mõned asjad müüki
Kas sa nimetad seda kauplemiseks, kui panen esimesena albumi kinni ja siis jään ootama edasist suhtlemist ning poole tunni pärast annad teada et album müüdud alghinnast 3 korda kõrgemalt, ilma et oleks mulle teada andnudki et kusagil toimub oksjon selle asja peale 

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
sarwik kirjutas:ei toimund mingit oksjoni vaid sai see kes esimesena mulle sobiva hinna pakus.vaatasin pakumised läbi hinda pakus esimese 3-4 ps ainult üks ja sai ka see kes pakus ,asi ju lihtne oleks kõik hakkand papist rääkima võinuks ostja mõni teine olla
Loe postitused algusest peale läbi

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
-
- Liige
- Kontakt:
Sellele järgnes selline postitus:sarwik kirjutas:albumis 34 fotot sees, kõik orig. osadel täpsustav kiri juures(hind võiks olla seal kuskil 1K RINGIS.
Ja nüüd räägid sa sellist juttu:OveT. kirjutas:Saada mulle privasse oma mobiilinr. või helista 52 23353 , suhtleme.
Klounid tuleks foorumist....sarwik kirjutas:ei toimund mingit oksjoni vaid sai see kes esimesena mulle sobiva hinna pakus.vaatasin pakumised läbi hinda pakus esimese 3-4 ps ainult üks ja sai ka see kes pakus ,asi ju lihtne oleks kõik hakkand papist rääkima võinuks ostja mõni teine olla
vali sõnu( kloun) ,kui kade kellegil siis tehke alati konkreetne pakumine ,mitte ärge ajage mingit jama et mina olin siin esimene ja mina saatsin nr.üks teie seast saatis hinna pakumise ja jutul lõpp teised saatsid oma tel. nr mulle .keda ise valiks kas hakkaks kõigile helistama või kindla mehe kes teab mis ta on nõus asja eest maksma
sarwik
sarwikule:
ehk võtad siiski meie foorumis välja kujunenud ausa kauplemise reeglitest eeskuju ja oled tagantjärgi praalimisega tagasihoidlikum. Said oma "kilod" kätte ja sinu ambitsioon rahuldatud. Tegelikult ei ole siin koht kus mustlase kombel hobust müüa!
ehk võtad siiski meie foorumis välja kujunenud ausa kauplemise reeglitest eeskuju ja oled tagantjärgi praalimisega tagasihoidlikum. Said oma "kilod" kätte ja sinu ambitsioon rahuldatud. Tegelikult ei ole siin koht kus mustlase kombel hobust müüa!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline