wanapagan kirjutas:see siis 17.01`10 kl.01:35 öösel. küsiks huvi pärast,mis sunnib keset ööd foorumis passima?
Minu teada ei ole olemas ühtegi seadust, mis keelaks öösel üleval olla ja internetis surfata
Ka mina olen kiiganud siia öösel kell kaks ...
Põhjuseid miks siin öösel ollaks on ju erinevaid.
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
wanapagan kirjutas:see siis 17.01`10 kl.01:35 öösel. küsiks huvi pärast,mis sunnib keset ööd foorumis passima?
Minu teada ei ole olemas ühtegi seadust, mis keelaks öösel üleval olla ja internetis surfata
Ka mina olen kiiganud siia öösel kell kaks ...
Põhjuseid miks siin öösel ollaks on ju erinevaid.
on 1 seadus mis keelab öösel internetis surfamist
armas naisdiktaator magamistoast teeb iga korra kohta uue seaduse
mis tühistab kõik eelmised seadused
ootan hetkel seaduse muutmise seadust
Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
gvardimatros kirjutas:armas naisdiktaator magamistoast teeb iga korra kohta uue seaduse
mis tühistab kõik eelmised seadused
ootan hetkel seaduse muutmise seadust
hm ... kes on majas peremees, kelle nimel käivad lehed?
aga ma olen kuulnud et diktaaatoreid annab ka kukutada või kuidas?
minu täditütar külastab tihti ühte noorte seas väga populaarset foorumit just nimelt selles ajavahemikus meie aja järgi sest kängurumaal on päev
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Ei suuda mitte rõõmu varjata: Kanada tümitas hoki veerandfinaalis Venemaa satsi 7:3 maa alla! Tasus üleval olla.
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.