Mudelinäitus Kuressaare lossis
-
- Liige
- Kontakt:
Paistab, et Arnoldil oli täna kaks korda õigus! Mul lõpeb uudiste vaatamine reeglina ilmateate algusega ära...Arnold kirjutas: Paigutus oli ka hää - tähtsamad uudised on esimene ja viimane!

Aga vaatasin ERR-i pealt siis uuesti. Minu arvates igati asjalik lõik, kuni selle kommentaarini. Aga see selleks.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Ovatsioonid saalis ei taha kuidagi vaibuda... Ülikõva, mehed!! Ärge siis eesti rahvast alt vedage ja rautage ikka kirp ka ükskord ära
! Kirbu keegi ikka naabri koera seljast saab, fossiil valab talle rauad ja von Manstein paneb alla
! Kui mul üldse miski selle loo juures kripeldama jäi, siis oli selleks surmaingli mudelite puudumine ürituselt
. Kui Kompus ja Kannel oma sissejuhatava jutuga alustasid, siis kahmasin kähku telefoni ja helistasin surmainglile, härra vaatas sama asja. Peale saadet helistasin uuesti ja siis selguski kurb asjaolu. Krdi masu, ma ütlen
!

Aktuaalne kaamera silus veidi Astrid Kanneli sõnakasutust:
vabandust, kui see sõnamäng teid haavas. Otse loomulikult ei pea
Aktuaalne Kaamera mudelismiga tegelejaid toladeks. Et Margus oma loos
tunnustavalt ütles, et need mehed saaksid ka kirbu rautamisega hakkama,
siis sellest inspireeritud oli ka Astridi lõpulause, millega me ei
andnud hinnangut mudelismile kui tegevusalale.
heade soovidega ja jõudu soovides,
Epp Ehand
AK päevatoimetaja
Lõpp hea, kõik hea!
vabandust, kui see sõnamäng teid haavas. Otse loomulikult ei pea
Aktuaalne Kaamera mudelismiga tegelejaid toladeks. Et Margus oma loos
tunnustavalt ütles, et need mehed saaksid ka kirbu rautamisega hakkama,
siis sellest inspireeritud oli ka Astridi lõpulause, millega me ei
andnud hinnangut mudelismile kui tegevusalale.
heade soovidega ja jõudu soovides,
Epp Ehand
AK päevatoimetaja
Lõpp hea, kõik hea!

Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Tubli värk ja tänud, et ka minu nökerdised kohale ja üles said.
OT
Kirbu rautaja on täiesti olemas:

lisaks veel uskumatult peeneid asju: http://englishrussia.com/?p=3401
OT
Kirbu rautaja on täiesti olemas:

lisaks veel uskumatult peeneid asju: http://englishrussia.com/?p=3401
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
Ma ei pannud küll tähele, mida Astrid ütles.. aga reaktsioone lugedes ilmselt pillas sellise sõna nagu "kirbutsirkus"?
Sellega on nüüd nii kuidas võtta.. minu jaoks oleks see kiitus.. aga 1:35 mastaabis hiiglasi kokku panejad võivad solvuda küll.. sest vihjati, et ikka liiga suured on need monstrumid.. mitte kuidagi ei anna kirbu mõõtu välja..
Sellega on nüüd nii kuidas võtta.. minu jaoks oleks see kiitus.. aga 1:35 mastaabis hiiglasi kokku panejad võivad solvuda küll.. sest vihjati, et ikka liiga suured on need monstrumid.. mitte kuidagi ei anna kirbu mõõtu välja..

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Ei saa aru millest selline poleemika kirbutsirkuse üle. Eriti kui võtta arvesse, et kirbutsirkuse lahutatuks osaks olid miniatuursed kaarikud, tõllad ja muud mudelid. Sealjuures märkimisväärselt väiksemad kui näituse eksponaadid. Seega natuke nagu isegi komplimendi moodi asi.
Ja eriti seda veel seltskonna poolt kes ennasti ise ametlikult haigeteks on tunnistanud ja ühist "palatit" üritavad moodustada
Jätke Astrid rahule.
Ja eriti seda veel seltskonna poolt kes ennasti ise ametlikult haigeteks on tunnistanud ja ühist "palatit" üritavad moodustada

Jätke Astrid rahule.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
OK, aja kõik minu kraesse ja mina ei kuulu vähemalt sellesse "palatisse", aga tee omale selgeks, mida rahva seas tähendab "kirbutsirkus", muidu satud minu jaoks ühte ritta Eesti Ekspressi tegelastega, kes kord teavad rääkida, et "tatšanka" on seljas kantav kuulipilduja ja teinekord, et väljend "juudi jõulupuu" on tulnud sellest, et juudid olid rikkad ja neil oli rohkem vidinaid oma puule riputadaJa eriti seda veel seltskonna poolt kes ennasti ise ametlikult haigeteks on tunnistanud ja ühist "palatit" üritavad moodustada

A kus sa Astrid Kanneli lauses jutumärke nägid?
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Jutumärke rääkija tekstis näha on tõesti raske, kui just seda jänkistani sõrmeliigutust ei tehta (ei teinud - oleks teinud, oleks piinlikust fopaast sulgi kaotamata väljunud). Kuigi jutumärkide kasutamise reeglid on muutunud, nagu palju muudki elavas keeles, siis mina pidasin vajalikuks seda mõiste või väljendi esiletoomiseks oma lauses tarvitada. Aga see siin on mudelilugu, mitte emakeele kolmemeeste targutamise kohtA kus sa Astrid Kanneli lauses jutumärke nägid?

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline