Ka Afganistanis on Ursus kui kodus. Ehk saab ka pilte teemal "Ursus vestlemas Talebani komandöridega", "Ursus pidamas ettekannet ISAFi peakorteris" jne?Helmandist -- seal käib vastupanu üheksandat aastat. Ja sissid kontrollivad olukorda, sest kontrollivad NATOst enam elanikkonna meelsust ja käitumist.
Nii kõlavaid aunimetusi pole sulle selles teemas veel pandud.Mind paneb üllatama, et mulle üritatakse siin kleepida külge panikööri ja patsifisti silte,
Kui maa peaks okupeeritama, kuidas on siis tagatud kultuuriväärtuste kaitse?ennast näidata tõeliste isamaalaste ja isamaakaitsjatena, sellal kui mina räägin valmistumisest võimalikuks väga pikaks ja raskeks vastupanuks ka siis, kui maa peaks okupeeritama,
Relvaõlinuusutajad teevad just nii palju pauke kui torust tuleb, kuid tankisoomuse varjust saab neid oluliselt rohkem teha.nimetet patrioodid aga tahavad tankisoomuse tagant mõne paugu teha
Räägi enda eest.ja on seejärel püssi juba ette põõsasse visanud!
Milliste ühikutega seda müütilist vastupanu mõõta? 1 tank = 100 metsavenda?Me räägime ju eeldatava vastaseb heidutamisest. Mis selleks rohkem sobib -- kas teadmine, et Eestil on 30-40 tanki ja (nagu täna Kunnaselt teada sain) võib-olla ka 90-120 tankimaketti, v teadmine, et vastupanu jätkub igasuguses olukorras ja vormides, mille vastu tankid, kaartulerelvad jne ei aita?
edit: Oh pagan - ma olen täitsa maha maganud selle 3 päeva kestnud lgp kaasfoorumlase Ursuse korraldatud šõu. Alles lõpus sain ree peale. Lugesin ka selle viidatud 11.06 posti läbi. Jään samamoodi enda poolt väljaöeldu juurde