pole foorumist nigu läbi käind ?

Aga selle pärast, et nii sai paadi kõige kiiremini tühjaks. Ryani päästmise Omaha beachi stseenis (üks paremaid Normandia dessandi teemalisi stseene üldse) poleks mistahes muu maha lossimise meetod sugugi paremat tulemust andnud. Pealegi ei maabutud üldjuhul ikkagi rambiga otse kuulipildujatoru ette.Karuke kirjutas:Landing Craft, Vehicle, Personnel (LCVP)
Rumal nagu ma olen - ei saa ma kuidagi hästi aru miks seda neetud rampi pidi ette poole avama?![]()
Soobel kirjutas:Ja mina ei kujuta ette, kuidas muudmoodi sellise otstarbega paadi uksed avanema peaks - see ramp viska sadamasillale, kaldale, liiva sisse - väga mõnus on reisijail loetud sekundite jooksul nelja tuule suunas laiali plagada - sõita, samuti on jõle mõnus sedamööda sinna paati tagasi joosta.
Mis ta´s nii väga hüsteeriline?! Sellised hüsteerikud omal ajal Eesti Vabariigi valmis tegidki. Ja Sinimägedes võitlesid. Ja pealesõja ajal veel aastaid võsa varjust punaseid kirbule võtsid. Paljuski samast mentaliteedist olid "vaevatud" ka mehed, kes 90-ndal (veel kangesti võimuka vene võimu ajal) KL-tu tegema hakkasid.Tuleb meelde totalitaarriikide hüsteeriline "Võit või surm"
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline