Kokkutulek-näitus

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Raudteefoorumis on tekkinud veel üks huviline, kes tahaks oma ameerika vedurite kollektsiooni näidata. Tema käis aga välja idee väiksed mudelid lausa sõitma lasta, ent selleks on suurt lauda vaja - H0 1/87 mõõtkavaga rongide pöörderaadius on 440mm ehk siis 180-kraadine kurv haarab enda alla koos rongi välisgabariidiga umbes 1 meetri. Ent lauad olid seal teadupärast kitsad. Ise olen siin natukehaaval mõtteid haudunud, endal siin toas kapi taga üks laud niisama vedelemas, võtaks selle kaasa... Või siis vaataks kuskilt paraja tüki parajalt tugevat vineeri ning naelutaks raudtee selle külge, siis ta ei nihetu seal peal ning töötab kindlalt. Muretseks miskid toed või lauluväljaku pakutavad lauad alla ning moodustaks sellise suurema omamoodi laua, kus rong ringiratast sõidab ning teised ringi keskel huvilistele imetlemiseks seisavad.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Olen täitsa nõus raudteelaste tegemistega. Võtke ka oma helgemad pead kokku ja pidage nõu milline teie väljapanek olla võiks. Siis saab ka pinnast rääkida.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

www.minimaailm.ee sai natuke uuendatud. Taivo lükkas käima ka fotovõistluse millest osavõtmine võiks olla rangelt vabatahtlik! ehk ei tohiks olla hirmus keeruline teha paar pilti ja need ära saata. Loodan teiepoolset aktiivset osavõttu!

Päikest, Tanel!
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

simmtann kirjutas: ei tohiks olla hirmus keeruline teha paar pilti ja need ära saata. Loodan teiepoolset aktiivset osavõttu!

Päikest, Tanel!
:write:
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Raudteelastel on muutlik vaim - vahepeal oli tulijaid küll, nüüd kippus vahepeal ei-tead-onju vaim sisse lööma.

Minu enda raudteelaud sai lõpuks kokku ja katsetatud.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Kui sellise ka näitusele üles paned, siis on ju vägev. Helsinki Expol oli makette kõvasti, nii mõnigi neist super-suur. Loodan, et raudteelasi tuleb rohkem kui üks.
Anton - horridoo!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

See on ikka vägev küll! Loodan et ka teised raudtee-mehed ikka tulevad.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Võib juhtuda, et täna 06.05.2010 kella 19.00-20.00 vahel räägib ringvaate saates härra fossiil tankimudelite tegemisest ja nende näitamisest minimaalimal.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

fossiilile kiitus rivi ees koos arvestuskaardile kandmisega. ilus etteaste oli!
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Mudelistide esitlemine laiemale publikule läks väga vahvalt. Kurvastuseks aga lugesin ERR kodulehelt, et Urmas tegeleb tangimudelite ehitamisega, vist on mingi viiruse uus vorm.

Toomas
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Mul jättis süda mitu korda vahele kui Reikop neid tanke seal tõstis... Kuressaare näitusel sai neidsamu tanke hinge kinni pidades papitükilt papitükile "meelitatud", endal külm hirmuhigi otsa ees.
Aga fossiili esitus oli tõesti suurepärane, näituse reklaami mõttes läks loodetavasti täie ette. Vestlejad olid ette võetud teemas muidugi nii erineval tasemel, et ega ma sealt väga tuumakat juttu ei lootnud, "Ringvaate" formaat on ka paraku selline pealiskaudne. Aga tulemus polnudki nii hull.
Von Manstein sosistas, et mõni aeg varem oli ka keegi Tsiknati-nimeline selles sates sõna võtnud. Kahjuks ei juhtunud ise nägema...
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

No kuidas saab juhtuda et ma Reikopi tervituse ära nägin ning siis magama jäin. Tuleb netis järele vaadata.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Kella kaheks öösel pole saade ikka veel arhiivist kättesaadav... peab veel kannatama.

Selline probleem ka, et kas äkki keegi viitsib mulle ja mitte liialt suurele karbihunnikule küüti pakkuda?

S
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

kui sul õnnestub jõgevale saada, siis mul on üks sõber palgatud siit edasisõiduks ja tagasisõiduks.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tänan, eks mul oli tegelikult ikka väike pabin sees kah, aga vist sain hakkama.

Siimule: tulen homme veidi enne kaheksat läbi, nii et ole valmis, seejärel lähme ja võtame vaoina kah peale ja siis juba edasi...

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist