M: KSP-58 sihik LUKKU/KUSTUTADA
Tõele au andes ajab selline nahaalsus harja küllaltki punaseks. Rauno, leidsid metsast ühe jupi ja kui sa enne ei teadnud, kellele see vidin kuulub, siis nüüd, kus Sa selle müüki panid, kindlasti tead või vähemalt aimad. Asjaõigusseaduse järgi on selline teguviis, ehk leitud asja müümine, kui Sa tead, kes on omanik, ebaseaduslik. .
(1) Isik, kes on kaotatud asja leidnud ja selle oma valdusse võtnud, peab sellest viivitamata teatama kaotajale või omanikule.
1. Nagu just sai mainitud, on Sinu tegevus ebaseaduslik.
2. Mõistlik inimene, kellel on ka olemas teatud moraalinormid, viiks selle asja ise Kuppi või Kaitseliitu ära või kui raha/julgust endal ei ole, saada postiga ja inimesed on Sulle kindlasti tänulikud. See jupp saab kuuluda ainult kaitseväele või Kaitseliidule, sest erakättes meil selliseid kuulipritse kellelgi ju pole. Sinu teguviisisit saab alguse täielikult kahjurlik mõtteviis ja kui see puudutab nii tähtsat valdkonda, nagu riigikaitse, ei saa mina mitte vaiki olla.
Ma ei tea, kas relvaseaduse järgi sellise vidina omamine on seaduslik või mitte, aga selline tegevus võib Sulle kindlasti ühel kaunil hommikupoolikul tuua koputuse koduuksele mõnelt võimuorganilt.
(1) Isik, kes on kaotatud asja leidnud ja selle oma valdusse võtnud, peab sellest viivitamata teatama kaotajale või omanikule.
1. Nagu just sai mainitud, on Sinu tegevus ebaseaduslik.
2. Mõistlik inimene, kellel on ka olemas teatud moraalinormid, viiks selle asja ise Kuppi või Kaitseliitu ära või kui raha/julgust endal ei ole, saada postiga ja inimesed on Sulle kindlasti tänulikud. See jupp saab kuuluda ainult kaitseväele või Kaitseliidule, sest erakättes meil selliseid kuulipritse kellelgi ju pole. Sinu teguviisisit saab alguse täielikult kahjurlik mõtteviis ja kui see puudutab nii tähtsat valdkonda, nagu riigikaitse, ei saa mina mitte vaiki olla.
Ma ei tea, kas relvaseaduse järgi sellise vidina omamine on seaduslik või mitte, aga selline tegevus võib Sulle kindlasti ühel kaunil hommikupoolikul tuua koputuse koduuksele mõnelt võimuorganilt.
No mis seal ikka, kui raha vaja nii kangesti, et oleks nõus kasvõi oma venna maha müüma... Kuigi imelik on tõesti kohata sellist suhtumist.
Oksjoni reeglite kohaselt võidab kõrgeima pakkumise teinu. Mina pakun 5.- eek. Kui võidan, ole pai toimeta see minu nimel ja tervitustega kupi pääslasse.
Ja niipalju võiks nüüd küll aumees olla, et kui keegi teine pakkumist ei tee siis peaks kaup minu olema ja raha ülekandmisel ka minu soovidele vastavalt selle kaubaga talitama.
Oksjoni reeglite kohaselt võidab kõrgeima pakkumise teinu. Mina pakun 5.- eek. Kui võidan, ole pai toimeta see minu nimel ja tervitustega kupi pääslasse.
Ja niipalju võiks nüüd küll aumees olla, et kui keegi teine pakkumist ei tee siis peaks kaup minu olema ja raha ülekandmisel ka minu soovidele vastavalt selle kaubaga talitama.
Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
Esiteks ei ole te oksjoni koha pealt õigesti aru saanud. Oksjon ei toimu selles müügiteemas, vaid osta.ee-s. Teiseks ütlen seda, et oskjon on peatatud ja tagastan eseme sinna, kus on selle õige koht.okaloka kirjutas:No mis seal ikka, kui raha vaja nii kangesti, et oleks nõus kasvõi oma venna maha müüma... Kuigi imelik on tõesti kohata sellist suhtumist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist