Klubi nimi
Asi oli vist u nii, et nüüd Soome näitusel küsis üks orgunnija, et kas meil mingi klubi vms ka on, mille tööd siis lauale tulevad. Ja sealt siis Tom võttiski mõtte ja küsimuse üles.
IPMS tekkis mõtetesse alles hiljem, kui ma selle korra ära mainisin. Niiet esialgu oli vist küsimuse alla ainult nimi. Kokkutulekul võiks muidugi asju laiemalt arutada. IPMS reeglistik tuleks ka veidi selgemaks teha. Samuti see, milleks meil mida vaja läheb ja palju selle nimel panustada tasub.
Kk
IPMS tekkis mõtetesse alles hiljem, kui ma selle korra ära mainisin. Niiet esialgu oli vist küsimuse alla ainult nimi. Kokkutulekul võiks muidugi asju laiemalt arutada. IPMS reeglistik tuleks ka veidi selgemaks teha. Samuti see, milleks meil mida vaja läheb ja palju selle nimel panustada tasub.
Kk
Kallel suht õigus. Esimene vajadus ühtse nimetuse järele tekkis IPMS Soome sügisüritust külastades. Loodan, et meie tegevus ei soiku vaid aktiviseerub ning ühtse nime all toimuvaid üritusi tuleb veelgi. Esialgu mingeid suurorganisatsiooniga liitumise plaane ei pea, laseks asjadel areneda vastavalt vajadusele.
Hääletamisega ka veel väga ei punnitaks. Ei usu, et meie tegemised euro käibelevõtmist mõjutavad.
Isiklik sümpaatia läheb Palati või Gildi suunale aga i täpp tundub puudu olevat. Kindlasti tuleb kusagilt variant mis on lühike ja teemat tabav ning milles kohe õige ära tuntakse. Ootame selle ka ära mis detsembri ovaallaua istung toob.
Toomas
Hääletamisega ka veel väga ei punnitaks. Ei usu, et meie tegemised euro käibelevõtmist mõjutavad.
Isiklik sümpaatia läheb Palati või Gildi suunale aga i täpp tundub puudu olevat. Kindlasti tuleb kusagilt variant mis on lühike ja teemat tabav ning milles kohe õige ära tuntakse. Ootame selle ka ära mis detsembri ovaallaua istung toob.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kui asi yksnes nime taha on jäänud - siis selle võin kohe uksele kleepida ...
Samas käis siit mitu huvitvat kombinatsiooni läbi ...
Igal juhul: kui klubi moodustamiseks läheb, tuleb kindlasti arvestada ka tugijõududega!
- fännklaab ...
- tyhikargajad ...
- poolparanenud ...
- õpipoisid ...
jne.
terv
o

Samas käis siit mitu huvitvat kombinatsiooni läbi ...
Igal juhul: kui klubi moodustamiseks läheb, tuleb kindlasti arvestada ka tugijõududega!
- fännklaab ...
- tyhikargajad ...
- poolparanenud ...
- õpipoisid ...
jne.
terv
o
Minu mõtlen, et las jääda lipud-vapid-vimplid ja uhkelt kõlavad nimed, paraadidel marssijate pärusmaaks.
Just seepärast mulle meie PALAT meeldibki, et siin on kõik üritused vabatahtlikud ja räägitakse rohkem ASJAST.
Olen oma lühikese elu jooksul näinud/kogenud "klubisid", kus kogu aur läheb sümboolika ja sisemise hierarhiaga tegelemiseks.
Klubi liikmetele tulevad mingid tobedad kohustused ja see, mispärast klubi üleüldse asutati, unustatakse lõpuks sootuks ära.
Minule piisab PALATist küll ja kui on ikka väga vaja sümboolikat, siis võib vabalt ukse peal olla punane rist.
See on lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus.
Just seepärast mulle meie PALAT meeldibki, et siin on kõik üritused vabatahtlikud ja räägitakse rohkem ASJAST.
Olen oma lühikese elu jooksul näinud/kogenud "klubisid", kus kogu aur läheb sümboolika ja sisemise hierarhiaga tegelemiseks.
Klubi liikmetele tulevad mingid tobedad kohustused ja see, mispärast klubi üleüldse asutati, unustatakse lõpuks sootuks ära.
Minule piisab PALATist küll ja kui on ikka väga vaja sümboolikat, siis võib vabalt ukse peal olla punane rist.
See on lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus.
Tervitused
Tere üle pika aja jälle.
Peale asjade laagerdamist pooldan isiklikult ka varianti "Palat".
Lühike ja küllaltki tabav.
Lippude, vappide ja trooni kohapealt langevad mu vaated Andruse omadega kokku.
Oma kolm tilka verd saab järgmise nädala kolmapäeval jällegi ära anda!
Toomas
Peale asjade laagerdamist pooldan isiklikult ka varianti "Palat".
Lühike ja küllaltki tabav.
Lippude, vappide ja trooni kohapealt langevad mu vaated Andruse omadega kokku.
Oma kolm tilka verd saab järgmise nädala kolmapäeval jällegi ära anda!
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kui keegi asjassepühendamatu tahab teada, miks klubi nimi on just PALAT ja millegipärast ei tahaks talle oma raskest ja ravimatust tõvest pikemalt pajatada, siis üks võimalikke vastuseid võiks olla: Pisut Ajalugu, Lennukeid, Autosid ja Tanke!
Natuke kohmakas ju on, aga...
Natuke kohmakas ju on, aga...

Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline