Hertsogi tegemised
-
- Liige
- Kontakt:
Ei noh, väga lahe aparaat. Eriti veel sellise haruldase relvastusega.
Just kamo on väga meisterlikult välja tulnud. Kas värvisid vaba käega või maskisid?
Ja nagu andrusan mainis, oleks tõesti lihtne lahendus pliiatsiga natuke servi rõhutada, mis lisaks juurde tublisti ruumilisust.
Pildistamise poole pealt soovitaks siiski muretseda mingi päris fotokas, seda enam et päevad venivad tasapisi pikemaks ja tekib võimalus rõdul pildistada. Seebikad pole ju üldse kallid, maksavad paari kolme mudeli hinna.
Just kamo on väga meisterlikult välja tulnud. Kas värvisid vaba käega või maskisid?
Ja nagu andrusan mainis, oleks tõesti lihtne lahendus pliiatsiga natuke servi rõhutada, mis lisaks juurde tublisti ruumilisust.
Pildistamise poole pealt soovitaks siiski muretseda mingi päris fotokas, seda enam et päevad venivad tasapisi pikemaks ja tekib võimalus rõdul pildistada. Seebikad pole ju üldse kallid, maksavad paari kolme mudeli hinna.
kõik on tehtud vaba käega. kuna kruntimine, varjutamine ja põhitoonimine tulid hästi välja siis tõttöelda kartsin kamo pealekandmist. vahepeal oli mõte et jätakski masina kollaseks. aga et julge hundi rind on haavleid täis ja kuna sa ikka õpid kui töö käigus, siis lasin laigud peale. ennem natuke harjutasin paberi peal ka. rõhu ja värvivoolu timmimist. põhikiht on lastud 0,3 mm ja 14 ml potiga aerograafiga. kamo jaoks on mul 0,2 mm ja 2 ml potiga püss. lõppkokkuvõtteks võib öelda, et olen rahul. see oli siis esimene täiskamo tegu vaba käega.
aga mis puutub ülejäänud soovitustesse, siis grafiitpliiatsiga on lihtne edasi toimetada. küll aga küsiks et kuidas see "chippingu" tegu käib ? et kriimud ja asjad ?
aga fotoka osas: no olen isegi mõelnud. küll aga ei oska valida. mingit profipilli ei taha soetada - puhtast ihnsusest. samas ei oska ma seebikat ka valida. minu puhul ongi kriteeriumiks, et saaks teha makrovõtteid erinevas valgusrežiimis mudelitest. ülejäänud puud, kassid, jänkud ja joomingud saab telefoniga ka pildistatud...
von manstein: mis siis järgmiseks ? kas täidan lubadust ja võtan 250 "stummeli" ette, või vabastad mind sõnapidamisest ja paneb midagi muud lauale ? momendil on menüüs veel pakkuda kas Panther A hiline, või Panther II koos Volksturmi pättidega... ülejäänud istuvad kõik kinni erinevates tollides... Venemaast Ameerikani.
mida rahvas näha tahab ?
aga tänud veelkord kõigile kaasa elamast ja juhtnööre jagamast
aga mis puutub ülejäänud soovitustesse, siis grafiitpliiatsiga on lihtne edasi toimetada. küll aga küsiks et kuidas see "chippingu" tegu käib ? et kriimud ja asjad ?
aga fotoka osas: no olen isegi mõelnud. küll aga ei oska valida. mingit profipilli ei taha soetada - puhtast ihnsusest. samas ei oska ma seebikat ka valida. minu puhul ongi kriteeriumiks, et saaks teha makrovõtteid erinevas valgusrežiimis mudelitest. ülejäänud puud, kassid, jänkud ja joomingud saab telefoniga ka pildistatud...
von manstein: mis siis järgmiseks ? kas täidan lubadust ja võtan 250 "stummeli" ette, või vabastad mind sõnapidamisest ja paneb midagi muud lauale ? momendil on menüüs veel pakkuda kas Panther A hiline, või Panther II koos Volksturmi pättidega... ülejäänud istuvad kõik kinni erinevates tollides... Venemaast Ameerikani.
mida rahvas näha tahab ?
aga tänud veelkord kõigile kaasa elamast ja juhtnööre jagamast

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
nädala uued tulijad:

Panther G, öösihtimisega

Pantheri baasil õhutõrjekompleks Coelian

tundub, et tuleb valida Pantrite seast:
Panther A
Panther G
Panther II
Coelian

Panther G, öösihtimisega

Pantheri baasil õhutõrjekompleks Coelian
tundub, et tuleb valida Pantrite seast:
Panther A
Panther G
Panther II
Coelian

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
-
- Liige
- Kontakt:
möh ?
P.S. ei saa aru mdia sa silmas pead...

a see rullijunn esistange küljes- ei tea, ilmselt on vints ?
a teemast läheb mööda küll

P.P.S - von manstein ehitab sarnast looma, tema vast teab...

Seda "rullijunni" nina küljes antud juhul mõeldaksegi, selle otstarve oli suurendada maastikuläbivust: sõitis ninaga kõrgema kühmukese peale aga ei kündnud ninaga sisse, kuna rull aitas sellest üle veereda: taga roomikud lükkasid ja eks esisild kah kaapis, kui rattad tuge leidsid.
Kusjuures sama otstarbega rull rippus ka Scout soomusauto nina küljes.
Kusjuures sama otstarbega rull rippus ka Scout soomusauto nina küljes.
jõudu külamehed,
õnnestus täna kaubandusvõrgust mõistliku hinnaga soetada alljärgnev toode:

kuna see mudelitegu on kuidagi südamelähedaseks viimasel aal saanud ning juba 8-sas mudelgi valmis, siis tundus et vist on vajalik riistapuu..
töösse pole teist pannud. sest pole veel ise otsustanud mida järgmiseks ehitada. teie, kallid kaaskodanikud, pole ka veel omi eelistusi avaldanud...
õnnestus täna kaubandusvõrgust mõistliku hinnaga soetada alljärgnev toode:

kuna see mudelitegu on kuidagi südamelähedaseks viimasel aal saanud ning juba 8-sas mudelgi valmis, siis tundus et vist on vajalik riistapuu..
töösse pole teist pannud. sest pole veel ise otsustanud mida järgmiseks ehitada. teie, kallid kaaskodanikud, pole ka veel omi eelistusi avaldanud...

Mulle ka omal ajal tundus, et selline riistapuu on väga vajalik, aga selliste pöörlemiskiiruste juures pole plastikuga küll midagi peale hakata, kui just sulatamisega tegeleda ei soovi. Aga värvisegamiseks on kindlasti hea tööriist. Ise ainult selleks kasutangi. Akutrell on asi, mis mu meelest on plastiku puurimiseks/lihvimiseks asendamatu.tundus et vist on vajalik riistapuu..
Tervitused
Mina lõikan analoogse riista saekettaga detaile raamist lahti. Freesidega saab plasti töödelda küll aga lihvida ning puurida tõesti ei õnnestu.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline