Sina juudisõber ja veneaegse ajaloosõber ära kutsu mind rahvuskaaslaseks.Eestlane sa küll pole sest ükski normaalne eestlane sellist jama suust välja ei aja.Dietrich kirjutas:Hauptmann:
"Usu mida tahad,mina jään oma arvamuse juurde.Nürnberg oli,on ja jääb ajaloo häbiplekiks,holocaustist ma parem ei räägigi.Ei usu jah väljamõeldud juudihala"
HAUPTMANN!!!!Selline jutt on suisa kuritegelik.kas sa tead,et Prantsusamaal läheksid sa selle eest soola-leiva peale.Holocaust on küll asi mida ei julgeks ümber lükata ükski mainekas ajaloolane.Kas meil eesti ajaloolastest lükkab seda ümber?Ei.Kui siis ainult Tiit Madisson ja Jüri Lina,kuid neid mehi me tõsiselt ei võta.Holokaustist on nii palju raamatuid välja antud ja sina lihtsalt tuled ja räägid sedasi?!
Hauptmann.
"Mis nüüd saab,sm. Dietrich? "
Mis nüüd siis saama peaks.Mul on häbi oma rahvuskaaslase pärast![]()
Hauptmann:
"Liitlased Iraagis?? Seal on siiski tegemist kõige räigema okupatsiooniga.Sina võid seda pidada mingiks terrorismi vastaseks sõjaks aga selline väide ajab iga normaalse inimese naerma. "
Räägi aga räägi.Kui sina oleksid Saddami terrorireziimi all elanud,ei räägiks sa nii.ja vaevalt Iraagiki su juttu seediks.Kui siis ehk terroristid.
Pealegi,olen käinud nii mõneski Euroopa riigis ja tean väga hästi mis seal holocaustist arvatakse.Kõik ei ole nii pimedad kui sina.Aja oma propagandat siin edasi kui tahad ja kui sul on midagi veel õelda siis saada see mulle privasse.Sinusugusega siin foorumis ma kemplema ei hakka.