Võib ju ka tõrjevahendeid kasutada, aga need ei püsi kogu öö peal ja suur osa sääski ainult naerab nende peale.
Ben's 100 püsib ja naerab sääskede üle, minu sõna selle peale! Suhtun tavaliselt reklaamidesse skeptiliselt, aga see on tõesti hea kraam, telli Baltichunterist:Shiim kirjutas: Võib ju ka tõrjevahendeid kasutada, aga need ei püsi kogu öö peal ja suur osa sääski ainult naerab nende peale.
Seesama lätu jah. Sel suvel igavest kasulik väljaminek...mutionu kirjutas:Mina ostsin sellise http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=87&it=2150
Panama hoiab võrgu kehast eemal ilusti. Ainuke viga, et magades peab ka panama peas olema.
Ben100 -st rääkis tuttav, et täitsa hea, 2x päevas pani ja sääsed hoidsid eemale. Offi jms olla ennemalt lasknud iga tunni või paari järel peale.
Mul jääb selg kangeks, kõval pinnal magades pean päris mitu korda asendit muutma.Gfreak kirjutas:No ma ei tea, mina olen küll hakkama saanud...
Eelmine aasta tulin kahe pudeliga välja, teisest jäi veel ligi pool ülegi. Seda siis minu kui pühapäevakalamehe tarvitamissageduse juures s.o umbes igal nädalavahetusel kahel päeval. Samas kasutas seda vahendit kogu seltskond, kes pundis oli. Tavaliselt läksime nii kella 5 paiku järvele ja siis sai esimest korda peale määritud. Teist korda ehk kuskil öösel veel ja oligi kõik.Gfreak kirjutas: Troll, kui kauaks seda ühte pudelit jätkub? Kuluks endalgi üks pudel ära...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline