M: toz 34E deaktiveeritud paberitega

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
pahkel73
Liige
Kontakt:

M: toz 34E deaktiveeritud paberitega

Postitus Postitas pahkel73 »

hinnaks 2000 eeku relv on deaktiveeritud.relv teeb pliks ja plõks kuid lasta ei saa.
http://ww.album.ee/node/22656525/50225293
http://ww.album.ee/node/22656529/50225293
http://ww.album.ee/node/22656533/50225293
pahkel73
Liige
Kontakt:

:arrow:
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Pliks ja plõks on vist 2000 eegu eest natsa palju küsitud ma kardan ! :dont_know:
pahkel73
Liige
Kontakt:

.

ei ole vaja karta.kartma pead siis kui see alles pauh pauh teeb või kui naine kätte saab ja sellega lajatab.aga seni on pliks plõks täiesti ohutu.aga kui arvad et kallis siis osta töökorras relv ja kui lased deaktiveerida läheb kallimaks veel kui see.muidugi kui tasuta kätte ei saa kuskilt.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

hull, ega ta pliksi ei karda vaid ikka kallist kardab. ja ma omakorda kardan, et seda sa kuidagi ümber ei lükka. püssil puudub igasugune ajalooline ja esteetiline väärtus ja 2K raskel ajal on selge ülekohus.

selge on ka see, et vihje, justkui lisaks deaktiveerimine relvale mingit lisaväärtust, on rumalus. ilmselgelt eemaldab see lisaväärtust. kultuuriväärtuseta relvade puhul (nagu su toss) eemaldab see ~95% väärtusest kuna sellise asja põhiväärtus on teha pauku.
pahkel73
Liige
Kontakt:

.

kallis on hää siis hoiad ka rohkem odava võid ikka ära visata.aga kahjuks praktika näitab seda et kui osta töötav relv ja lasta deaktiveerida läheb ta siiski kallimaks.see kahjuks tõde. kuigi ei väida et võib leida inimese kes lihtsalt tahab oma relvast lahti saada .loobub sellest tasuta siis tõesti odavam.nii et mul hind selline kui kallist pole siis peab kallist juurde vaatama.odavaga ei saa kuidagi praegu hakkama.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Ma ei mõista miks peab sellist siledaraudset yldse deaktima ?
Võta nõel välja ja viska minema ning võidki selle kasutu torujupi seinale riputada ! (kellegi ihldavat pilku hakkab see kahjuks alles 100 aasta pärast püüdma)
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Re: .

Postitus Postitas Satakas »

pahkel73 kirjutas:kallis on hää siis hoiad ka rohkem odava võid ikka ära visata.
iseenesest tõsi muidugi, aga see kehtib ikka kõrge reaalväärtusega asjade kohta, mis vastava hinna/vaevaga soetatud. see, kui soetad endale auto hinna eest taskurõti, võib sinbd küll panna selle räti eest rohkem hoolitsema, aga paraku pole see märk just kuigi kainest mõistusest.
pahkel73 kirjutas:aga kahjuks praktika näitab seda et kui osta töötav relv ja lasta deaktiveerida läheb ta siiski kallimaks.
siit sünnib ka universumi põhjapanevaim tarkusetera - ära siis lase oma korralikku relva kalli raha eest ära kohitseda. kohutsemiskohustus võib küll endast sõltumata asjaoludest õuele astuda, aga kui see samm kord juba astutd on, ei anna see siiski mingit alust oletada, et tulemus algmaterjalist rohkem (kui üldse midagi) maksab. eks igaüks võib ju ka oma sapakale ägedad spoilerid külge liimida, kalli kameeleonvärviga üle võõbata ja eritellimusel ussuuri tiigi nahast valmistatud istmekatted sisse panna. kahtlemata on tehtud väljaminek märkimisväärne, aga tulemus on sama, mis su tossuga - loodud pole raasugi lisaväärtust ning lootus, et keegi sult selle ära ostab, makstes kõik kulutused, on veidi kahtlane. ega välistada ju ei saa aga jah. ja ma ei taha üldse paha pärast öelda ega miskit, aga minu arvates on see haavlipüssi kohitsemine tõesti väga totter ettevõtmine. või noh...vähemalt selle nisukse raha eest müümine (ja ostmine).[/quote]
pahkel73 kirjutas:see kahjuks tõde.
nii paljukest siis sellest "tõest". ehk siis suhteline. loo lisaväärtus ja hind tõuseb. kui aga niisama tühja rahmeldada, on nigu vanasõnas, et palju kisa, aga vähe villa.
Tarts kirjutas:Ma ei mõista miks peab sellist siledaraudset yldse deaktima? Võta nõel välja ja viska minema ning võidki selle kasutu torujupi seinale riputada! (kellegi ihldavat pilku hakkab see kahjuks alles 100 aasta pärast püüdma)
good point. aga relvaseadust uurides ei näinud ma vahet, kas tegu on sielda või vintse rauaga. §21.1 ütleb, et oluline osa on relvaraud.

raskusi võib tekkida küll selle täpsema määratlemisega, kus on sellise isendi juures lukk, kelk või mõni muu oluline osa. see koht, kuhu lööknõel käib, ei tohiks mitte teps mitte "oluline osa" olla. revolvril, näe võid analoogset kohta vabalt omada. samas ütlevad minu kogemused, et taolise isendi puhul ei keelagi keegi selle pääste-löögimehhanismi omada.

ainult, et see tekitab minus nüüd küll küsimusi, et kui ka sileraudne relvaraud on keelatud vidin ja vintraua puhul saab nätaka isegi siis kui sul on 10 cm fragment sahtlis, kas siis peaksin kodus kuuris igaks juhuks kõik keskküttetorud stangliga üle käima, et jumala eest mõnda poleks võimalik padrunit mahutada?
pahkel73
Liige
Kontakt:

.

deaktiveeritakse valitsuse poolt ettekirjutiste kohaselt.ja sinna kahjuks ei saa midagi teha .tahavad keelavad ka su radika torud ära nii et pead tiftid ette panema et miskit muud kui vesi sealt läbi ei läheks.ega paljud asjad on lihtinimestele aru saamatu.meie ei ole ju nii haritud kui need kes seal üleval ajusi ragistavad.nii et leppige sellega mida targad ette kirjutavad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline