Kastme(koore) kann?

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Re: kastmekann

Postitus Postitas gnadenlose »

mymla kirjutas:Kõrberebasele: kuidas pole ühist militaariga? Näiteks minu vana-vanaema pakkus Saksast saabunud rongilt tulnud saksa ohvitseridele sellest kannust kartulitele kastet.
...mis muidugi muudab ka kartulid ja vanaemad otseselt militaarseteks?
Гив Ми Мани
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Tootjamärk suht halvasti loetav, aga kui tegu Kuznetsovi tehaste märgiga, siis pane kindlasti Osta .ee-sse. Omades kodus ühte piimakannude kogujat, siis makstakse ikka igasugu summasid Samaaegse piimakannu eest, kui vähegi väljanägemist, küsitakse-makstakse tuhandeid ja mitte üks-kaks. Pole kursis, kas takkajärgi lõppenud oksjoneid ja hindu vaadata saab, aga kui saab, siis on hinnataset mõtet sealt uurida.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

mymla kirjutas:Kõrberebasele: kuidas pole ühist militaariga? Näiteks minu vana-vanaema pakkus Saksast saabunud rongilt tulnud saksa ohvitseridele sellest kannust kartulitele kastet.
Kohe näha, et mees oskab väljamaa keeli :lol:
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
unoturbo
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas unoturbo »

Rebane või kotkas - mis seal vahet on? :dont_know:
Henn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Henn »

Lemet kirjutas:Tootjamärk suht halvasti loetav, aga kui tegu Kuznetsovi tehaste märgiga, siis pane kindlasti Osta .ee-sse. Omades kodus ühte piimakannude kogujat, siis makstakse ikka igasugu summasid Samaaegse piimakannu eest, kui vähegi väljanägemist, küsitakse-makstakse tuhandeid ja mitte üks-kaks. Pole kursis, kas takkajärgi lõppenud oksjoneid ja hindu vaadata saab, aga kui saab, siis on hinnataset mõtet sealt uurida.
Ei maksa mõtettetuid lootusi üles kruttida. Kann on Kuznetsovi oma küll, kuid äärmiselt viletsas seisukorras. Pealegi masstoodang ja kuulub igapäevasesse tavaserviisi. Kuznetsovil oli tehaseid üle terve Venemaa, lähimad olid Riias ja Pererburis. Tänu suurtele tootmismahtudele pole tavaliselt isegi Kuznetsovi peenemad-uhkemad tooted sellises hinnas kui mõnede teiste portselanitootjate asjad. See konkreetne kann ei maksa aga midagi ja ei vääri ka edasist arutelu.
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Areenile on tekkimas mingi uus veider dünastia kes ei loe teksti korralikult läbi.Mina rääkisin militaar-arheoloogiast mitte lihtsalt teemast militaar.Kui ei ole midagi tarka kirjutada siis parem piirdu lugeja rolliga.Esimene postitus ja kohe mingit jama ajama.Alma Sakust on vist kamraadi saanud.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Lemet kirjutas:Tootjamärk suht halvasti loetav, aga kui tegu Kuznetsovi tehaste märgiga, siis pane kindlasti Osta .ee-sse. Omades kodus ühte piimakannude kogujat, siis makstakse ikka igasugu summasid Samaaegse piimakannu eest, kui vähegi väljanägemist, küsitakse-makstakse tuhandeid ja mitte üks-kaks. Pole kursis, kas takkajärgi lõppenud oksjoneid ja hindu vaadata saab, aga kui saab, siis on hinnataset mõtet sealt uurida.
Milleks puhuda mulli mittemillestki :)

Pakun 100 krooniga sellist koorekannu. Soovid?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Mis ühe jaoks vaid muld, laulis kunagi Fix. :wink: Mina ei ostaks, aga nägin Pärnus antikvariaadis pealt, kui veel õnnetum Kuznetsovi koorekann osteti säravate silmadega 250 eeguga ära. Samasugune masstöö. Vat nii. Ja inimene oli selle üle metsikult õnnelik.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline