Sõpradega metsa.
Hea tuju leiab sind ise metsas üles 

Viimati muutis Arnold, 12 Aug, 2010 22:19, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
Nädal tagasi pidin olude sunnil läbi metsa lõikama, et suurele teele saada. Pärast seda üritust olin läbimärg ja põlvini porine... niipalju siis tuleohust.Marissa kirjutas:Kahju küll, aga seoses suure tuleohuga meie metsades, tuleb kõigile sealt koos sõpradega kiiresti ära tulla ...
Prügikotis magamise asemel võiks võtta suure presentkile vms ja sellest kald-katus ehitada. Mitu inimest mahub alla, saab rahulikult viina võtta, isegi kui padukat hakkab tulema.
Mul on endal metsaminek varsti tulemas ja ise keskendun vihmakindlusele, hügieen ja söök. Kui oma jõududega nädal aega vastu peab, on juba täitsa hea tulemus. Vahepeal saab mujalt lisa ja selleks ajaks on juba rutiinid välja kujunenud, aeg hakkab kiiremini minema.
- kaevurmati
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Õlu jätke poodi ja keskenduge kangemale kraamile. Pärast lihtsam ka tühi taara metsast välja toimetada. Mõistlik inimene võtab ikka ööbima jäädes tule üles, nii nagu ei tapa relvad ise inimesi, ei lähe ka metsad põlema ainuüksi sellest, kas seal keegi matkab või mitte. Metsa mineku keeld on oma olemuselt täiesti absurdne ja ma tõesti ei tea mitte kedagi, kes tunneks kedagi, kes oleks selle eest kunagi karistada saanud 

- Silmsirkel
- Liige
- Kontakt:
Ja leidis veelkord kinnitust väide selle kohta, et egailma naisteta ikka mehed hakkama ei saa küllMadis22 kirjutas:Milleks? Üks mu toredamaid matku oli selline, kus naised saabusid igal õhtul meie poolt väljavalitud laagripaika, mudisid väsinud jalgu, soojendasid magamiskotti ...gvardimatros kirjutas:naised jätke kodu

Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Esimene matkasoovitus oleks
http://www.matkajuht.ee/et/matka-korraldamine/
Isiklikult ma metsas matkamas ei käi. Väiksemana-nooremana sai igasugu kummalistes kohtades kolamas käidud, aga jah...
. Aastate jooksul on looduse ja halva ilma vastu teatav allergia tekkinud, kui nii võib öelda
Eelistan päris vabal ajal infrastruktuurilisi mugavusi ja tubasust ehk ilmastikukindlust.
Sõjapidamisega seoses on saanud ringi kosserdada ja põristada küll muidu. Siis näed ka mõnikord ilusaid kohti, millest muidu ei teakski...
Looduses liikudes kipub "professionaalne kretinism" vahel ka välja lööma

http://www.matkajuht.ee/et/matka-korraldamine/
Isiklikult ma metsas matkamas ei käi. Väiksemana-nooremana sai igasugu kummalistes kohtades kolamas käidud, aga jah...

Sõjapidamisega seoses on saanud ringi kosserdada ja põristada küll muidu. Siis näed ka mõnikord ilusaid kohti, millest muidu ei teakski...
Looduses liikudes kipub "professionaalne kretinism" vahel ka välja lööma

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist