Mudelinäitus Kuressaare lossis

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

AK klipp oli seal kus tavaliselt ikka miski kurioosum, või midagi eriti põnevat. Netist juba võimalik vaadata. http://uudised.err.ee/index.php?0534940&play&id=29392 ja keri lõppu , peale ilmateadet.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Arnold kirjutas: Paigutus oli ka hää - tähtsamad uudised on esimene ja viimane! :wink:
Paistab, et Arnoldil oli täna kaks korda õigus! Mul lõpeb uudiste vaatamine reeglina ilmateate algusega ära... :oops:
Aga vaatasin ERR-i pealt siis uuesti. Minu arvates igati asjalik lõik, kuni selle kommentaarini. Aga see selleks.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

vägev töö seal mehed! invasioonioperatsioon mudelism massidesse on alanud! respect!
Larry
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Larry »

Ovatsioonid saalis ei taha kuidagi vaibuda... Ülikõva, mehed!! Ärge siis eesti rahvast alt vedage ja rautage ikka kirp ka ükskord ära :lol: ! Kirbu keegi ikka naabri koera seljast saab, fossiil valab talle rauad ja von Manstein paneb alla :lol: :lol: ! Kui mul üldse miski selle loo juures kripeldama jäi, siis oli selleks surmaingli mudelite puudumine ürituselt :( . Kui Kompus ja Kannel oma sissejuhatava jutuga alustasid, siis kahmasin kähku telefoni ja helistasin surmainglile, härra vaatas sama asja. Peale saadet helistasin uuesti ja siis selguski kurb asjaolu. Krdi masu, ma ütlen :twisted: !
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Aktuaalne kaamera silus veidi Astrid Kanneli sõnakasutust:

vabandust, kui see sõnamäng teid haavas. Otse loomulikult ei pea
Aktuaalne Kaamera mudelismiga tegelejaid toladeks. Et Margus oma loos
tunnustavalt ütles, et need mehed saaksid ka kirbu rautamisega hakkama,
siis sellest inspireeritud oli ka Astridi lõpulause, millega me ei
andnud hinnangut mudelismile kui tegevusalale.

heade soovidega ja jõudu soovides,
Epp Ehand
AK päevatoimetaja

Lõpp hea, kõik hea! :wink:
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

ega siis hullu ka pole-egas inimesed tagajalgadele ka siin ikka ei tõusnud. mind pani see lauselõpp küll mõnusalt muhelema. tegelt on see pagana hea idee - äkki panna klubile kirbutsirkus hoopis nimeks! (muidugi lisandina IPMS EST) :D :D :lol:
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Tubli värk ja tänud, et ka minu nökerdised kohale ja üles said.

OT
Kirbu rautaja on täiesti olemas:
Pilt

lisaks veel uskumatult peeneid asju: http://englishrussia.com/?p=3401
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
silverykssilm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas silverykssilm »

Mina ise ei näinud, aga minu sõber rääkis mulle, et väike asja tutvustav lõik sellest toredast üritusest oli jõudnud ka sellisele taevakanalile nagu PRO7.Temal siis õnnestus kõik kolm varianti ära näha..... :)
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

OT
Kirbu rautaja on täiesti olemas:
Lased sõna lendu ja ei püüa! Huvitav, et enne verbaalset reageerimist ei saanud ma üldse aru, mis nali siin peitub - vahtisin lihtsalt niisama suu ammuli :lol: Teinekord tuleb nähtu välja öelda
Pilt
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Kodanik Kannel ei oska eriti nalja visata :dont_know: , talle sobivadki rohkem tõsisemad saated ja teemad.

Minupooltki õnnitlused korraldajatele ja osalejatele eduka dessandi puhul :wink:
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ma ei pannud küll tähele, mida Astrid ütles.. aga reaktsioone lugedes ilmselt pillas sellise sõna nagu "kirbutsirkus"?

Sellega on nüüd nii kuidas võtta.. minu jaoks oleks see kiitus.. aga 1:35 mastaabis hiiglasi kokku panejad võivad solvuda küll.. sest vihjati, et ikka liiga suured on need monstrumid.. mitte kuidagi ei anna kirbu mõõtu välja.. :wink:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Luciano
Liige
Kontakt:

Ei saa aru millest selline poleemika kirbutsirkuse üle. Eriti kui võtta arvesse, et kirbutsirkuse lahutatuks osaks olid miniatuursed kaarikud, tõllad ja muud mudelid. Sealjuures märkimisväärselt väiksemad kui näituse eksponaadid. Seega natuke nagu isegi komplimendi moodi asi.

Ja eriti seda veel seltskonna poolt kes ennasti ise ametlikult haigeteks on tunnistanud ja ühist "palatit" üritavad moodustada :)

Jätke Astrid rahule.
www.aiaimpeerium.ee
Arnold
Liige
Kontakt:

Ja eriti seda veel seltskonna poolt kes ennasti ise ametlikult haigeteks on tunnistanud ja ühist "palatit" üritavad moodustada
OK, aja kõik minu kraesse ja mina ei kuulu vähemalt sellesse "palatisse", aga tee omale selgeks, mida rahva seas tähendab "kirbutsirkus", muidu satud minu jaoks ühte ritta Eesti Ekspressi tegelastega, kes kord teavad rääkida, et "tatšanka" on seljas kantav kuulipilduja ja teinekord, et väljend "juudi jõulupuu" on tulnud sellest, et juudid olid rikkad ja neil oli rohkem vidinaid oma puule riputada :wall:
Luciano
Liige
Kontakt:

A kus sa Astrid Kanneli lauses jutumärke nägid?
www.aiaimpeerium.ee
Arnold
Liige
Kontakt:

A kus sa Astrid Kanneli lauses jutumärke nägid?
Jutumärke rääkija tekstis näha on tõesti raske, kui just seda jänkistani sõrmeliigutust ei tehta (ei teinud - oleks teinud, oleks piinlikust fopaast sulgi kaotamata väljunud). Kuigi jutumärkide kasutamise reeglid on muutunud, nagu palju muudki elavas keeles, siis mina pidasin vajalikuks seda mõiste või väljendi esiletoomiseks oma lauses tarvitada. Aga see siin on mudelilugu, mitte emakeele kolmemeeste targutamise koht :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline