NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Minu jaoks vägagi huvitav pakkumine kuna tegu ju uhiuue originaal Nagaaniga mis ametlikult justkui deaktiveeritud ja edaspidiselt siis nagu Stardipüstol.
Valmistatud ajavahemikul 1900-1949.a ehk siis selline uus ja originaal toode, enamus eeldataval teab millega tegu seega pikka juttu ei viitsi kirjutada
Hinnaks küsitakse 4000.- eek (Hind siis Tallinnas)
(on see nüüd palju või vähe aga vähemalt kena suveniir mis ka vajadusel pauku võib teha) Vaadates siis Eesti seadust paistab täiesti legaalne tsiviilkäibes lubatud revolver olevat, justkui tavaline stardipüstol.
Või ma eksin ?
Saadaval kahes versioonis kuigi ühte nägu
ehk siis царское 1900-1917.a
või siis рсфср 1917-1949.a
Nüüd siis asja point, et saada see kätte eelpoolnimetatud hinnaga oleks vaja kokku saada vähemalt 10 ühikulist kogust (olemas 3)
Seega 7 puudu.
Kauba saaks kätte Aprilli esimesel poolel ......... kellel konkreetne huvi siis kontakteerugu info ätt sinuhobi.ee
Muidu võiks seda teemat siin huviga edasi arutada.
Viimati muutis Sinuhobi, 01 Apr, 2010 6:53, muudetud 2 korda kokku.
Mis aasta meil parasjagu käsil on? 1900 või 1949? Sajand vana asi ju, sina aga väidad, et uhiuus.
Kas originaal oli siis stardipüstol? ja nagu pildilt näha plastmassist valmistatud?
Siin võib ju päris targaks saada.
Kas hind on 1900 aasta või 1949 aasta valuutakursi järgi tuletatud?
Venemaal 2,5 - 3k eeq -Tahad siis 10 stardika pealt 10-15k teenida???
Tean ka ise, et need seal umbes niipalju maksavad kuid Eestisse saamine paistab hetkel olevat keeruline.
Tahaksid siis neid mulle tuua koos Transaga Eestisse 2,5-3 tonniga ?
Tean ka ise, et need seal umbes niipalju maksavad kuid Eestisse saamine paistab hetkel olevat keeruline.
Lätis sama hind 3K. Pane küte paaki ja sõida. Hea äritava ütleb, et suurema ostu puhul saad 10% alet. Niiet...
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Что такое ММГ
ММГ (макет массо габаритный) является не сувениром, а настоящим боевым оружием лишенным способности стрелять. Деактивировано специально для коллекционеров. Может служить прекрасным подарком, сувениром, не только для коллекционера оружия, но и просто эффектного подарка для настоящего мужчины. А также для украшения квартиры или офиса. В последнее время количество людеи собирающих оружие (ммг) в России существенно увеличилось и можно сказать вошло в моду, так как это не только прекрасное увлечение, но и не плохое вложение денег.
ММГ и закон
Законодательство и ММГ
1.Об макетах оружия (пистолеты, револьверы, автоматы, пулеметы, винтовки, карабины)
Макет массогабаритный оружия является декоративно-сувенирным изделием (макетом), который относится к изделиям хозяйственно- бытового назначения, которое предназначено для украшения интерьеров, офисов, жилых помещении или просто коллекционирования (в связи с тем что законодательство РФ не разрешает гражданам иметь в наличии боевое оружие для коллекционирования). На основании ст. 34 Постановлением правительства Российской Федерации от 21 июля 1998 года № 814, не подлежат лицензированию сбор и хранение разрезных образцов оружия и патронов, восстановление рабочего состояния которых невозможно. Здесь также хочется отметить что разрезными образцами оружия являются только те образцы где все три основные части оружия деактивированы- см. закон об оружии 81 (в пистолете- рама, затвор, ствол; в револьвере- рама, ствол, барабан; в карабинах, автоматах, винтовках, пистолет-пулеметах, пулеметах- ствольная коробка, ствол, затвор), иначе оружие будет не деактивированным, а недееспособным, но подлежащим восстановлению и макетом являться не может. Поэтому во всех предлагаемых на рынке образцах макетов деактивировано именно все 3 основные части оружия, что и делает его предметом хозяйственно- бытового назначения. Что касается боеприпасов (патронов), а также макетов гранат в них должен отсутствовать боевой заряд-порох, ВВ и т.п. и также набит или отсутствовать капсюль, детонатор. Учебные и разрезные патроны и гранаты не являются боеприпасами, т.к. ни пороха, ни ВВ там нет и предназначены они для тренировки (снаряжение на скорость, метание на дальность и т.п.).
2. О ПСУЗ (приборы снижения уровня звука выстрела) или как их еще называют саиленсеры, надульники, брамиты, глушители.
Несмотря на то что глушитель не является ни оружием, ни основной его частью в РФ использование приборов снижения уровня звука выстрела запрещено гражданским и служебным лицам (разрешено только отрядам специального назначения и в вооруженных конфликтах) и оговорено в статье об оружии. В связи с этим в макетах используют или имитаторы глушителей (пустышки, надульники) или его оригинальные заводские деактивированые версии ( газоотводы заварены, обтюраторы отсутствуют или внутренности отсутствуют полностью)
3. О пневматическом оружии
В рамках действующего законодательства РФ пневматическое оружие определяется как оружие для поражения на расстоянии снарядом, получающим направленное движение за счет энергии сжатого или сжиженного газов. Согласно законодательству пневматическое оружие является гражданским оружием и может быть использовано как в качестве спортивного, так и в качестве охотничьего. Разделение пневматического оружия на классы в данном случае проводится по величине дульной энергии, измеряемой в Джоулях: - не более 3 Дж (калибры 0.6 мм / 0.8 мм) - пневматическое оружие внешним видом имитирующее настоящее, стреляющее пластмассовыми шариками. Применяется в игре “Страйкбол”. Оружием не является. - не более 3 Дж (калибр любой) - согласно закону оружием не является и предназначено для развлекательной стрельбы и первоначального обучения стрелковым навыкам. - не более 3.5 Дж (калибр 10 мм) - так называемое “Пейнтбольное” оружие, часто внешне копирует настоящее. На территории РФ является спортивным снарядом, а не оружием. - не более 7.5 Дж (калибр 4.5 мм) - считается спортивным снарядом, применяется для развлекательной стрельбы, для обучения начальным навыкам стрельбы и в игре “Хардбол” - не более 11 Дж (калибр 17.3 мм) - спортивный снаряд для игры “Пейнтбол” - от 7.5 Дж до 25 Дж (калибры 4.5 мм / 5.0 мм / 5.5 мм / 6.35 мм) -пневматическое оружие магнум-класса. Бывает и спортивным и охотничьим. В любом случае продается только по лицензии и требует регистрации как охотничье оружие. - свыше 25 Дж (калибо любой) - охотничье и спортивное оружие, а также оружие применяемое военными для тренировок. Тонкости регистрации и приобретения не ясны, так как Российское законодательство не предусматривает существования пневматического оружия подобной мощности. Обычно все образцы предлагаемые на свободном рынке имеют дульную энергию менее 7,5 Дж и калибром не более 4,5 мм (классика). Являются спортивными и развлекательными предметами и лицензированию не подлежат. Скорость шарика не более 100 м/с. Чаще предлагаемые образцы на рынке это пневматически ПМ,ТТ, широкое разнообразие простых винтовок завода байкал, пневматическое оружие Златоустовского завода Каскад, Тирэкс (пневмо Кедр)
Ma saan aru, et siinsed kodanikud harrastavad koguda, omada, realiseerida, vahetada lahinguvarustust jne.
Kuid keegi võiks siis vähemalt selgitada asjaolu, et miks antud revolver nagu justkui naljanumbriks siin on ..... minu arust vägagi asjalik suveniir millel ka väärtus olemas.
Naljategemise ja haukumise asemel võiksid siin olevad kodanikud näidata üles teadlikust, taiplikust ja võimet suhelda asjade üle nagu tsiviliseeritud inimesed.
Minuteada deaktiveeritud relvad maksavad ju ka raha, kui palju sõltub ju tootest jne. Väide, et tongipüssi eest niiiiiiiii palju raha võib ju olla õige ja kes teab ehk isegi suur summa, seda enam kui ehk sama raha eest on võimalik althõlma midagi muud saada.
Ma usun, et leidub inimesi kes ei soovi endale koju töötavat lahingurelva olgu see siis ametlik või mitte (kas selliseid inimesi muidugi siin leidub on omaette küsimus) Mina siiski eelistan deaktiveeritud esemeid või väga häid ja reaalseid koopiaid)
Lätis sama hind 3K. Pane küte paaki ja sõida. Hea äritava ütleb, et suurema ostu puhul saad 10% alet. Niiet...
Minu andmetel saab Eestis osta paukpadruneid vabalt, kuid kuna see laseb jahipüssi tongidega Zevelo, siis minu andmetel neid Eestis vabalt osta ei saa igaüks. Palun täpsustage, kes teab, kuidas on jahipüssi padruni olulise osa ostmisega ja seos relvaseadusega. 2 aastat tagasi veel küsiti padruni tongi/sütiku ostul jahimehe luba vms.
seiklus kirjutas:Minu andmetel saab Eestis osta paukpadruneid vabalt, kuid kuna see laseb jahipüssi tongidega Zevelo, siis minu andmetel neid Eestis vabalt osta ei saa igaüks. Palun täpsustage, kes teab, kuidas on jahipüssi padruni olulise osa ostmisega ja seos relvaseadusega. 2 aastat tagasi veel küsiti padruni tongi/sütiku ostul jahimehe luba vms.
Hm ......... mina olen neid vabalt ostnud ....... Jahipaunast kui ma ei eksi.
Kui sa pead silmas kõige tavalisemat jahipadruni tongi
kuule ja kestasid saab vabalt osta, rohi ja sütikud loa alusel. Nii lihtne see ongi. Pole küll kogu teemat viitsinud läbi lugeda aga tunduvad olema käesoleval ajal toodetud koopiarelvad mitte vanad deaktiveeritud tööriistad.