõlab uhkelt...Igatahes :) Olen selle nimetuse poolt!
Taara avitab! ...
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

See viimane väljapakutud variant tekitab seose meditsiiniasutusega, kus närtsinud väljanägemisega naispatsiendid oma välimust korda tegemas käivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline