"Internatsionaalse abi" osutamine läbi kaamerasilm
"Internatsionaalse abi" osutamine läbi kaamerasilm
http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=31547689
Sellistele rottidele ei oleks ühest stingerist kahju!
Sellistele rottidele ei oleks ühest stingerist kahju!
Viimati muutis Arnold, 09 Juun, 2010 12:20, muudetud 2 korda kokku.
Artiklist:

Mida nad siis seal ründasid, kui suurem osa lapsed? Ja mõned kasvatajad kah. Lasteaeda või?... 2009. aastal Afganistanis toimunud USA armee rünnaku video, milles hukkus ca 100 inimest, neist suurem osa lapsed ...
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
-
Sporrenberg
- Liige
- Kontakt:
Peaks olema see video.Sporrenberg kirjutas:Mäletamist mööda oli tegemist kohaliku pulmarongkäiguga kus lugupeetud külakogukond omi Kalašhnikove noorpaarile õnneks nig Allahile auks ja kiituseks taeva poole tühjendasid...
Ju polnud kopterimeeskonda piisavalt instrueeritud kohalikust kombestikust...
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... r_embedded
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
Sporrenberg
- Liige
- Kontakt:
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Sellel teemal on seoses selle Bagdadi reporterite tulistamisega Apachede poolt juba juttu olnud.
Siia ei ole eriti midagi lisada.
Mul on viimasel ajal tekkinud tunne, et nende maade päritolu ja usk ei ole mitte demograafiline/religioosne, vaid psühhiaatriline kategooria. Kui ikka mõistust juuste all pole, siis....
Lisaks on nt USA suhteliselt liberaalne selliste intsidentide osaliste karistamisega, st päästiku refleks on kerge tulema.
Ma kujutaks selle õnnetu Eesti sõjamehe saatust, kes mingitel ähmastel asjaoludel samasuguse supi sisse satub ja keda mitmed Eesti "organid" siis kõik oma rahvusvahelise renomee altarile kisuvad.....
Siia ei ole eriti midagi lisada.
Mul on viimasel ajal tekkinud tunne, et nende maade päritolu ja usk ei ole mitte demograafiline/religioosne, vaid psühhiaatriline kategooria. Kui ikka mõistust juuste all pole, siis....
Lisaks on nt USA suhteliselt liberaalne selliste intsidentide osaliste karistamisega, st päästiku refleks on kerge tulema.
Ma kujutaks selle õnnetu Eesti sõjamehe saatust, kes mingitel ähmastel asjaoludel samasuguse supi sisse satub ja keda mitmed Eesti "organid" siis kõik oma rahvusvahelise renomee altarile kisuvad.....
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline