Kunagi sai sõbraga arutatud, et tema sooviks endale laest rippuma mingisugust lennukit. Sai siis räägitud mis huvitaks ja üldised piirjooned jäid sellised, et peab olema midagi suurt ja hea kui oleks Eestiga seotud. Kui ma korra huvipärast Rocca al Mare keskuse Juku poodi sattusin, ootas mind ees hea üllatus. Muidugimõista tuli mul selle suure karbiga lahkuda:

Mudeli mõõtmed on päris silmapaistvad, kuid mitte midagu utoopilist. Hea üllatus oli, et Revell on suutnud korralikud vormid ka teha, sest keerukat pinnastruktuuri pole kuidagi ära retsitud. Isegi kõik pahteldamised on siiamaani igaks juhuks olnud. Minu silmale tundub nii välist kui sisemist detailsust nii piisavalt olema, et mul midagi silma riivama ega südames kripeldama ei jääks.
(pole paha....)

Ja see kõige tähtsam ruum....

Selline ta on. Ei ole nagu midagi laita... päris mõnus ja värskendav ehitusprotsess on olnud. Päris meeldivate rahulike joontega tädike...
(Muuseas ma ei ole muid käimasolevaid projekte päris prügikasti visanud, lihtsalt on selline hetk kus natuke rohkem aega käes ja selline suur ja ilus sisu pani kohe karpi lahti murdma.
Olge vahvad!
Siim