Soovin osta maglite lampi
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
peale seda kui kalleb lambile demo tegi ja sõber ka 2 elemendiga varjandi soetas ei ole ma oma 6 cell maglite`i rohkem kasutanud lihtaslt häbi hakkab
need lambid on tõesti klass omaette. ülikompaktne ja valgusvihtusid ei anna mitte kuidagi maglitega võrrelda samauti eredust. Samuti ka hinnaklass

RVT
asjad on vastupidavad ,kui midagi streikima hakkab siis teen korda väi vahetan ära
led on väga pikajaline valgusallikas ja ma ei usu et sa teda suudad lläbi kulutada
aga kui midagi vaja on saab ikka
akud peaks vastu pidama ca 500 tsüklit
tavakasutaja kes kasutab seda lihtasalt tasulambina teinekord pimedas valgustamiseks laeb akusid harilikult 2-3 korda aastas,liitiumelementidel on isetühjenemine väga väike
üldiselt on kõik huvilised väga rahul olnud
led on väga pikajaline valgusallikas ja ma ei usu et sa teda suudad lläbi kulutada
aga kui midagi vaja on saab ikka
akud peaks vastu pidama ca 500 tsüklit
tavakasutaja kes kasutab seda lihtasalt tasulambina teinekord pimedas valgustamiseks laeb akusid harilikult 2-3 korda aastas,liitiumelementidel on isetühjenemine väga väike
üldiselt on kõik huvilised väga rahul olnud
igaljuhul testisin kord pimedas taskulampe ja mingi noorukite kamp läks mööda ning nad arutlesid kõva häälega et kas need ongi need anomaalsed paranähtused ning paari päeva pärast oli uudis lehes
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=364627
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=364627

Kust osta saab seda lampi?
kalleb kirjutas:1 akuga variant (mehaanilise zoomiga) - 345.- ,aku -100, laadija -145.-,kinnitusklamber -45.- koti lambile saab tasuta kaasa
2 akuga variant (võimsam .ilma zoomita)- lamp-745.- ülejäänud asjad lähevad samad mis teiselegi ,2 akut muidugi ja 2 klambit
+ kott tasuta kaasa
kel huvi see saadab ps
maglite on muidugi hea ja kvaliteetne väljaarvatud valgustuselemendi antiiksuse ja tänu sellele ei saavutata head heledust
nii mitmedki foorumlased on neid ostnud ja võivad kinnitada et need on normaalsed lambid ja väga heledad
Together and strong to win our nations back!
It's time to awake!
It's time to awake!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline