Panther Ausf.G, MAN.

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
tenka45623
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas tenka45623 »

ma olen sõnatu lihtsalt ime ilus! 8)
1:35 skaala vist???
VÄGA ILUS TEEN SÜGAVA KUMMARDUSE :mrgreen:
Kui sul on hea uni ja kui sul on hea isu ning vahel ka mõtled,siis oled õnnelik inimene!
Vladislav B
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vladislav B »

Tere kõigile. Lõppude lõpuks lõpetasin selle mudeli.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Väga, ma kordan VÄGA puhtalt ja professionaalselt tehtud mudel. Silm puhkab peal, kõik detailid on peensuseni paika aetud. Suurepärane.
Lõppude lõpuks lõpetasin selle mudeli.
Tahan kiita ka selle lause sõnastuse eest - kolm korda järjest sõna "lõpp" sidusas kontekstis kasutatuna annab pisutki edasi mudelisti emotsiooni, kui mõni subjekt lõpuks joone alla saab.

Kristjan
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Viimast pilti vaadates tekkis küsimus et kas veermik liigub ka?
Igastahes väga hästi tehtud mudel.

Levar
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Lihtsalt ei jõu neid hulle imetleda.

Kas tõesti pildid tehtud nii öelda normaalsel kõrgusel, ainult ühe tarvis on fotograaf roninud puu otsa.

Mis siin veel veermikust, ma arvan, et kanistrid on ka avatavad ja puhast bensiini täis :roll:
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

yeah MAN power!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Vladislav B
Liige
Kontakt:

Aitäh kommentaaride eest! Veermik töötab (rattad ja torsionid liiguvad). Kanistrid ei käi lahti, aga kõik luugid küll.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Fantastika! No ausõna, jälle üks selline mudel, et kui võtsin ja tegin pildi mustvalgeks, siis sobivat tausta juurde mõeldes pole võimalik aru saada, kas on tegu reaalse masinaga või mitte...
Kui saladus ei ole, siis mida sa torsioonide materjaliks kasutasid?

Urmas.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Põrgu värk! Tase aetakse juba väga kõrgeks. Tehke järgi või makske kinni!
Anton - horridoo!
Vladislav B
Liige
Kontakt:

Tere Urmas! Torsioonid on Dragoni omad, on vaja vaid natuke veermikku modifitseerida.

Tänan heade sõnade eest!
fossiil
Liige
Kontakt:

Odot, pea nüüd - et mismoodi Dragoni omad? Kas komplektis on siis kaasas niivõrd hästi vedrutavad torsioonid? Ja plastikust?
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

osadel uuema otsa Dragonitel on kaasas töötavad torsioonid. seda just G versionidel. ise olen kokku puutunud nendega Jagdpantherit ehitades, samuti olid hobby Bossi Leopardil kaasas töötavad torsioonid... kuna mina aga kasutan plastist roomikuid ja liimin need kokku, siis mudel jääb staatiliseks.

Vladislavi Panther peaks olema see: http://www.dragonmodelsltd.com/html/6268%20Flash-2.html
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Mu Tiigril olid samuti torsioonid täitsa olemas. Proovisin ka liikuma jätta, kuid plast-torsioon tundus minu jaoks liialt ebakindel, mistap liimisin nad lõpuks siiski kinni
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Mis siin saabki muud öelda..super värk ja meistriklass!
Aga üks küsimus on ka. Päris tihti olen näinud tankidel väljalaske torude värvina sarnast korralikku punast, nagu siingi. Kui nüüd kummardada oma auto alla ja seal satub veidi vanem sumps olema, siis rooste värv, mis sealt vastu vaatab on hoopis rohkem pruunim..tume.. teate ju küll. Mul tekib küsimus, et kas see summi rooste mudelil peaks nii punane olema? või kust see tuleb?

Kk
fossiil
Liige
Kontakt:

See summide värk on nii nagu ta on - tehti neid ju tollal ilmselt veidi teise koostisega materjalidest, kui tänapäevastel autodel. Aga võrdluseks mõned pildid nende tankide summutitest, mis aeg-ajalt ka sõidavad, antud isend (Pz.Kpfw. IIL, Saumur) liigub suht harva ja enamuse ajast seisab muuseumis:
Pilt
Järgmiseks T-70M (Kubinka), hoiutingimused on suht kesised - hõredad angaarid, millest tuul läbi puhub, õhuniiskus on seega sarnane väljas olevale, ainult vihm ja lumi ei saja pidevalt selga:
Pilt
Ja siin on Itaaliamaa Semovente, üsna värskelt restaureeritud ja käima tõmmatud, summutilt on suht äsja värv maha põlenud ja maalilisust jagub:
Pilt

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist