Aitame Pärnu lastekodulapsi?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta

Olete nõus aitama Pärnu lastekodulapsi?

Olen nõus kulutama natuke aega ja raha
8
30%
Olen nõus panustama rahaliselt
8
30%
Noh, kui just peab
6
22%
Ei huvita
5
19%

Hääli kokku: 27

jackpuuk
Liige
Kontakt:

Aitame Pärnu lastekodulapsi?

Postitus Postitas jackpuuk »

Ühes automargi foorumis, kus olen tegev sai selline teema üles tõstatatud, kas siin oleks kaasaaitajaid? Tegemist poleks ühekordse üritusega, vaid pisut pikemaajalise projektiga. See ei seisneks rahalistes panustes (mis muidugi ei jookse külge mööda maha), kuna asjaga läks kiireks, siis ei suuda teile midagi täpsemat hetkel seletada. Täna päeval üritan asutuse direktoriga kohtuda, hinnata olukorda, kuulata millisena tema näeks meie abi jne. Kiireks läks sellepärast, et mul polnud võimalik vahepeal raali taha sattuda, teise foorumi nimel võin juba kõnelda (võin öelda, et asi uus ja asjaga liitujaid seal kümne ligi). Kui julgeid mehi-naisi leidub, siis räägin ka meie mil. net.-i loojaga läbi, enne ei kasuta foorumi nime oma asjaajamistes.
Jään Teie vastuseid ootama.
sitt päev, kellele kurdad
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Direktoriga kohtutud, vesteldud ja saadud ka uued kontaktid. On olemas selline inimeste ring, keda võiks nimetada lastekodu Sõpradeks, neid on alla kümne inimese, kui meie inimesed autofoorumist ja ka siit mõned vastanud liituvad, siis on rahvas pmst. kolmekordistunud. Kuna vestlusest direktoriga selgus, et nende huvi poleks otseselt rahaline, vaid üritused mida suudaksime laste jaoks korraldada, siis on minu küsimus siinsele rahvale selline: " kas oleks foorumikasutajate seas inimesi, kes oleksid nõus vestlema lastega ajaloost, sõjaväelase elukutsest ja muudest militaariga seonduvatest teemadest?". Küsimus on suht põhjendatud, kuna paljudel lastel on lähemas tulevikus ees ootamas elukutse valik.
Võibolla oleks võimalik suurematel poistel-tüdrukutel valvsa pilgu ja juurdekuuluvate õpetussõnade saatel ka kuskil lasketiirus laskmisega tutvust teha.
Kuna omaenda ajanappuse sunnil olin sunnitud teid kiiresti vastama ilma pädevama infota, siis loodan, et positiivselt vastanud ei jää valgeteks varesteks, nüüd kui infot juba rohkem. Positiivselt vastanutel palun privas ühendust võtta.
Tänan vastanuid ja jään ootama ikka positiivset tagasisidet :wink:
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Tundlik teema! Kui oskaks/saaks abistada, siis ikka, aga mingi hurraakampaania ja enesefetišistide külmas solgipanges ei taha küll ujuda! Saa selgemaks!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Arnold, asi tõesti toorevõitu veel, kolmapäeva hilisõhtul oskan rohkemat seletada. Seda pole mulle fetishiks vaja, selleks on mul MG vahelae toetajaks, mille ümber tantsu löön.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Ma olen kunagi (ühes oma eelmises elus ;-) ) aidanud käima lükata ühte väljamaa onude ühe Tallinna lastekodu toetamise projekti.

Siis lastekodul olid ka üsna selged arusaamad, mida nemad tahavad. Loomulikult oli neil puudu vahendeist (raha ja inimesed ja mis kõik veel), et teha asju nii, nagu peaks. Aga mingit ühekordset raha ega ühekordset panust ka ei soovitud.

Sooviti näha protsessi.

Pakuti välja konkreetne objekt. Lastekodus mingi vähekasutatav osa, millest oleks saanud teha mõnusa mängunurga. Või mingi muud moodi ühiskasutatav osa. Et onud tuleks ja ehitaks. (suurt tööd seal polnud vaja. nelja seina piires.) Ja et lapsed saaks osaleda ning aidata. Ja teha enda jaoks midagi.

Onudele projekt meeldis. Lõid lastekoduga käed. Mina oma nina seal vahepeal rohkem ei torkinud. Aga keegi pole ka tagantjärele peksma tulnud ;-)

Sestap - kes tahab osaleda - ei maksa arvestada, et lähed annad/teed 1 x midagi ja see on kõik. Vajalik on käia ja teha. Tekitada protsess. Või õigemini selles protsessi osaleda. Rohkem kui üks kord.

See ei ole koht, kus lähed ja näitad ennast kord...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Päälikuga nõus, enne kui vastata, tuleks enda jaoks asi läbi mõelda. Tõmbasin asja käima ja siis vaatasin veel korra oma kalendri üle, siis tekkis küll korraks tunne, et millega sa mehekene hakkama oled saanud. Hiljem natuke juureldes sai ka ajagraafik paika loksutatud. Kuna asi on ikkagi vabatahtlik, siis pole kellegil kohustust igal üritusel kohal olla, ikka pisitasa ja võimaluse piires. Suhtlemine toimub enamike jaoks meili teel, st. igaüks saab ka otsekontakti. Enne uut üritust antakse kõigile teada ja palutakse teavitada, kas ta saab osaleda.
Selleks, et rahustada Arnoldit ja ka teisi, riputan siia video meie varasematest tegemistest, siit peaks ka selguma, et tegemist pole hurraakampaaniaga, ega tühikargamisega.
http://www.nupsu.ee/index.php?menu=foru ... opic=39220
jackpuuk
Liige
Kontakt:

http://forum.honda-club.ee/posting.php? ... e&p=309017
Siit infot juurde, lihtsalt ei jõua enam sama juttu üle kribada, hull väsimus on peal. Palve positiivselt vastanutele, palun visake oma meilikas mulle privasse.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Oleme asjaga ikka tegelenud, siit saate lugeda meie tegemistest, et kellegil ei tekiks kahtlust teie rahakoti sisu järgi küünitamisest omakasupüüdlikel eesmärkidel.
http://forum.honda-club.ee/viewtopic.ph ... 48&start=0
http://forum.honda-club.ee/viewtopic.ph ... 8&start=50
Seoses siis 20-aks planeeritava üritusega paluksin foorumlastelt natuke materiaalset toetust asjale. Seekord võib oma jõududest väheseks jääda :( , kahjuks ei oma meist keegi rahapuud hoovil.
Palun teavitage, kes on nõus toetama.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Jõudumööda ikka. Pole küll palju anda, aga aitama peab.
Eestlane omal maal
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Tore kuulda, et ükski militaarhunt julgeb sellisele soft üritusele õla alla panna :wink:. Asi susiseb vaikselt, Honda foorumlased on kah nõus piskuga toetama, vast saame ürituse läbi viia, praegu küll napib veel aga lootus sureb viimasena. Iga sajaline on abiks, teispäeva õhtuks on pilt selge, eks siis teavitan siin, et võiks ülekande teha. Kui keegi arvab, et tal siiski leidub midagi taskusopis aga ei taha siin oma imagot rikkuda :wink:, siis paluks privas endast märku anda.
Vähemalt hoidke pöialt, et jäätee oleks kasutatav ja sel päeval purgaa ei möllaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist