Matt Baker, kas ja kes ta üldse oli?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
Nestonia
Liige
Kontakt:

Matt Baker, kas ja kes ta üldse oli?

Postitus Postitas Nestonia »

Kas keegi on mänginud sellist arvutimängu nagu Brothers in Arms: Road to Hill 30, mäng räägib ühest mehest nimega Matt Baker, ta saadetakse 6 juunil õhudessandiga Prantsusmaale, näeb oma sõprade surma, kurdab selle üle kui halb on sõda jne. Ühesõnaga, see olevat tõestisündinud lugu, ma ei leindnud internetist Matt Bakeri kohta peaaegu mittemingisugust informatsiooni, võibolla keegi teab sellest midagi?
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Ma mängisin selle mängu suht ammu läbi, nii palju kui ma mäletan räägiti seal, et sündmuskohad olid päriselt olemas. Selle kohta seal ju isegi fotod. Kuid peategelase kohta ei räägitud midagi.
Kuid jah, aeg ajalt kasutatakse mängudes ka tegelasi elu järgi, näiteks heroes, soldiersis WW II, oli Saksa tankiäss Witmann ju päriselt ka olemas ja see level, kus USA tanke said järjest kõmmutada, see oli ka päris elu järele.
Ja veel see hilisem linna ründamise ja kaitsmise lugu.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
Nestonia
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nestonia »

loomulikult, suuremjagu sõjamängudest ongi ju päriselt toimunust ja asukohtade järgi tehtud, võtame näiteks kasvõi Panzer Generals või Call of Duty, aga olen kuulnud, et see Matt Baker kujutavat 2 meest, täpsemalt midagi ei tea, võibolla keegi oskab õelda :)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], ivo86, maxi, parkija ja 2 külalist