Palgaarmee Eestile elik masendavad klounid..

Vasta

Kas palgaarmee oleks Eestile parem?

Jah
9
5%
Ei
155
95%

Hääli kokku: 164

Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Häh! Viskasin korraks pilgu teema pealkirjale ja tuletasin meelde erinevaid aspekte, mis selle teema all eelnevalt arutlusel olnud on, ja - kas tõesti on asjad siis praeguseks arenenud sinna maani, et naisinimest sõjaväevormis on hakatud klouniga võrdlema? :shock: :shock:
(naisinimest just Eesti kontekstis, sest hüper-superdemokraatiamaades, kuhu ka meie püüdleme, on pulstispäised isassõdurid vägagi levinud)

Läheks nüüd ikka teema juurde tagasi, sest ei tahaks nagu meie seltskonnast uskuda, et olgu kui testosteroonist punnis ollakse, siis nii labaseks meist nüüd küll keegi vist ei läheks, et hakkaks vormis naisinimest klouniks tituleerima.
(Muideks! Eestimaa praegustest arusaamadest lähtudes nimetaks ma sagripäiseid sõjaväevormi kandvaid isasinimesi küll klounideks. Aga see on vaid minu isiklik arvamus.).
Viimati muutis hillart, 30 Apr, 2010 7:51, muudetud 1 kord kokku.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
B2 Spirit
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas B2 Spirit »

Kapten Trumm kirjutas:
B2 Spirit kirjutas:Jumal küll, mehed on ikka mehed :roll:
Sellega ma olen harjunud, et mehed minuga lennukite, tankide või sissivõitlustaktikate üle vaidlevad, ka siis, kui mul õigus on, aga patsi kiivri alla mahutamine?!? :wall:
Näedsa, elu on täis üllatusi, peaks ütlema :)
Kahte Kpt T postitusele järgnevat kirjet vaadates - kahjuks küll... Mõned inimesed on ikka uskumatud.

Aga jah, teema pealkiri ja edasine off topic annavadki üsna hea ettekujutuse suhtumistest meite maal. Antud foorumist ootaks enamat, aga ega väga ei ole mõtet loota. Nagu mõned "naised vormis" teemad on näidanud :lol:
First Cavalry Sniper Regiment of Theatre Critics
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Olgem ausad: kui räägitakse tagalatädidest vormis - siis enamasti on see kadunuid minevikku. Ja kaasajast, härrad kaasfoorumlased - mina vaikin.
Ka kõik kaptenid ja muud mehed - võiks seda proovida. Noored - see on teine tera, lihtsalt tegemist on "teravate pliiatsitega"...

terv
o
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

http://www.elu24.ee/?id=270526
Just sellised tropid kultiveerivadki sellist ajateenistusse suhtumist noorte seas. Meedia tõstab neid taevani, näidatakse kui edukad nad on jne, noored aga tahavad kah edukad olla.
Selline ilamokk arvab, et 1 proff on parem kui 10 ajateenijat, huvitav, mille põhjal ta küll arvab seda.
Aga rahvas ajab kõrvad kikki, kuulus ja edukas, järelikult ka arvamusliider.
Sellistele peaks pandama näiteks ühiskondliku töö kohustus, mis kestaks kuni ta on kutsealune. Või siis olema topelt tulumaksustatud, mida iganes.
Ja kui see ei meeldi, siis kaob ta siit kuhugi välismaale, mis aga teeb ainult head, ruumi rohkem, haisu vähem.
sitt päev, kellele kurdad
alban
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alban »

Who the f**k is Mikk Saar? Kas ma peaksin teda teadma? Kas ta on milleski hea ja tähelepanuväärne või seisneb tema professionaalsus, kasulikkus ja tuntus üksnes Elu24-s figureerimises?
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

alban kirjutas:Who the f**k is Mikk Saar? Kas ma peaksin teda teadma? Kas ta on milleski hea ja tähelepanuväärne või seisneb tema professionaalsus, kasulikkus ja tuntus üksnes Elu24-s figureerimises?
Seaduse mitte tundmine ei vabasta vastutusest, ehk avaliku elu tegelaste mittetundmine ei anna alust nende eiramiseks.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Mikk Saar

Avaliku elu tegelane ?! :lol: :lol: :lol:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

lamjak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lamjak »

hillart kirjutas:Mikk Saar

Avaliku elu tegelane ?! :lol: :lol: :lol:
Kui räägitakse kõikvõimalikest "kuulsustest", siis on ikka Google abiks.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=247701
Aus inimene vähemalt, kohtus süüdi ei mõistetud.
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Kas see Mikk laulab vöi ei laula,mingit SKP "lisaväärtust" sellega ei luua!
Mis teha kui ühiskonna väärtushinnangud on selliselt kujundatud.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Selliste "kuulsuste" ainus amet ongi kuulus olla. Nagu ütlevad idanaabrid pole neist jumalale küünalt ege kuradile ahjuharki.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Ja iga "kuulsuse" arvamus ei pea olema veel selline, mida järgimisväärseks pidada.

Mind näiteks ei ajenda põrmugi Arnold Oksmaa taolise "kuulsuse", aga "kuulsus" ta ju on, arvamused ja käitumine teda jäljendama. :lol: :lol:
Või mõnda meist ajendab? :lol: :lol: :lol:

Leitnand Kukeke
Uudistaja
Kontakt:

Kas palgaarmee oleks Eestile parem?

Postitus Postitas Leitnand Kukeke »

Viimasel ajal on olnud palju jutte, et Eesti peaks minema Läti ja Leedu teed ja minema üle palgaarmeele. Kumb oleks parem, kas ajateenistus või palgaarmee? Isiklikult pooldan raudselt ajateenistust.
Pole meest, pole probleemi
(J. Stalin)
KategorieC
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KategorieC »

Leitnandi auastet ei ole olemas :wink:
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

Kuskohas seda juttu viimasel ajal veel on, pigem vastupidi. Palgaarmee jutud lõppesid juba paar aastat tagasi....
Egas ometi mitte netikommentaarides.... :D
Aga no, küsitluse võib ju ikka teha.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

veider küsitlus... vabanda, aga ma isegi ei viitsi vastata. selles teemas paistab siin täielik üksmeel olevat
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist