Põrand on laudadest ja need on mädad,ei julge sisse hüpata kuigi tahaks

T-62 kirjutas:Alles 12. postitus, aga nii head leiud, mis siis 120. post toob![]()
See selleks: sarnane juhus ka omal olnud, aga mitte nii võimas. Nii umbes 1970, kui isa tegi majale kapremonti, tuli põranda alt ta enda peidik välja, mulle oli see suureks uudiseks. Üldse oli see esimene kord, kui sain tema elukäigust põhjalikuma ülevaate. See oli selline hädapärane peidik: 1x2x1m. Suuremat ei võimaldanud teha niiske maapind - vesi oleks sisse tulnud. Metsas oli teine veel, küll ilma ahjuta, aga ikkagi asisem ja suurem. Samal aastal tuli maja voodrilaudade eemaldamisel välja välgumeeste pannal, rihmale oli praktilise meelega talumees kasutuskoha leidnud. Pandlast jäin koolis ilma, üks siberit piisavalt näinud õpetaja võttis hoiule.
gnadenlose kirjutas:Meil tuli ükskord ukse avamise järel välja, et ukse taga on ilmatu pirakas kelder! Seintel olid hoidistepurkidega riiulid ja laes 60w elektripirn! Hämmastav! Pärast mulle meenus veel, et lasteaias oli igal vennal vähemalt saksa automaat maal vanaema juures, suurematel poistel aga saksa tank! Uhh!
Tore, et nad sul telefonis on. saada siis mulle MMS-iga. Panen nad siia ülesse. Tel 5141947Legyonar kirjutas:Tegin küll pilte aga telefonil pole USB juhet millega pilte arvutisse panna
gnadenlose kirjutas:Arusaadavalt ootab foorumlane sellise punkrileiu peale vähemalt fotosid, muidu jäävadki kommentaarid vaimukuste tasemele.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline