mõned asjad müüki

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
sarwik
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas sarwik »

Ühes tükis ei läinud loosi, pappi pole kohale jõudnud. Teen juppidest eraldi pildid ja laen üles, need kes olid esimesed huvilised, saavad esimesed ps hindadest ja pildid täiendavalt juurde.
sarwik
Uudistaja
Kontakt:

olen eemal varsti tagasi ühe tunni jooksul koos piltidega
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

mis ta ühestükis hind on? on töökorras ja registreeritud?
sarwik
Uudistaja
Kontakt:

ma homme jälle siin siis saab edasi kaubelda kel huvi
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Kas sa nimetad seda kauplemiseks, kui panen esimesena albumi kinni ja siis jään ootama edasist suhtlemist ning poole tunni pärast annad teada et album müüdud alghinnast 3 korda kõrgemalt, ilma et oleks mulle teada andnudki et kusagil toimub oksjon selle asja peale :roll:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
sarwik
Uudistaja
Kontakt:

vabadus sõja medal läinud
sarwik
Uudistaja
Kontakt:

ei toimund mingit oksjoni vaid sai see kes esimesena mulle sobiva hinna pakus.vaatasin pakumised läbi hinda pakus esimese 3-4 ps ainult üks ja sai ka see kes pakus ,asi ju lihtne oleks kõik hakkand papist rääkima võinuks ostja mõni teine olla
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

sarwik kirjutas:ei toimund mingit oksjoni vaid sai see kes esimesena mulle sobiva hinna pakus.vaatasin pakumised läbi hinda pakus esimese 3-4 ps ainult üks ja sai ka see kes pakus ,asi ju lihtne oleks kõik hakkand papist rääkima võinuks ostja mõni teine olla

Loe postitused algusest peale läbi :wall:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

sarwik kirjutas:albumis 34 fotot sees, kõik orig. osadel täpsustav kiri juures(hind võiks olla seal kuskil 1K RINGIS.
Sellele järgnes selline postitus:
OveT. kirjutas:Saada mulle privasse oma mobiilinr. või helista 52 23353 , suhtleme.
Ja nüüd räägid sa sellist juttu:
sarwik kirjutas:ei toimund mingit oksjoni vaid sai see kes esimesena mulle sobiva hinna pakus.vaatasin pakumised läbi hinda pakus esimese 3-4 ps ainult üks ja sai ka see kes pakus ,asi ju lihtne oleks kõik hakkand papist rääkima võinuks ostja mõni teine olla
Klounid tuleks foorumist....
sarwik
Uudistaja
Kontakt:

vali sõnu( kloun) ,kui kade kellegil siis tehke alati konkreetne pakumine ,mitte ärge ajage mingit jama et mina olin siin esimene ja mina saatsin nr.üks teie seast saatis hinna pakumise ja jutul lõpp teised saatsid oma tel. nr mulle .keda ise valiks kas hakkaks kõigile helistama või kindla mehe kes teab mis ta on nõus asja eest maksma
Kasutaja avatar
istorik
Liige
Kontakt:

sarwik

Postitus Postitas istorik »

sarwikule:
ehk võtad siiski meie foorumis välja kujunenud ausa kauplemise reeglitest eeskuju ja oled tagantjärgi praalimisega tagasihoidlikum. Said oma "kilod" kätte ja sinu ambitsioon rahuldatud. Tegelikult ei ole siin koht kus mustlase kombel hobust müüa!
Kasutaja avatar
LoCo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

No sarwik, kloun oled sa ikkagi! Kui sul vähegi austust oleks, siis oleksid võinud Ovega suhelda.
Mina lõpetaks selle tsirkuse ära ja paneks teema lukku.
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Jah, aitab.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline