Panzer IV ausf.J

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
karel16
Uudistaja
Kontakt:

Panzer IV ausf.J

Postitus Postitas karel16 »

Tere!
Koolivaheajal sai siis ette võetud oma kolmas 1/35 masin. Tegu on CH/DML mudeliga. Jupid on kõik ilusti valatud ja kokku läheb ta ka ludinal.
Kavatsen temast ehitada Panzer IV, mis on ehitatud juunis 1944. Selleks on talle vaja ka zimmerit peale kanda. Nüüd tahaks teada, kas Kullos või Mekas Tamiya zimmeridi kamme ka müüakse? Praegu ei tahaks kuskilt netist neid tellima hakata. Värviskeemiks valin ühe neist:
Pilt
Pilt
Mõned pildid siis kui kaugel ma ehitusega olen.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Karel
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Äge mudel! Sellega on vehkimist üksjagu. Zimmeri pealekandmine on igal juhul juba kõrgem pilotaaz. Kas ekraanid olid etsidena komplektis ka kaasas?
Palju jõudu edaspidiseks.
karel16
Uudistaja
Kontakt:

Tänud von manstein!
Ekraanid on jah etsidena täitsa olemas. Muidu on karbis üle 1000 juppi kaasas, eraldi lülidest "maagilised roomikud" kaasaarvatud.
Pilt
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Re: Panzer IV ausf.J

Postitus Postitas Miramax »

karel16 kirjutas:Tere!
Nüüd tahaks teada, kas Kullos või Mekas Tamiya zimmeridi kamme ka müüakse? Praegu ei tahaks kuskilt netist neid tellima hakata.
Tere,

92% olen kindel, et nägin seda kammi viimati Kullos :wink:

Mudel ise ja värvipildid on alguseks paljutõotavad. Jõudu ja jaksu ehituseks :!:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jaa, selle masinaga (või õigemini karbitäiega) on parasjagu sebimist - kui ikka oled lõpuks need tuhatkond jupikest kokku lapanud, siis on stahaanovlase tunne täiega käes.. :wink:
Küsimus kah: kas ekraanidega on üksainus võimalus, no et plekist või on võrgust ekraanid (või toorik) kah kaasas? "J" versioon on nagu võrkudega tiba ägedam?
Aga algus on hea, nii et ootame järge!

Urmas.
karel16
Uudistaja
Kontakt:

Sain Kullost teada, et neil neid kamme praegu pole ja ei tea millal ka juurde tuleb. Jama värk, kuna siis jääb varsti ehitus seisma, sest zimmeriit vaja ennem peale saada.
Ekraanidest on jah ainult tavalised, plekist, kaasas. Niipalju, kui ma tean vahetasid võrgust ekraanid terasest ekraani plaadid 1944 septembris välja, nii et kui ma ehitan masina 44 aasta juunist, siis ei saagi tal tegelikult veel võrgust ekraane olla.

Karel
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

karel16 kirjutas:Sain Kullost teada, et neil neid kamme praegu pole ja ei tea millal ka juurde tuleb.
Karel
Tere,

Järelikult 8% olen kindel, et nägin kamme Mekas :roll: sealt ostsin endale pahtli, ju siis jäigi kammikomplekt silma.
Muidugi võiks keegi hiljuti Mekas käinud mudelist täpsemat infi anda :!:
karel16
Uudistaja
Kontakt:

Tänud info eest Miramax!
Peab siis minema Mekasse uurima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline