Müüdud: riigilõivu markide poognad

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
mongol
Liige
Kontakt:

Müüdud: riigilõivu markide poognad

Postitus Postitas mongol »

Vedeleb mul riiulis erinevaid riigilõivu "marke":
10-, 30- ja 50-sendised (235x145mm) ning 1-, 2-, 5- ja 10-kroonised (249x277mm). 1 leht igast, kuigi kuskil peaks mõned veel olema (koristustööd käivad).

PILT

Minul pole (ja ega ma oskagi) nendega midagi peale hakata. Pole mul ka õrna aimugi nende väärtusest (va ilmselgelt väljaarvutatav rahaline väärtus). Osta.ee-s küsitakse analoogsete üksikute markide eest 90-249 krooni, aga osta.ee hindasid mina ei usu, mujalt netist infot guugeldada ei suutnud..

Ma ei tea isegi, kas nad kehtivad veel, ma olen sellist sorti filateelias täiesti tume koht.

Panen müüki, ühesõnaga. Militaarfoorumis sellelpärast, et siin on senise mulje põhjal ikka väga seinast-seina inimesi, keegi ehk teab kedagi ,kes teab kedagi, kes tahab..
Viimati muutis mongol, 12 Juul, 2010 22:57, muudetud 1 kord kokku.
professional retard
mongol
Liige
Kontakt:

Ehk oskab keegi siis soovitada, mida nendega peale hakata või kellele pakkuda?

Välja arvata siis äraviskamine, tulealustus ja tapetseerimine :P
professional retard
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Konsulteerisin asjatundjaga, tema ei ostaks neid ka nominaali eest. Ehk kolmandiku nominaali eest?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
mongol
Liige
Kontakt:

Puhtsportlikust huvist küsiks, kes see asjatundja on, sest mina ei kujuta isegi ette, kas see kraam läheb rohkem margikogujate või rahakogujate mängumaale.
Samas oleks hea kuulda ka "second opinion'i", ma olen veits paranoiline, kui huvitatud osapool tuleb oma versiooniga. No offence ;)

AGA:
Olen siiski avatud igasugu pakkumistele, nii et palun julgelt oma pakkumised teha (siia või sõnumiga). Minul seisavad nad lihtsalt niisama riiulis. Rikkaks ei plaani nendega saada niikuinii, aga tsikkel vajab uusi rehve..

Tähtajaks paneks 08.07.2010 2100, siis annan parimale pakkujale ära.
professional retard
hulgus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hulgus »

Paneme siis ametlikult siia kirja, et pakutud 1/3 nominaalile, ehk 600 eekule oleks valmis lisama veel 50,- ehk siis kokku 650,-

tervitustega
hulgus
Ulan-Ude40, 75274
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Rikkaks nendega ei saa. 100kr ostas on see mark ümbrikul pakutud, muud varianti ei mäleta, et seal olnuks. Aga ümbrikul on hoopis teine teema.
Markidega igapäevaselt tegelejana kahtlen, kas üle kolmandiku nominaali poognate eest eriti siit foorumist saab.
mongol
Liige
Kontakt:

mongol kirjutas:Tähtajaks paneks 08.07.2010 2100, siis annan parimale pakkujale ära.
Kuna sel ajal ei ole interneeduse kasutamise võimalust, pikendan tähtaega.

Uus lõpptähtaeg: 09.07.2010 1800
professional retard
mongol
Liige
Kontakt:

Ja teema võib lukku panna, hulgus'ega võtan ise ühendust :)
professional retard
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist