Tervitused
Nüüd kus välismaistest foorumitest on vaidlused ja arvamused ära loetud, kuid otsene vastus või tunne veel leidmata püstitasin siia järgmised küsimused.
Nimelt milline relvadest oleks parim valik Eesti oludes.
Esmalt SigSauer P220 seeria, seda nii tava kui ka eri, ehk match ja combat seeriates.
Teiseks STI ehk Colt 1911 kloonid, eriti huvitaks Lawman ja Sentry (Näiteks sikikute erinevus ja mis milleks hea)
Kolmas oleks HK, siit siis USP Tactical (USP SD)
Kui kellelgi on veel nendelt kolmelt tootjalt häid soovitusi siis kõik .45ACP moona kasutavad "soovitused" on teretulnud.
Kuna kõik tootjad on väga head ja relvad kvaliteetsed ei saa ümber küsimusest, mis juhtub siis kui relval ikkagi tekkib probleem, ehk kui hästi on Eestis kättesaadavad varuosad. Samuti töökindlus või siis nõrgad kohad ja umbkaudne laskude arv, enne kui midagi ära võib pudeneda või vahetust vajab.
Ette tänades
P.
Kolm head, aga ikkagi milline?
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Kolm head, aga ikkagi milline?
Minu meelest peaksid esmajoones keskenduma just sellele - kui midagi juhtub, kas ja kuskohast saad kvalifitseeritud abi, ning kui kaua sellega aega võib minna.punky87 kirjutas: Kuna kõik tootjad on väga head ja relvad kvaliteetsed ei saa ümber küsimusest, mis juhtub siis kui relval ikkagi tekkib probleem, ehk kui hästi on Eestis kättesaadavad varuosad.
Teine asi - kui kättesaadavad ja mis hinnaga on lisavarustus - kabuurid, varusalved jne.
Kolmandaks - kui hästi üks või teine relv Sulle kätte istub. Proovi järgi enne kui ostad. HK Tactical on suht paksu käepidemega. Smas- kuigi mul endal ei ole just suured käed, mulle ta üksvahe täitsa meeldis.
Ükski nimetatutest ei ole scheisse, ei lagune; on kvaliteetsed ja töökindlad.
STI valikust ei jätaks ma tähelepanuta ka Trojanit. Sellega on mul aastatepikkune personaalne kogemus, ja võin vaid kiita.
Tõnu

[i][size=85]Verbum Caro Factum Est[/size][/i]
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline