Hertsogi tegemised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

seda ei keela keegi vahetamast - kas mitte AFV-club ise ei paku eraldi lülidest roomikut?
sellega on hambad:

Tracks:
These are full length vinyl T66 cast steel track with the details nicely defined in this medium without any pin marks and the ends will glue together with normal plastic cement, I used Tenax 7R which worked perfectly.

While the T66 track is okay for the late WWII vehicles most M40s in Korea were fitted with either T80 or T84 style tracks and AFV Club also have sets of workable T80E1 (set #AF35036), T84 (set #AF35033) and T84E1 (set #AF35037) tracks available if you want to update from the kit tracks.
Ja kas toru kasvatasid kah veits pikemaks?
kõik nii nagu ette oli nähtud. selle kohta lugesin vist kuskilt artiklist, et nad katsetasid sinna kahte erinevat rauda peale. revüüd näitavad et minu mudelil on kahuriga kõik nagu korras...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jaa, minu viga: AFV-club ei ole veel sobivaid eraldi lülidest roomikuid valmis teinud, kuid Friul pakub siiski midagi: http://www.friulmodel.hu/en/metal-track ... 7f5.6.html

Aga toruga panin täiega puusse - pikemaks "kasvatamise" probleem on küll analoogilisel "Long Tom" -il, mis oli järelveetav (ratastel) ent antud juhul ei puutu see asjasse.

Urmas.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

:dont_know: tõesti ei oskagi kritiseerida, tundub nagu ilus :dont_know:
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

nonii, suvi on võtnud oma aja, aga midagi ma seal laua taga olen suutnud nikerdada. mudel nr 19 MasterBox-i BMW 75, koos ahvikarjaga. sama komplekt, mida von manstein siin kunagi näitas. tõsi küll, sealne vägilane kuses sõrmejämeduse joaga, minu koostet seltsimehed nii võimekad ei ole. sissejuhatuseks pean ära mainima, et see punt on osa ühest suuremast projektist, mis valmib aegamööda. sestap pole teinud ka weatheringi - see tuleb teha siis juba kogu kompoti koos olles.

mudel ise oli ikka tõeline vägitegu teha. väga palju pisividinaid ning loomulikult tuli kõik ükshaaval enne liimimist ära värvida. seega oli suht aeganõudev protsess. kui tsikkel sai suhteliselt puhtalt koostatud, siis figuuride puhul andis värisev käsi kõvasti tunda. aga mis seal ikka - tuleb kätt harjutada...
paar pilti siis siin

Pilt

Pilt

Pilt
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Enesekriitikaga on pisut liialdatud. Figuuride kruntimine baasvärvidega on väga hästi õnnestunud. Kuigi korvis istuja nägu on tõmmum kui kaasvõitlejatel ning haigutaja suu sisemus võiks ka pisut tumedam olla.. aga selle saab järgneva värvimise käigus hõlpsasti lahendada.
Mis on probleemiks - rakmete-rihmade värvimisel on kohati rakmete külgedele sattunud mundrivärv ning tulemuse ära rikkunud. See asi tuleb enne järgmist värvimisvooru ära lahendada ehk uuesti värvida.. ehk siis alustuseks mustaga lohvalt piki rakmete servi, vaba üleminekuga mundrile.. ning siis mundrihalliga korrektselt piirata, ilma rakmete külgpindu puudutamata.
Küsimus on kah.. misasjad need oranzid rullid sõduritel selgas on? Poroloonist madratsid? Sineli jaoks on nagu liiga väikesed.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

misasjad need oranzid rullid sõduritel selgas on?
need peaksid olema need samad torbikud, mis korvisistujal süles on, ainult et neile on mingi tatikalts ümber mässitud. see rihmadevärk oli nii, et ma tegingi nii nagu ütled: must enne ja siis mundrivärviga täitma. küll aga läks see üritus natuke "üle käte". lõustadega oli nii, et jällegi tudeerides sinu teemasid sai nad kõigepealt sokolaadikarva krundi ja siis humbroli "flesh" peale. küll ei saa mainimata jätta et see on humbrolil ikka suht s*tt värv oma omadustelt. ei kata, ei kuiva jne. muude tootjate asju pole õnnestunud veel saada.
aga nagu sai maintet, siis see on alles osa suuremast "häppeningist", kuhu kuulub veel üks suurem masin ning umbes 6 figuuri lisaks. eks kui nende värvimiseks läheb, katsun ka tsikliste praavitada...
Pilt

Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Korvisistuja süles näen ma rohelist gaasimaskikomplekti.. teistel on gaasimaskid samuti olemas.. lisaks neile salapärastele oranzidele rullidele.

Haigutaja suuõõne oleks võinud shokolaadipruuniks jättagi.. selleks see värv kõige alla lähebki, et ei peaks helestamise käigus takkajärgi neid sügavaid varje peene pintsliga juurde maalima nagu ninasõõrmed, suud ja kõrvatagused.. pluss kulmud, vuntsid ja juuksed..

Sulle on sattunud aegunud purk Humbroli fleshi kui asjalood tõesti NII hullud on. Üldiselt on aga kõigi selliste helevärvidega sama häda, kvaliteetvärvidel lihtsalt natuke vähem.. ning oma osa mängib ka see, et osad värvid on küllastunud ja osad poolläbipaistvad.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Matu1994
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Matu1994 »

Kas see vasakpoolseim kiivrita mees ringutab või tegeleb urineeringuga? :D
Haec olim meminisse iuvabit.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Kas see vasakpoolseim kiivrita mees ringutab või tegeleb urineeringuga?
kui on kombeks ringutada käed kubemel - siis küll... aga projektikohaselt tegeleb ta ikkagi loodusega ühinemisega. tegemist on MasterBox-i komplektiga "letting off steam". do the math - nagu vanad eestlased ütlesid...
Pilt

von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Äge, et suveleitsakus töövõime säilinud on.
Selline miniatuurne tehnika nõuab ikka kõvasti pühendumist. Tsikkel on muidu täitsa norm, eriti arvestades et kõik on puhas plastik, ilma etsideta.
Küll vajaks natuke pesu, eriti mootor: jääb tiba monotoonne.
Võitlejate kohta on arvamused juba õeldud, lisaks juurde, et kuidas kiivrita tüüp urineerima hakkab, käed ju püksiaugust hoopis kõrgemal?
Muidu on täitsa äge, aga lõustad nõuavad vist veel "peentöötlust".

Ja tsikkel kõrbekollane?
Kasutaja avatar
Matu1994
Uudistaja
Kontakt:

Kasutaksin võimalust ja küsiksin, millist värvi kasutasid sõdurite vormi värvides? Neid halle värve on lihtsalt üsnagi palju ja tihtipeale on nad vägagi sarnased.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Neid halle värve on lihtsalt üsnagi palju ja tihtipeale on nad vägagi sarnased.
saksa Feldgrau ehk välihalli kohta on kõvasti nämmutamist olnud erinevates foorumites. mina olen jõudnud järeldusele, et sobivaimad toonid on kas revelli 67 või humbroli 116. need on. need konkreetsed tüübid on värvitud r67-ga samas oli sakstel just terve rida erinevaid halle, nii et arutelud jätkuvad...
et kuidas kiivrita tüüp urineerima hakkab, käed ju püksiaugust hoopis kõrgemal?
rõhk sõnal "hakkab". midagi "välja võetud" ju ei ole ja alustuseks on vaja frentši hõlmad laiali vedada, püksinööbid üles otsida... väga detailidesse ei laskuks, aga vast saab aru. sellise seljas oleva varustuse hulga juures võib pool põit püksi joosta, enne kui positsiooni saab sisse võetud ja asjad sujuma hakkavad
Pilt

Kasutaja avatar
Matu1994
Uudistaja
Kontakt:

Hertsog ütles:
saksa Feldgrau ehk välihalli kohta on kõvasti nämmutamist olnud erinevates foorumites. mina olen jõudnud järeldusele, et sobivaimad toonid on kas revelli 67 või humbroli 116. need on. need konkreetsed tüübid on värvitud r67-ga samas oli sakstel just terve rida erinevaid halle, nii et arutelud jätkuvad...

Selge, seega kui järgmine kord Mekasse satun, siis tean.

Kas mina vaatan valesti või mis, aga mulle tundub, et nende sõdurite näol oleks nagu kiivririhm õrnalt näha. Võibolla eksin.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

See rull on telkmantel ja peaks vist tegelikult laiguline olema.

Vahva ratas. Ootn huviga millal selle dio valmib. Kulutamisel kujuta ennast sinna ratta selga ja vaata mis kehaosa mida läikima hõõrub.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

allhu akbar, õnn tuli õuele. postkontorist.

Pilt

...ootame pikki talveõhtuid
Pilt

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline