Panzerfausti deaktiveerimine
ma kuulsin, et pae tänava tüübi sugugi polnud võimalik esmavaatusel määrata. on see tõsi? kuram, sel juhul pidi igati mehevääriline pauk olema. võin vaid oletada, millise kogusega tegu võis olla. asju selles, et LA'l on purustav toime üldjoontes üsna lokaalne. s.t, et kui pauk käis tüübi pükstes, siis levinuma koguse (200-400g) puhul oleks muna küll katki läinud aga pea ja varbad üsna (soo tuvastamiseks piisavalt) terveks jäänud kuigi ehk munadest lubamatult kaugele lennelnud. sama lugu juhul, kui pauk käinuks mütsi all - passipilti enam teha ei saa aga munad jmt oleks ilmselt tuvastatavalt säilinud.
raske on anda hinnangut LA toimele lihakeha suhtes aga praegu hakkasin meenutama ogrish.com'is liikuvaid pilte põuepommarite jäänustest. noh...vennal nii mõnigi veetlev kilo püssirohtu kõhu ümber, siis pauk ära käinud ning ikka vedeleb kuskil seina ääres üsna äratuntav pea või suuremgi tükk. samuti nägin klipikest sellest kuidas mingeid tonte visuaalselt hinnates umbes 400g LA pakkidega hukati. seoti rinna peale ja pandi taht hõõguma. pauk ja pasarahe olid vägevad aga üllataval kombel hukatav tüüp üsna komplektne.
niisiis - on kelelgi täpsemat inffi selle LA oletatava koguse ja nimetuse kohta?
raske on anda hinnangut LA toimele lihakeha suhtes aga praegu hakkasin meenutama ogrish.com'is liikuvaid pilte põuepommarite jäänustest. noh...vennal nii mõnigi veetlev kilo püssirohtu kõhu ümber, siis pauk ära käinud ning ikka vedeleb kuskil seina ääres üsna äratuntav pea või suuremgi tükk. samuti nägin klipikest sellest kuidas mingeid tonte visuaalselt hinnates umbes 400g LA pakkidega hukati. seoti rinna peale ja pandi taht hõõguma. pauk ja pasarahe olid vägevad aga üllataval kombel hukatav tüüp üsna komplektne.

niisiis - on kelelgi täpsemat inffi selle LA oletatava koguse ja nimetuse kohta?
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
http://www.warhobbies.com/video/ Siin on üks videolõik Panzerfausti laskmisest ja muud ilusat
.

- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
mida siin nii väga põhjendada vaja? oleme nüüd otsekohesed - tegu on ohtliku lõhkeseadeldisega milles eeldatavasti ka detonaator sees. kui nüüd keegi hakkab siin soovitusi jagama a'la demonteeri ja kraabi LA välja või sulata LA kuidagimoodi keevas vees välja või midagi muud taolist, siis jään ma ikkagi oma seisukoha juurde - spetside poolt vastu taevast lastuna on see kaigas palju ohutum.
ega ma vaidlegi vastu, et kuskil mõni geniaalne valge habemega taat, kes sõja ajal neid tehases tootis, nüüd omakorda deaktiveerib. võibolla teeb seda ka keegi eestis. aga me peame meeles pidama, et siin on avalik foorum ja meie kohalikke seadusi eiravaid soovitusi/õpetusi jagada pole eriti soovitatav (vähemalt mitte nii sensitiivses teemas mis puudutab potentsiaalselt tulevõimelisi nuiasid ja lõhkeaineid). ja seepärast jään ma selle juurde, et kui teemaalgataja oma teoreetilise fausti praktiliselt kätte võtab, on tema ainus kinniminekut välistav võimalus helistada tasuta lühinumbrile ja lasta spetsidel edasi tegutseda.
(võite VÄGA kindlad olla, et seda foorumit siin loevad ka mõned üsna ebameeldivad organid)
ega ma vaidlegi vastu, et kuskil mõni geniaalne valge habemega taat, kes sõja ajal neid tehases tootis, nüüd omakorda deaktiveerib. võibolla teeb seda ka keegi eestis. aga me peame meeles pidama, et siin on avalik foorum ja meie kohalikke seadusi eiravaid soovitusi/õpetusi jagada pole eriti soovitatav (vähemalt mitte nii sensitiivses teemas mis puudutab potentsiaalselt tulevõimelisi nuiasid ja lõhkeaineid). ja seepärast jään ma selle juurde, et kui teemaalgataja oma teoreetilise fausti praktiliselt kätte võtab, on tema ainus kinniminekut välistav võimalus helistada tasuta lühinumbrile ja lasta spetsidel edasi tegutseda.
(võite VÄGA kindlad olla, et seda foorumit siin loevad ka mõned üsna ebameeldivad organid)
spetsiaalselt tema jaoks? kas ma seda ütlesin? noh...kui meestega kaubale saab, võib ehk pärast pauku tükke otsida polügonil. aga ennekõike lastakse see lihstalt õhku. ei tema ega minu ega sinu ega õhkulaskjate endi jaoks - see lihstalt on reegel, et leitud lõhkekehad tehakse kahjutuks 99% juhtudest lõhkamise teel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline