Hertsogi tegemised
-
von manstein
- Liige
- Kontakt:
Kahtlen, kas infrapunadioodid on laiatarbekaubana kättesaadavad.
Pealegi jääks laineala inimsilma jaoks hoomamatuks.
Isiklikult eelistaksin tavalist dioodi, mis varustatud siis käepärastest materjalidest tehtud punase filtriga.
Effekt peaks olema nagu omal ajal pimikus punase valguse all fotosid ilmutades.
Selline parajalt müstiline ja sürrealistlik.
Isiklikult eelistaksin tavalist dioodi, mis varustatud siis käepärastest materjalidest tehtud punase filtriga.
filtreid pole tegelikult vaja. olen ise teinud punastest dioodidest, takistitest ja mobiililaadijast akvaariumile öist valgust.Isiklikult eelistaksin tavalist dioodi, mis varustatud siis käepärastest materjalidest tehtud punase filtriga.
aga kõigi kurvastuseks: ei hakka enam mudelile valgust lisama, liiga valmis on teine. oleksite vähe varem lagedale tulnud, siis vast oleks asja saanud...

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
siin ta siis on, mudel number 11, Sd.Kfz 251/20 "Uhu"
kokku läks mõningase peavaluga. detailid sobisid reeglina hästi. samas kui oli vaja lihvida, siis kogu raha eest. eriti ilges koguses oli valujääke. neid tuli mehemoodi töödelda. minidrell abiks. poržektori ehitamine, nagu ennistki mainitet, oli paras näputöö. roomik on kaasasolnud kummik. suht detailne ja samas ka kergesti käideldav. superattack aitas kinnitada. võin julgelt väita et peale uhu ja drillingu ehitamist tunduvad ülejäänud senitehtud vidinad ikka täielik lapsemäng. aga mis siin ikka, pildid siin:

P.S. pildistamise tarbeks soetasin edale ebay-st fototelgi. pole vaja jännata enam taustade ehitamisega. suht abiks riistapuu. nüüd käivad mõtted juba tõsisemalt fotoka soetamisele.
kokku läks mõningase peavaluga. detailid sobisid reeglina hästi. samas kui oli vaja lihvida, siis kogu raha eest. eriti ilges koguses oli valujääke. neid tuli mehemoodi töödelda. minidrell abiks. poržektori ehitamine, nagu ennistki mainitet, oli paras näputöö. roomik on kaasasolnud kummik. suht detailne ja samas ka kergesti käideldav. superattack aitas kinnitada. võin julgelt väita et peale uhu ja drillingu ehitamist tunduvad ülejäänud senitehtud vidinad ikka täielik lapsemäng. aga mis siin ikka, pildid siin:

P.S. pildistamise tarbeks soetasin edale ebay-st fototelgi. pole vaja jännata enam taustade ehitamisega. suht abiks riistapuu. nüüd käivad mõtted juba tõsisemalt fotoka soetamisele.

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
-
Joss Metsast
- Liige
- Kontakt:
Jube lahe riistapuu. Mitterelvastatud masinad tunuduvad kohe kuidagi erilised ja nendes istunud mehed pidid ka psüühikalt gramm kangemad olema kui need kes suurte torude taga istusid.
Mudelit ei oska kommenteerida - ühtegi viga minu silm ei hooma ja kummik näeb ka ok välja. 5+
Kas ma saan õieti aru, et prozektorit saab pöörata ainult koos masinaga?
Mudelit ei oska kommenteerida - ühtegi viga minu silm ei hooma ja kummik näeb ka ok välja. 5+
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
äi, 360 kraadi saab. asub pöördaluse peal ja pöörleb koos operaatoriga, kes istub toolil sama aluse peal.

Jumal tänatud!Hertsog kirjutas:Kas ma saan õieti aru, et prozektorit saab pöörata ainult koos masinaga?
äi, 360 kraadi saab. asub pöördaluse peal ja pöörleb koos operaatoriga, kes istub toolil sama aluse peal.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
von manstein
- Liige
- Kontakt:
Minu meelest hästi välja tulnud poolroomik.
Võrreldes eelmisega oled servi rohkem rõhutanud ja kulumist on ka lagedatel pindadel parasjagu, jätab mõnusa ruumilise mulje.
Aga see fototelk, oli sellega ka mingid valgusallikad ühes?
Tundub vähemalt varjude järgi, et mudelile on langenud hajuvalgust.
Piltide poole pealt tasuks kindlasti tarvitada järeltöötlust. Programme saab netist lademes alla tõmmata. Nii täiuslikke kaameraid ja valgusolusid pole olemas, et kohe rahule jääks. Praegu jääb tiba vajaka kontrastsust.
Võrreldes eelmisega oled servi rohkem rõhutanud ja kulumist on ka lagedatel pindadel parasjagu, jätab mõnusa ruumilise mulje.
Aga see fototelk, oli sellega ka mingid valgusallikad ühes?
Piltide poole pealt tasuks kindlasti tarvitada järeltöötlust. Programme saab netist lademes alla tõmmata. Nii täiuslikke kaameraid ja valgusolusid pole olemas, et kohe rahule jääks. Praegu jääb tiba vajaka kontrastsust.
On ikka kättesaadavad. Vaata ka teleka puldi seda otsa, mida tavaliselt telekale näitad.von manstein kirjutas:Kahtlen, kas infrapunadioodid on laiatarbekaubana kättesaadavad.
Punane valgusdiood (LED) on valgest odavam
Mudelit ei arvusta, paistab, et neid ikka tuleb, nagu seeni peale vihma. Jätka samas vaimus ja edaspidi tulevad pildid ka natuke teravamad.
ei, valgust kaasas pole. kasutasin laualampi, millega valgustasin telki.Aga see fototelk, oli sellega ka mingid valgusallikad ühes?
ausaltöelda pole ma kunagi järeltöötlust nagu "ausaks" pidanud. jääb selline pubekate "reidi" maik külge. momendil kasutan ma irfanview-d piltide suuruse ümbertegemiseks. aga eks peab siis hakkama kontraste ja teravusi ka näppima.

Rahumeelse välimusega õel aparaat. Küsiks paar küsimust:
- kas see aknast välja tolgendav "jurakas" peabki olema alla suunatud? Paar kraadi tõsta kannataks?
- kas dekaale kaasas polnud või ei tahtnud panna? Muu ei häirigi, kuid ninaosa on "tühi", tavaliselt oli seal ikka midagi...
Aga jõudu ja kannatust pildistamisel, selle kallal saavad palatikaaslased alati oma hambaid teritada...
terv
o
- kas see aknast välja tolgendav "jurakas" peabki olema alla suunatud? Paar kraadi tõsta kannataks?
- kas dekaale kaasas polnud või ei tahtnud panna? Muu ei häirigi, kuid ninaosa on "tühi", tavaliselt oli seal ikka midagi...
Aga jõudu ja kannatust pildistamisel, selle kallal saavad palatikaaslased alati oma hambaid teritada...
terv
o
väljavaateava visiir on selle öise juraka allapoole surunud. tegelikkuses on see ikkagi mõeldud ette vaatamiseks, a kurat teab, äkki on juht huvitatud konkreetselt enda ette nägemisest- kas see aknast välja tolgendav "jurakas" peabki olema alla suunatud? Paar kraadi tõsta kannataks?
kusjuures sellel versioonil polnudki dekaale karbis ette nähtud. ainult auto registreerimisnumber. sellega ei hakanud kuidagi väsitama. olen endiselt natuke dekalofoobne.- kas dekaale kaasas polnud või ei tahtnud panna? Muu ei häirigi, kuid ninaosa on "tühi", tavaliselt oli seal ikka midagi...

Kahte sorti emotsioon: masinat vaadates viimase peal - kohe tükk aega vaatasin, aga too telk...., nagu kergelt seksikas aluspesu, vabandan väljenduse pärast..
Kujutan ette, et see telk sobib ideaalselt mõne taiese pildistamiseks (kõiksugu keraamilised vasid, portselanist miniatuurid ja muu selline pisem kraam), ent hirmsate sõjamasinate jaoks võiks olla siiski suurem paksema paberi leht (umbkaudu A2), neutraalset tooni -näiteks helehall.
Samas kui täiesti neutraalne taust ei paku erilist pinget, võiks ju teha spets tausta - värvida taustapaber aerograafiga ära ja veel kergelt "temaatiliselt", nagu seda tegi mu sõber. Paar pilti ühest minu vanast mudelist, ent tähelepanu tuleks pöörata hoopis taustale:

Eks küsimus, millist tausta ja kas üldse kasutada, jääb muidugi igaühe enda otsustada, ent mulle tundub, et taust ei tohiks muljet pildistatavast objektist halvemaks muuta.
Kogu seda juttu ei maksa kriitikana võtta - lihtsalt subjektiivne isiklik arvamus koos omapoolse põhjendusega.
Aga mudelist kah: jällegi väga hästi õnnestunud, seekord on usutavalt välja kukkunud selline veidi "väsinud" olemine, ka "kummikud" tunduvad enam-vähem kobedad, nii et aplaus!
Urmas.
Kujutan ette, et see telk sobib ideaalselt mõne taiese pildistamiseks (kõiksugu keraamilised vasid, portselanist miniatuurid ja muu selline pisem kraam), ent hirmsate sõjamasinate jaoks võiks olla siiski suurem paksema paberi leht (umbkaudu A2), neutraalset tooni -näiteks helehall.
Samas kui täiesti neutraalne taust ei paku erilist pinget, võiks ju teha spets tausta - värvida taustapaber aerograafiga ära ja veel kergelt "temaatiliselt", nagu seda tegi mu sõber. Paar pilti ühest minu vanast mudelist, ent tähelepanu tuleks pöörata hoopis taustale:

Eks küsimus, millist tausta ja kas üldse kasutada, jääb muidugi igaühe enda otsustada, ent mulle tundub, et taust ei tohiks muljet pildistatavast objektist halvemaks muuta.
Kogu seda juttu ei maksa kriitikana võtta - lihtsalt subjektiivne isiklik arvamus koos omapoolse põhjendusega.
Aga mudelist kah: jällegi väga hästi õnnestunud, seekord on usutavalt välja kukkunud selline veidi "väsinud" olemine, ka "kummikud" tunduvad enam-vähem kobedad, nii et aplaus!
Urmas.
Hästi öeldud. Pisut rohkem valgusega mängides ja valgusallikate arvu suurendades saad hoopis teise tulemuse, kuid see on katsetamise küsimus....too telk...., nagu kergelt seksikas aluspesu...
Dekalofoobia on hea asi piisavas koguses. Võiks mõelda mitte ristide ja numbrite vaid üksuse tingmärgi hankimisele. Oleks tagasihoidlik ja soliidne...
Samas on masin ikkagi üsna imposantne ja rahumeelse välimusega (ei ühtegi relva), samas peale vaadates võib aimata temale järgnevat tulejõudu...
Mulle tundub, et oled kokku pannud II MS ühe kroonijuveeli.
terv
o
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist