See foorum on muidugi ka kõige õigem koht selle küsitluse jaoks

Ma ei ole kuulnud, et keegi oleks jänki sõdureid või britte ära ostnudreamees-rp kirjutas:Kui tuleb keegi kes maksab rohkem, tungib peale riik kes ostab meilt ära meie sõdurid, mis saab siis???
wudu, jänkid ei ela Euroopas ja britid ei ela Ida-Euroopas!wudu kirjutas:Ma ei ole kuulnud, et keegi oleks jänki sõdureid või britte ära ostnudreamees-rp kirjutas:Kui tuleb keegi kes maksab rohkem, tungib peale riik kes ostab meilt ära meie sõdurid, mis saab siis???
Vastupidi, nii ongi ju! Võidupüha on tulekul ja inimesed kõnelevad tõesti rohkem- vaja ju plaane pidada kuidas tähistada.oleeg kirjutas:Ja see siin on üks põhiline juttude levitamise koht?Viimasel ajal on olnud palju jutte...
Häbi!
Järjekordne politikaan on tulnud oma ideed levitama?
o
Ei ole kuulda olnud ka seda, et keegi oleks ära ostnud Eesti sõdureid Iraagis ja Afganistaanis.jackpuuk kirjutas:wudu, jänkid ei ela Euroopas ja britid ei ela Ida-Euroopas!wudu kirjutas:Ma ei ole kuulnud, et keegi oleks jänki sõdureid või britte ära ostnudreamees-rp kirjutas:Kui tuleb keegi kes maksab rohkem, tungib peale riik kes ostab meilt ära meie sõdurid, mis saab siis???
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist